Cum combatem febra la un copil de 5 ani ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
misha
Scris: Friday, June 3, 2011 8:52 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Mirela, Oana, Bereea, Anabella multumim pentru urarile de sanatate!

Mirela, dureri de cap si lipsa poftei de mancare le-a avut ieri, dar le-am pus pe seama febrei atat de mari.Altfel ce ar sugera?

Acum doarme, de fapt de ieri seara de la 7 (9 ora Ro). S-a trezit doar sa mearga la baie...

Dr a spus ca nu aude nimic la plamani, nu vede nimic in gat, a spus ca e exclusa o posibila meningita. Sa vedem acum ce-i cu urina, dar daca si asta iese bine ce ar putea fi?
mirela74chris
Scris: Friday, June 3, 2011 8:58 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Misha ma refeream ca sunt uneori semne prememergatoare in varicela.Si cum a zis si Brandusa,totusi 40 e prea mare febra pentru varicela.Dar cine-stie.La un copilas cu febra asa mare,nu poti sa iti dai cu presupusul.Momentan da-i antitermice si asteptati rezultatul la urina.Urmareste alte simptome.Poate fi si o viroza -ceva
kali
Scris: Friday, June 3, 2011 9:36 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Poate apar de acum inainte alte semne de boala. Asa am patit eu cu Ericutz... abia la 24 de ore de la debutul febrei mari a inceput sa vomite si sa faca diaree.
Tot cu somnolenta... putiiin rosu in gat... nimic la plamani, insa cu analize de sange proaste care arata o super infectie in organism.
misha
Scris: Friday, June 3, 2011 10:19 AM
Nivel

Daaa,Kali tot asa ma gandeam si eu ca e posibil sa apara ceva semne la 1-2 zile de cand a inceput febra. Deocamdata nu a aparut nicio eruptie pe piele. Acum la 8.30 inainte sa-i dau paracetamol febra era 39. Din pacate analizele la sange nu le putem face imediat caci trebuie programare la spital care dureaza cel putin 1 saptamana, apoi iar cateva zile pana vin rezultatele...
kali
Scris: Friday, June 3, 2011 10:27 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Imi pare tare rau... insanatosire grabnica, ca e groaznic sa-ti vezi copilul suferind.
Si eu am fost disperata cu febra asta care crestea super rapid!
La voi nu sunt laboratoare particulare pentru facut analize? Eu cred ca as dispera fara, ca noi suntem clienti fideli... ba cu exudate, ba cu diverse luate pe rand... scaun, sange, urina, analize complete de rutina de 2 ori/ an etc...
Cum avem cate o boala, cum fuga la laborator ca sa vedem de ce natura e- sa stim daca dam sau nu antibiotic.alcool
misha
Scris: Friday, June 3, 2011 10:35 AM
Nivel

Ei, Kali sunt vreo cateva prin Londra dar si la alea iti trebuie trimitere de la medic, altfel nu. Plus ca nu toate recolteaza si la copii si mai au si niste preturi ametitoare. Din punctul acesta de vedere e mult mai bine acasa! Am citit despre Ericutz, intr-adevar foarte ciudat cu infectia nelocalizata ca sa spun asa. Multa sanatate si voua!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.