Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| de curand mi-am luat o geanta alba (imitatie) de vara f frumoasa,dar a inceput sa se murdareasca.cu ce as putea sa o curat,cu apa si sapun nu merge |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Inainte de conceptia unui bebe iti poti curata o geanta alba daca e din piele cu produse pentru curatat pielea, se gasesc in orice super market. Daca e din panza merge si apa cu sapun, se foloseste de cand lumea. Bafta. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| ... sau cu demachiant... |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| kali wrote:... sau cu demachiant... Pe asta nu o stiam |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| de cele mai multe ori, geanta mea alba se murdareste de fond de ten si farduri. Mai ales ca tot timpul stau cu mana pe fata (imi dau suvintele de par de pe fata, etc) ai apoi pun mana pe geanta. Asa ca faza cu demachiantul ar fi logica. Multam, Kali! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| katy_lumika wrote:Inainte de conceptia unui bebe iti poti curata o geanta alba daca e din piele cu produse pentru curatat pielea, se gasesc in orice super market. Daca e din panza merge si apa cu sapun, se foloseste de cand lumea. Bafta.
Bine ai mai zis .Katy unele chiar sunt oarbe! Ceva de curatat ceata de ochii,sau ochelari poate? |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Am mutat eu subiectul. It's OK now. |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Alina wrote:Am mutat eu subiectul. It's OK now. daca l-ai mutat am sters si eu emoticoanele mele,ma iritasem cand am vazut subiectul deschis la "sarcina". Kali,multumim de informatia ta |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Si adidasii, cand aveam din cei albi, ii stergeam cu lapte demachiant. E f bun. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/26/2007 Mesaje: 1462
| daaaa, si eu folosesc demachiantul pt. produsele albe (genti, pantofi, etc!) |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Vai eu am aruncat geanta mea alba,se patase oribil spre galbui dar imi cumpar eu alta mai ales ca am aflat cum se poate curata.Multumesc fetele de info |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| kali wrote:... sau cu demachiant... nici eu nu stiam de asta |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| pantofiorii roz sau albi ai Larisei ii curat cu demachiant,la fel procedez cu sandalele sau cizmele mele cele albe |
|
|