Cum efectuam mutarea dintr-o locuinta in alta?!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mgctrans
Scris: Friday, October 4, 2013 9:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/18/2013
Vrei sa te muti si nu ai masina? Este sambata sau duminica si nu gasesti pe nimeni sa te ajute? Ai cumparat materiale de constructii sau obiecte voluminoase pe care nu le poti cara? Noi suntem solutia!!! Transportam orice, oriunde ,oricand pentru oricine inclusiv sambata si duminica. Vizitati editat de moderator pentru oferta de servicii
kali
Scris: Friday, September 16, 2016 9:15 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
oanamaria wrote:
Am apelat la o firma specializata in mutari -eu stau doar sa-i supraveghez,vin ei cu cutii si tot ce mai trebuie,ei impacheteaza tot,cara si despacheteaza .yes

Vai, te-am pomenit in mintea mea de 1000 ori!
... Si ma tot gandeam unde e minunea asta care se muta singura?

Ideea e ca tare as fi avut nevoie de ajutor la impachetat insa, pe de alta parte, nimeni nu ar fi stiut ce-mi trebuie mie si ce nu ( plus ca nici eu nu mai stiam ce am in casa/pod ). Am luat la periat toate lucrurile noastre - iar noi ne-am mutat doar cu jucariile, cartile si cu hainele de pe noi( si dintre ele doar cele pe care le-am purtat in ultimul an ) ... in rest nu am luat nimic... nici vesela nici proasoape, lenjerii... nimic.

... Insa am sortat lucrurile intre cele pt. donat/ dat/ aruncat si nu a fost putin lucru.
In plus, am constatat cu placere ca - inca - mai exista anticariate care primesc carti... prin urmare le-am dat pe cele de care nu am avut nevoie ca sa aiba o viata demna in continuare.

Cu caratul, noi nu am avut probleme. Masina mare avem + 5 baieti disponibili. Cutii am luat de la Leroy Merlin. Impachetat, etichetat, sigilat si gata! Simplu de spus, greu de facut...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.