Cum efectuam mutarea dintr-o locuinta in alta?!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
giulia_mamik
Scris: Friday, September 2, 2011 12:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
E o alegere buna.Mai putina bataie de cap pt tine.Va doresc o mutare usoara si o organizare buna,draga meailoveyou
oanamaria
Scris: Friday, September 2, 2011 12:52 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Am uitat sa specific ca nu -i las sa umble ei cu atele mele si mi le pun eu frumos in saci ,ras .Da prefer asa decat sa alerg disperata dupa cutii,sa le pun eu singurica si sa mi le care nu stiu cine la masina apoi in casa etc.Asa asti-a cu asta se ocupa vin 3 baieti si pana seara facem toata treaba mai ales ca mobila nu este de mutat.
Au niste cutii speciale cu umerase pentru costume si camasile calcate dupa umerase plus ca pretul e ok pentru ce fac si scap si de multe batai de cap.
mirela74chris
Scris: Tuesday, September 6, 2011 9:18 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Oana asa mutare mai zic si eu!ras Cred ca abia asteptati!Mai e putin!pupici computerlove
oanamaria
Scris: Wednesday, September 7, 2011 7:54 AM
Nivel

Da !dance Mai e atat de putin si zilnic vorbim despre mutare -asta ne tine in priza si ne face mare placere sa vorbim despre casuta noastra.coeur
katy33
Scris: Wednesday, September 7, 2011 6:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Eu cand am vazut preturile firmelor care te ajuta la mutat, mi-am luat inima in dinti, am imprumutat o camioneta, am aranjat mobilierul si lucrurile in cutii, am imprumutat doua bucati suroriras si ne-am mutat. Stresul cel mare a fost sa conduc acea imensa camioneta, practic era ca un minibus; in rest a fost funny.
Spor la mutat!majoreta
marivic
Scris: Wednesday, September 7, 2011 8:58 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
OANA,mutare usoara si spor la impachetat!hearts hearts hearts
Ana
Scris: Wednesday, September 7, 2011 10:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Oana mai e atat de putin....hearts hearts
Anelise
Scris: Thursday, September 8, 2011 7:13 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Oana, mult spor! majoreta Dupa ce te instalezi, abia astept impresii si despre partea asta cu mutatul. Nu am apelat niciodata la o astfel de firma si chiar sunt curioasa! angel
oanamaria
Scris: Thursday, September 8, 2011 8:14 AM
Nivel

Noi am contactat mai multe firme si altele erau foarte stricte adica completai un formular si nu-ti carau decat dupa lista nici un lucrusor in plus ,nu te ajutau la despachetat ,iar pretul dublu fata de ce avem acum.
Sorin chiar renuntase,dar am mai cautat eu si am gasit niste tipi flexibili,le-am spus in mare ce avem de carat si au spus ca daca avem lucruri in plus le cara si pe alea si si despacheteaza unde si cum vrei ,lucreaza si in w-kend -si asta -i foarte important .
Abia astept si eu sa vad ce si cum si va voi spune si voua daca-si merita banii .sic
oanamaria
Scris: Thursday, September 29, 2011 11:15 AM
Nivel

Echipa de mutare vine sambata la ora 9dimineata.Sunt 3baieti si noi doi.
Deja eu am umplut 15saci cu ate ,haine ,lenjerii si ce am mai gasit pe aici ca nu mai am rabdare si nu-mi gasesc locul.
miriam
Scris: Thursday, September 29, 2011 12:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
Oana, sant si eu cu gandul la tine, cu ajutorul firmei sper sa fie mult mai usor si mai rapidcomputerlove
ingerash
Scris: Thursday, September 29, 2011 12:36 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Mult spor la mutat!Abia astept sa va vad in casuta noua!topai topai topai
oanamaria
Scris: Wednesday, October 5, 2011 9:21 PM
Nivel

Firma care ne-a ajutat la mutare mai exact 2 baieti simpatici si-a meritat fiecare banut.
Totul organizat ,frumos impachetat ,nu s-a spart decat un pahar sic ,au despachetat ce le-am zis eu,restul ne-am ocupat noi.
Fara ei ne-am fi descurcat foarte greu si ar fi durat mult mai mult -asa in 6ore operatiunea mutarea s-a incheiat cu succes.
Eu cu Sorin am fost foarte multumiti si ne-am felicitat pentru decizia luata-aceea de a contacta o firma specializata .
aurishta
Scris: Thursday, October 6, 2011 7:12 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Cum a fost pretul acestor servicii? Convenabil?
oanamaria
Scris: Thursday, January 5, 2012 3:48 PM
Nivel

Foarte convenabil pentru noi -am scutit mult timp si totul a fost foarte bine organizat nu haos.Tot am fii platit bani cui ne-ar fi ajutat la carat -impachetat si asa am iesit foarte bine si civilizat .
Pe fiecare cutie scria ce este inauntru si asa si despachetarea a fost foarte simpla .
Privind in urma ne felicitam pentru decizia luata si cat de repede s-au miscat lucrurile .L ao astfel de actiune de amploare nu e cazul sa te zgarcesti la 3-400 lei in plus .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.