Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| am o problema ...am tot spalat mobila de bucatarie cu buretele cu produs de vase pentru grasima pentru ca pe mobila mea tot uleiul posibil sare...si numai nu se duc petele de ulei...plus k mi sa unflat o doua usi in colturi si sotul mia zis sa nu le mai spal cu apa ca distrug toata mobila si abia de un an o avem...ma puteti sfatui??k nu stiu cu ce sa o mai curat...sa iasa inpecabila dar fara sa fiu nevoita sa folosesc apa cum foloseam inaite...am sa posetz si o poza ...sa o vedeti...e fff pretentioasa la curatat... |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| eu astazi am descoperit solutia praf de curatat vase, apoi clatesti cu apa calda se duce usor spor
|
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| mama lui rik wrote:am o problema ...am tot spalat mobila de bucatarie cu buretele cu produs de vase pentru grasima pentru ca pe mobila mea tot uleiul posibil sare...si numai nu se duc petele de ulei...plus k mi sa unflat o doua usi in colturi si sotul mia zis sa nu le mai spal cu apa ca distrug toata mobila si abia de un an o avem...ma puteti sfatui??k nu stiu cu ce sa o mai curat...sa iasa inpecabila dar fara sa fiu nevoita sa folosesc apa cum foloseam inaite...am sa posetz si o poza ...sa o vedeti...e fff pretentioasa la curatat...
NU stiu daca am voie sa zic produsul cum se cheama cu ce spal eu si iese luna. Sa-mi zica cineva daca am voie si zic |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| eu folosesc brumol, si garantat ramai fara grasime pe mobila |
|

| Deci am voie sa zic? |
|

| cristinaflorina wrote:Deci am voie sa zic? pau cred ca daaaaaaaaaaaaa
|
|

| Cilit Bang in orice varianta cu pulverizator, fara oricuym. E cel mai bun. Eu am scos o mobila in bucatarie. Dai cu el si lasi 10 min sa actioneze. Nu mai e nevoie sa freci |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| eu am folosit cam orice fas-fas de bucatarie: Mr. Muscolo, Ajax, Cif....... Intotdeauna folosesc lavete superabsorbante. N-am probleme |
|

| Da si Cif e forte bun cel alb nu verde |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Eu sa sti ca am folosit Cif galben dar nu mi a placut..Acum fac asa: 1 pahar apa+spirt+cateva picaturi de clor si mi face dulapurile luna!!! Am vazut asta la Tv pe Romantica sambata si duminica la 15.30 e o emisiune super despre curatenie cu mici trucuri . |
|

| koko2008 wrote:Eu sa sti ca am folosit Cif galben dar nu mi a placut..Acum fac asa: 1 pahar apa+spirt+cateva picaturi de clor si mi face dulapurile luna!!! Am vazut asta la Tv pe Romantica sambata si duminica la 15.30 e o emisiune super despre curatenie cu mici trucuri .
Cif-ul galben si berde nu sunt bune doar cel alb e exceptional |
|

Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Eu sunt foarte multumita de toate produsele de la SANO, spray de mobila, detergent pentru inlaturarea mucegaiului, spray de aragaz, detergent de rufe, etc. Incearca daca vrei sper sa te ajute aceste produse. |
|

| da numai ca eu aici in tara straina nu stiu daca gasesc Sano...multumesc de sfaturi am sa incerc modalitatea lui coco sa vedem ce iese!! |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si eu tot cu Cilit si Mr. Muscle, spay-ezi un pic, lasi si apoi stergi cu o laveta curata dar putin umezita si se duce. Ideea este ca trebe facut imediat ce a sarit uleiul nu peste 2 luni ca atunci se curata mai greu. |
|

| Roxanel wrote:Si eu tot cu Cilit si Mr. Muscle, spay-ezi un pic, lasi si apoi stergi cu o laveta curata dar putin umezita si se duce. Ideea este ca trebe facut imediat ce a sarit uleiul nu peste 2 luni ca atunci se curata mai greu. pai eu vreau ceva ce curata pe moment ca doar nu spal mobila odata la doua luni |
|
|