Cum efectuam mutarea dintr-o locuinta in alta?!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Tuesday, August 30, 2011 9:31 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Mutarea -numai de mutari am avut parte in ultimii 4ani -am schimbat 4locuinte ,dar a venit timpul sa ne mutam in casa noastra .
Dar cand ma gandesc iar la demontat mobile ,la ambalat ,la carat etc.ma apuca plansul,nu mai am nervi pentru atatea trambalari.
Noi in casa noua avem de dus asa:
-haine multe
-carti foarte multe
-saci de ate
-vesela din bucatarie
Restul mobilei o ducem la ai mei parinti ,iar aparatura electro casnica o vom vinde deci nu e de carat .
Am incercat sa facem rost de cutii speciale pentru mutat dar vindeau minim 100de bucati dintr-un fel-si noi aveam nevoie de 10din acelasi fel.
Eu m-am gandit sa cerem ajutorul unei firme din Buc.-ca-n Pitesti nu am gasit ,dar Sorin ca nu are incredere si nu vrea sa-si bage nasul alti in lucrurile noastre etc.si ca o facem noi -vedem noi cum.
La ultima mutare de acum 2 ani ne-am mutat la 20m distanta dintr-un bloc in altul si totul s-a carat cu bratele in genti ,mobila am luat-o dupa ce ne-am stabilit aici .

Voi care aveti experienta in mutari de anvergura ce sfaturi imi puteti da?!
De unde sa fac rost de cutii,cum sa le aranjez etc?!
Mela
Scris: Tuesday, August 30, 2011 11:46 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Oana,poti intreba de cutii in supermarketuri sau in magazinele mai mari.
aurishta
Scris: Tuesday, August 30, 2011 12:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Cele mai bune mi se par cutiile de banane fiindca sunt rezistente si usor de manipulat. Daca le vei eticheta cu continutul, iti va fi usor la despachetat si, mai ales, daca vrei sa gasesti repede ceva pana ce nu este totul la locul lui. Pentru lucruri mai voluminoase, sacii de plastic transparenti sunt practici.
Anelise
Scris: Tuesday, August 30, 2011 1:01 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Cam asta ma pregateam sa-ti spun si eu. thumright Cutii eu am cerut de pe la magazine, cunostinte etc., am cumparat saci mari, mari si grosi ca sa tina. Eu a trebuit sa mut totul din alt oras si distanta destul de mare. Am apelat la cunostinte pentru transport, dar am facut mai multe drumuri ca un microbuz nu era suficient. Bineinteles ca am si platit ca noi asa suntem. Nu-mi place sa ma fac datoare! maseluta Apoi a trebuit sa le mai caram o data de la ai mei si de la apartamentul unde am stat in chirie la casa. Crede-ma, si acum am cutii nedesfacute in pod si au trecut 3 ani. alcool
Mutarea mi se pare tare obositoare si stresanta! Si eu ma pregatesc trup si suflet pentru sfarsitul de saptamana ca am de carat niste lucruri de la casa in oras. Ma apuca deja durerea de cap! pale
Iti doresc multa rabdare, nervi de fier si sa decurga totul cat mai usor! computerlove Sunt sigura ca entuziasmul va va ajuta mult sa treceti mult mai repede peste aceasta parte! coeur pupici
vali horhoianu
Scris: Tuesday, August 30, 2011 1:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/26/2010
Oana sfat: mutarea e o ocazie de a renunta la lucrurile nefolosite in ultimii 3 ani. asa cum au zis fetele cutii gasesti la magazine cite vrei. saci cumpreri, etichetezi si taxezi doar masina care vine la Pitesti iar de ajutat banuiesc ca aveti amici dornici de o miscare....succes!
ingerash
Scris: Tuesday, August 30, 2011 2:02 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Sacii sa fie rezistenti,noi am patit-o cu saci care s-au gaurit,rupt si am murdarit haine,lenjerii la manevrat.Cutiile de plastic cu capac sunt ideale,cele de carton se pot uda in caz de ploua in ziua mutarii.Spor la impachetat si abi astept sa va vad in casuta voastrapupici
oanamaria
Scris: Tuesday, August 30, 2011 3:32 PM
Nivel

