![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/1146b.gif) Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Nu o deranjeaza cand face pipi, si si mai ciudat, nu o doare nimic, nici nas, nici gat, nici urechi, nici cap, nici masele, nici burta, nimic.
La plamani nu are nimic, rosu in gat nu are, diaree nu are, nici varsaturi nu a mai avut si totusi face febra ffff mare.
La ora 14:00 mi-a facut iar 39.7, am tinut-o numai in frectii si comprese pana la 14:45, cand i-am dat o pastila de paracetamol. Pana acum nu i-a scazut deloc febra, am tot tinut-o cu frectii, comprese, impachetari, ceapa la picioare si abia acum i-a ajuns iar la 38.5.
Am ajuns sa ma bucur la febra asta si inainte daca sarea de 38 deja intram in panica
Orice ar fi e tare pacatos, si acum vad ca a luat-o si Tzepii mai tare (ii curge rau nasul si ii lacrimeaza ochii).
Sper sa nu o ia si Andrei ca chiar ma arunc de la balcon |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adriana, cum mai e Alice? N-o fi ceva viral, ca poate sa se manifeste numai cu febra
sa auzim de bine, sper |
|
| Adriana, cum mai este Alice? Ati putut petrece bine noaptea de Revelion? |
|
![Avatar](https://forum.7p.ro//images/avatars/Septembrie_2008/1146b.gif) Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ema, MNiko, de petrecut nu prea ne-a ars, ca Alice zacea langa noi si mie cel putin nici nu mi-a mai ars sa ma imbrac sau sa ma aranjez vreun pic.
Dupa ce ieri la 14:45 i-am dat pastila, a tinut-o tot in 39.3 maxim si minim 38, asta dupa toate compresele pamantului si frectii si impachetari si chiar si dusuri reci la picioare.
Spre miezul noptii abia a reusit si ea sa se ridice din pat si sa stea putin la masa, a mancat 2 sarmalutze si a ciocnit cu tati sampanie, s-a uitat la artificii si i-a facut lui tati un cadou (asta cu febra 38).
Pe la 2 noaptea s-a culcat, si la 3 trebuia sa ii dau Nurofenul. Am culcat-o cu mama si eu m-am dus sa il alaptez pe Andrei.
La 3 a venit mama sa ma trezeasca sa ii dau pastila lui Alice si imi zice ca Alice cam tremura. Am luat-o la fuga pana la ea in camera, caci deja ma asteptam la ce era mai rau si cand i-am pus termometrul avea iar 40. Mama desi a stat langa ea si a tot pus mana pe ea, cica nu si-a dat seama ca are temperatura !!!!
Am aplicat solutii de urgenta din nou, 1 ml fiola algocalmin, 10ml nurofen, comprese, frectii, impachetari si dusuri si abia pe la ora 5 dimineata am reusit sa o aduc la 38.3.
Ulterior i-a scazut de tot febra, la 36.5 , acum la 8 nu avea deloc febra, dar am zis ca o sa respect totusi si azi schema de medicatie antitermica pentru ca nu e deloc in regula ce se intampla, asa ca i-am mai dat si paracetamolul.
Acum daca la 12 nu are febra, o sa incerc sa ii scot nurofenul si sa o las numai pe paracetamol la 8 ore.
Multumesc ca v-ati gandit la noi si nu ii doresc nimanui sa treaca prin acest cosmar. |
|
| Ne pare rau de toata povestea asta, Adriana. Ii dorim lui Alice sa nu mai faca febra, dar totusi ar trebui sa faci niste investigatii sa stii de ce a aparut si s-a manifestat in felul asta.
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=48)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Adriana, dupa o noapte de cosmar- pentru voi- in sfarsit vesti bune! Ma bucur ca Alice nu mai are febra, sper sa fie inceputul unei perioade mult mai bune in viata voastra, in ceea ce priveste sanatatea tuturor! Eu zic ca poti sa ii mai dai tratament si azi, abia dupa ce ai 24 de ore de la ultimul puseu febril poti sa incepi sa-i scoti ,treptat, cate un medicament.
Multa sanatate micutzei, iar tie multa putere sa treci peste toate! |
|
| Ce noapte ati avut, Adriana! Sa speram ca ce-i mai rau a trecut! Insanatosire grabnica la Alice, sa auzim vesti bune!
|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Doamne Adriana, prin ce ai trecut. Sanatate maxima. Ma bucur ca Alice e mai bine. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=14)
![Nivel](/images/ranks/emerald1.gif) Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Multa sanatate Alice!![](http://i77.photobucket.com/albums/j44/Taki01/Sasha%20and%207%20pitici/Names%20and%207%20Pitici/Get%20well/thGetWellSoon.gif)
Adriana ma bucur ca Alice este mai bine, sa va dea Domnul multa sanatate in acest inceput de an!
|
|
![Avatar](/i.ashx?u=37)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Adriana, imi pare rau sa aud asemenea vesti. Ii doresc multa sanatate lui Alice |
|
![Avatar](/i.ashx?u=48)
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Adriana, cum mai e Alice? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=138)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Cate vesti proaste! Insanatosire grabnica micutei!... eu tind sa cred ca-i vorba de o viroza |
|
![Avatar](/i.ashx?u=378) Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Abia acum am vazut subiectul..., Adriana, ii dorim multa sanatate lui Alice, sa se faca bine cat mai repede si termometrul sa arate tot sub 37 grade. Parerea mea este ca ar trebui sa ii faci ceva analize, sa vedeti de la ce a fost febra asta. Sa speram ca nu e nimic rau. |
|
![Avatar](/i.ashx?u=74)
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Multa sanatate pentru Alice Un gand bun pentru mami care trebuie sa treaca prin atatea greutati |
|
![Avatar](/i.ashx?u=23)
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Multa sanatate lui Alice. A mai facut febra astazi, Adriana? Va doresc sa aveti o noapte linistita.
![](http://i109.photobucket.com/albums/n51/oanacristescu/Get%20well%20soon/prod_358_10030.gif) |
|
|