Nivel: Membru
Inregistrat: 11/18/2009 Mesaje: 55
| cum deschid un nou subiect? |
|
| |
|
| deoarece incerc sa postez un anunt la rubrica bazar si nu reusesc sa deschid un nou topic... |
|
| |
|
| in plus nu inteleg de ce este necesar sa am minimum 50 de mesaje ptr a putea trimite pm .... |
|
| |
|
| aaaaa, ieri am incercat sa postez de cateva ori un anunt, insa am primit msj ca mai intai anuntul va fi verificat de un moderator si dupa aceea va fi postat.
pana azi nu mi-a aparut anuntul , de ce?
|
|
| |
|
| Sper sa primesc si eu raspuns ... |
|
| |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Draga Libella eu zic sa ai umpic de rabdare si o sa ti se raspunda si la intrebarea pe care ai pus-o!Eu cred ca nu rezolvi nimic daca postezi in continuu monologul tau,care de altfel nu mi se pare sa aiba nici un subiect,in afara faptului ca o sa atragi asupra ta suspendarea!Calmeaza-te si incet,incet vei descoperii si cum se umbla pe acest forum!Un raspuns la un subiect existent se posteaza prin apasarae butonului reply(raspuns) iar un nou subiect se deschide prin apasarea butonului new topic(topic nou)iar in ceea ce priveste postarea de la bazar cred ca ti s-a spus destul de clar ca va fi postata dupa ce va fi aprobata de moderator,iar daca nu a fost afisata inseamna ca ori un moderator nu a vazut postarea,ori a vazut-o si nu a fost aprobata!Iar in legatura cu Pm-ul asa prevede regulamentul pe care trebuia sa-l citesti la inscriere ca trebuie sa ai 50 de mesaje!Oare de ce am eu impresia acum ca tu postezi doar pentru a face 50 de mesaje? |
|
|
Raly, draga mea,
mersi fain de rasp . abia amu realizez ca poate am "sarit calul". cu zanuta mea tare maraita in brate, nu am mai citit pe indelete pasii ce trebuie urmati. ai dreptate, o sa astept , sa primesc lamuriri, si in acelasi timp voi incerca sa ma obisnuiesc cu acest forum.
o seara excelenta! |
|
| raly, bella mea draga,
am reusit sa deschid un nou subiect . este : Clinica Eva -Brasov.
multumesc mult de indrumari.
tschusy!!! |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Libella,mi se pare putin ciudat ca intrebi "cum sa deschid un nou subiect?" cand tu exact asta ai facut de asemenea,nu mi se pare ok ca scrii o propozitie,o trimiti,apoi scrii alta,o trimiti iar si tot asa,la diferite subiecte.
sa fie vorba de cele 50 de mesaje de care ai nevoie ca sa poti trimite PM? ei bine,ai ajuns la numarul asta poate esti putin mai atenta de-acum... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/1/2009 Mesaje: 797
| Si eu am aceeasi problema.Acum 2 zile am incercat sa deschid un topic nou in sectiunea bazar dar n-am primit nici un raspuns.Trebuie sa mai astept? |
|
|