Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| AdrianaC wrote:Ea s-a uitat pe radiografie si a spus ca are PNEUMONIE INTERSTITIALA. Ne-a dat tratament cu antibiotic, la 12 ore, timp de 6 zile, AUGMENTIN 625mg. Sper ca asta sa fie cauza si sa se rezolve cu acest antibiotic (VARILRIX).
Adriana, si noi in prag de Pneumonie ( avea Bronsiolita acuta ) am servit Augmentin si inca ceva, niste pastilutze roz = cortizon , super scarboase la gust , plus ACC 100 si ne-a trecut imediat. E tratament corect si sa vezi tu cum se pune imediat pe picioare Alice. Noi va dorim sanatate multa ! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Multumesc Miri, Kiki, Maria&Mami !
Sper numai sa mai rezist eu pana se face ea bine. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Adriana, bine ca au depistat ce are ca acum macar stiti ce tratati, multa sanatate micutei si sa auzim de bine, iar tie, Adriana, multa rabdare si ai sa vezi ca totul va fi bine. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Sanatate multa, ALICE SI SA TE FACI REPEDE BINE |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Insanatosire rapida, Alice!
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sanatate multa Alice. Adriana, bine ca s-a aflat in sfarsit ce are fata. La ce or mai fi facand si doctorii astia atatia ani de specializare si cine i-o fi pus pe la urgenta daca nu sunt in stare de nimic? |
|
| Nu stiu cum o fi ajuns nenea ala la urgente
Alice a luat pana acum 3 doze de antibiotic si deja pare ca e mult mai bine, cel putin nu a mai facut deloc febra. Sa speram ca dupa cele 6 zile de tratament scapam de probleme. Oricum, cred ca ii va ramane o oarecare sensibilitate si va trebui sa fie mai atenta pe viitor |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| AdrianaC wrote: Oricum, cred ca ii va ramane o oarecare sensibilitate si va trebui sa fie mai atenta pe viitor
Nu stiu daca va fi mai sensibila, din cauza faptului ca nu poate respira pe nas din cauza polipilor a facut pneumonie, pararea mea. Asa ca, poate ar fi mai bine sa faceti operatia mai repede. Stiu ca e usor de vorbit din exterior, dar cred ca aceasta e cea mai buna solutie. |
|
| Pai asteptam acum sa se vindece de pneumonie, apoi sa vedem ca 2 saptamani nu face febra, si dupa aceea o operam. Luna asta o sa o tin acasa, nu o sa o mai duc la gradinita, ca sa nu mai am si alte surprize cu alte boli. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| De ieri Maria face febra 40. Nu are absolut niciun simptom de raceala sau altceva. Nu vomita, nu o doare burta, nimic doar febra. Am dus-o la medic care mi-a recomandat paracetamol si nurofen. Astazi ducem si o proba de urina... Din ce a descris Adriana, este exact ca si la Alice doar ca noi nu avem pb cu polipii. Ieri i-am dat paracetamol pe la 17.15, peste 1h la recomandarea dr i-am dat si nurofen. La 23.00 iar paracetamol. Scazuse la 36.6 si am zis sa nu-i mai dau nimic pana la 5 dimineata,dar surpriza: la 4.30 avea iar febra 40. I-am dat nurofen si impachetari pe picioare si frunte si peste 1h scazuse la 38.5. O tin departe de Filip, dar eu fac dute-vino intre ei. Sper sa nu fie vreo boala infectioasa gen varicela sau ceva ce s-ar putea transmite la cel mic...
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Multa sanatate Mariei.Poate depistati cauza.Si daca e varicela nu e obligatoriu sa ia si Filip.Cand avea Razvan cateva luni,Diana a facut varicela.El nu a luat ca il alaptam si probabil ca avea imunitate din laptic. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Misha sanatate micutei.Ce ma sperie pe mine febra asta mare? Sa ne tii la curent-la varicela nu se face asa febra fara eruptie cutanata. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Asa este Oana.De regula apare febra,apoi eruptia cutanata.Sau eruptia cutanata apare in timpul episoadelor febrile.Vad ca scri ca nu mai prezinta si alte semne.Durerile de cap,inapetenta,uneori greata pot fi semne premergatoare. Te-ai uitat,e rosie cumva in gat?Sa nu aiba vreo faringita -ceva. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| 40 e cam mult pnetru varicela la un copil mic.Sanatate Mariei si sa auzim de bine |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Misha multa sanatate printesei,sa auzim de bine!! |
|
|