Cum faceti sa se termine drept caciulitele?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mihaela-camy
Scris: Wednesday, May 9, 2012 10:25 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2012
.....mai am si eu o intrebare....vreau sa pun poze cu caciulitele pe care le-am facut pana acum dar nu stiu cum...si pt ca nu pot sa le arat as vrea sa va intreb cum faceti voi cand terminati randurile sa va iasa drept...la mine toate caciulitele mi-au iesit in diagonala....nu cred ca e k ....sper ca m-ati inteles ca nu pot nici sa le arat...multumesc.
AdrianaC
Scris: Wednesday, May 9, 2012 10:31 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Este posibil sa nu ti se termine drept daca nu inchizi fiecare rand in parte.

Adica, in momentul in care s-a terminat randul, trebuie sa faci un ochi alunecat in primul ochi al randului respectiv, pentru a inchide drept randul. Daca in schimb mergi circular, la final poti sa "indrepti" randul daca faci acest ochi alunecat.
Mami_de_gemeni
Scris: Wednesday, May 9, 2012 11:02 AM
Nivel: Guest

mihaela-camy wrote:
.....mai am si eu o intrebare....vreau sa pun poze cu caciulitele pe care le-am facut pana acum dar nu stiu cum...si pt ca nu pot sa le arat as vrea sa va intreb cum faceti voi cand terminati randurile sa va iasa drept...la mine toate caciulitele mi-au iesit in diagonala....nu cred ca e k ....sper ca m-ati inteles ca nu pot nici sa le arat...multumesc.

Depinde de modelul ales. Si eu la primele caciulite imi iesea in diagonala la spate.
La modelul Granny Stich, nici nu se observa daca e drept sau in diagonala terminatia la spate.
mihaela-camy
Scris: Wednesday, May 9, 2012 11:37 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2012
va pup dulce fetelor...incerc sa pun poza unde se vede cel mai bine ce am facut dar nu reusesc....am facut caciulite cu modelul cel mai simplu (cel cu gaurele)...si chiar daca am incheiat cu picior alunecat tot asa imi iese....dupa ce termin de inmultit si fac acelasi nr de gaurele randul se termina in diagonala...sper ca nu v-am deranjat f mult....o sa mai incerc...multumesc
Mami_de_gemeni
Scris: Wednesday, May 9, 2012 11:58 AM
Nivel: Guest

mihaela-camy wrote:
va pup dulce fetelor...incerc sa pun poza unde se vede cel mai bine ce am facut dar nu reusesc....am facut caciulite cu modelul cel mai simplu (cel cu gaurele)...si chiar daca am incheiat cu picior alunecat tot asa imi iese....dupa ce termin de inmultit si fac acelasi nr de gaurele randul se termina in diagonala...sper ca nu v-am deranjat f mult....o sa mai incerc...multumesc

Asa iese modelul, daca ai folosit HDC(jumatate de piciorus dublu) va iesi in diagonala linia de incheiere din spate. Cel putin mie asa mi-a iesit pana acum. Am sa incerc si tehnica folosita la Granny stich adik sa mergi cu picior alunecat pana la al doilea ochi din randul precedent.
ligia27
Scris: Wednesday, May 9, 2012 12:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2010
eu nu am incercat dar ma intreb ....daca la un rand scazi un ochi iar la urmatorul rand ii pui l-a loc linia nu va merge in zic-zac si nu va fi sesizabila dunga imperfecta.

mihaela-camy imi place de tine ...incerci sa te perfectionezi.aici vei gasi mult ajutor de la fetele astea f f f dragute.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.