Ce de sfaturi si idei mi-ati dat fetelor!computerlove thankyou
Liz ce aventura la tine -wow!asta da mutare .
Masina -avem o camioneta a unei cunostinte pe care normal ca o platim-se stie .
Oamenii care cara cutiile si sacii -ii platim iar se stie .
Am o tanti care ma ajuta sa le strang pe care iar o platesc .
Deci nimeni nu ma va ajuta gratis la mutare cum nu a facut-o nici pana acum .Si data trecuta ne-a costat bine mutarea de la un bloc la altul,dar importanmt este sa ne vedem noi in casuta noastra.
Problema e cu cutiile -sper sa facem rost de ele de la un depozit ca de cumparat am gasit in alta parte decat ce v-am zis mai sus si ne costau cutiile 13milioane-din alea profesionale special pentru mutari ,dar nu-mi mai trebuiesc apoi.
D-na Vali normal ca o sa luam ce ne trebuie strict,restul de pomana inafara de electro-casnice care sunt in stare perfecta si in garantie pe care le vom vinde.
Liz ce frumos ai spus cu entuziasmul -da ne va ajuta sa fie mult mai usor si dorinta arzatoare sa scapam de aici sa stam linistiti in casuta noastra .
Ingeras o sa iau niste saci grosi si rezistenti -mai am cateva dar sunt deja burdusiti de ate.alcool
vali horhoianu
Scris: Tuesday, August 30, 2011 5:23 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/26/2010
Oana copiii mei cind s-au mutat au avut saci din rafie pentru haine si au fost tare buni poate gasesti sa cumperi prin pieta am vazut. da unde stai tu draga mea la Gaesti? Hai abia astept sa vi la Pitesti sa ne cunoastem. Esti tinara ai energie. Eu m-am mutat de 2 ori si daca as gasi si acum ceva altfel de ce am nu as ezita. Sunt experta la dus la tomberon. Eu prefer asa decit sa dau ca ...vezi saracii nu au ....si apoi te birfesc sau daca ai nevoie de ceva de la ei nu te mai cunosec....asa macar nu stiu cine a luat lucrurile si gata
oanamaria
Scris: Tuesday, August 30, 2011 6:53 PM
Nivel

In Gaesti stau in centru.sic
Eu am cui sa dau ce am de dat si sigur vor aprecia si ma vor pomeni.
shirel
Scris: Tuesday, August 30, 2011 9:37 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Vin si eu sa te ajut cu ceva sfaturi care-ti vor face mutarea mai usoara.
-binenteles cum au spus si fetele cutii cere pe la supermarketuri si nu lua cutii foarte mari sau imense ,vor fi greu de transportat si ridicat (mai ales in cazul cand vor fi pline de carti)
-incearca sa le imparti pe categorii si sa scrii pe cutii (haine de copil camera copilului)
-bucatarie -vesela
-hainele mele dormitor sau ma rog unde ai sifonierul
Astfel vei stii direct in ce camera trebuie puse si-ti va fi usor sa le aranjezi
Binenteles hainele aseaza frumos impachetate si spalate numai sa le scoti si directia in dulap.
-jucarii si tot ce apartine de copil pusi in saci rezistenti si tot binenteles scrisi ce si cum.
-vesela impacheteazo bine in ziare sau ce crezi tu pune intre farfurii se pot sparge si ar fi pacat mai ales daca ai ceva scump.
Pentru mine in general mutarea este o mare implinire o satisfactie si de aceea nu mi-a placut niciodata sa intru in panica de aceea am calculat fiecare miscare .Aicea se inchiriaza un camion te costa dar nu ai grija de nimic ,sunt oameni care au experientza pana si la montarea mobilei asa ca trebuie numai urmariti si indrumati unde si in ce camera sa aseze cutiile.
Iti doresc mutare usoara ,totul va fi ok bine ca va ajutat D-zeu sa va asezati la casutza voastra.sunt enorm de fericita pentru tine si deabia astept sa te vad linistita si asezata in casutza mult visata. iloveyou
oanamaria
Scris: Wednesday, August 31, 2011 8:05 AM
Nivel

Surioaro iti multumesc pentru sfaturile pretioase .
Si aici sunt firme care efectueaza mutarile de la Ala Z si am contactat una sa ne dea niste preturi sa vedem cum este .
Oricum va tin la curent!thankyou
Ana
Scris: Wednesday, August 31, 2011 8:12 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Fetele au spus totul.

sa ai parte de o mutare usoara la noua ta casuta.computerlove computerlove
kali
Scris: Wednesday, August 31, 2011 9:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Pffff, eu de-abia astept sa ma mut!!topai
Spor la treaba!
oanamaria
Scris: Friday, September 2, 2011 12:41 PM
Nivel

Am apelat la o firma specializata in mutari -eu stau doar sa-i supraveghez,vin ei cu cutii si tot ce mai trebuie,ei impacheteaza tot,cara si despacheteaza .yes
aurishta
Scris: Friday, September 2, 2011 12:49 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Huzur totalnewclap
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.