cum ati inceput noul an?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danamaria
Scris: Thursday, January 3, 2008 10:29 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
nu stiu daca am facut bine ca am deschis acest topic si spun asta gindindu-ma ca poate acest subiect ar fi putut fi "tratat" la stare de spirit, dar mi-am zis ca nu tine chiar de starea de spirit. asadar voi cum ati inceput noul an?
eu personal, sunt surprinsa ca, desi pina in ultimul minut al anului 2007 nu speram la nimic bun pentru 2008, de pe 1 ian 2008 dimineata cind m-am trezit, ma simt excelent, foarte vesela (fara motiv pot spune) parca mai linistita si mai calma (desi nu m-am odihnit deloc de sarbatori, am muncit pina in ultima zi)si chiar mai ingaduitoare. o fi semn bun? eu asa sper
mihaela75
Scris: Thursday, January 3, 2008 4:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
E semn bun pupiciEu am inceput noul an cu o inspectie in basement la partea electrica si am iesit ok.Au vrut prize cu senzori in baie si bucatarie scratch ,nici nu stiam ca exista asa ceva, ma rog am pus ce au vrut ei si gata suntem in regula cu tot bounce Deci si eu incep anul cu stare buna dance
Lilly of the valley
Scris: Thursday, January 3, 2008 7:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
danamaria wrote:
nu stiu daca am facut bine ca am deschis acest topic si spun asta gindindu-ma ca poate acest subiect ar fi putut fi "tratat" la stare de spirit, dar mi-am zis ca nu tine chiar de starea de spirit. asadar voi cum ati inceput noul an?
eu personal, sunt surprinsa ca, desi pina in ultimul minut al anului 2007 nu speram la nimic bun pentru 2008, de pe 1 ian 2008 dimineata cind m-am trezit, ma simt excelent, foarte vesela (fara motiv pot spune) parca mai linistita si mai calma (desi nu m-am odihnit deloc de sarbatori, am muncit pina in ultima zi)si chiar mai ingaduitoare. o fi semn bun? eu asa sper

ei uite asa ma simt io.dance dance dance si daca nu ati aflat ma mai laud ca am si o nepotica.yes yes yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.