Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| oanamaria wrote:Am apelat la o firma specializata in mutari -eu stau doar sa-i supraveghez,vin ei cu cutii si tot ce mai trebuie,ei impacheteaza tot,cara si despacheteaza .
Vai, te-am pomenit in mintea mea de 1000 ori! ... Si ma tot gandeam unde e minunea asta care se muta singura?
Ideea e ca tare as fi avut nevoie de ajutor la impachetat insa, pe de alta parte, nimeni nu ar fi stiut ce-mi trebuie mie si ce nu ( plus ca nici eu nu mai stiam ce am in casa/pod ). Am luat la periat toate lucrurile noastre - iar noi ne-am mutat doar cu jucariile, cartile si cu hainele de pe noi( si dintre ele doar cele pe care le-am purtat in ultimul an ) ... in rest nu am luat nimic... nici vesela nici proasoape, lenjerii... nimic.
... Insa am sortat lucrurile intre cele pt. donat/ dat/ aruncat si nu a fost putin lucru. In plus, am constatat cu placere ca - inca - mai exista anticariate care primesc carti... prin urmare le-am dat pe cele de care nu am avut nevoie ca sa aiba o viata demna in continuare.
Cu caratul, noi nu am avut probleme. Masina mare avem + 5 baieti disponibili. Cutii am luat de la Leroy Merlin. Impachetat, etichetat, sigilat si gata! Simplu de spus, greu de facut...
|