Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| nu stiu daca am facut bine ca am deschis acest topic si spun asta gindindu-ma ca poate acest subiect ar fi putut fi "tratat" la stare de spirit, dar mi-am zis ca nu tine chiar de starea de spirit. asadar voi cum ati inceput noul an? eu personal, sunt surprinsa ca, desi pina in ultimul minut al anului 2007 nu speram la nimic bun pentru 2008, de pe 1 ian 2008 dimineata cind m-am trezit, ma simt excelent, foarte vesela (fara motiv pot spune) parca mai linistita si mai calma (desi nu m-am odihnit deloc de sarbatori, am muncit pina in ultima zi)si chiar mai ingaduitoare. o fi semn bun? eu asa sper |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| E semn bun Eu am inceput noul an cu o inspectie in basement la partea electrica si am iesit ok.Au vrut prize cu senzori in baie si bucatarie ,nici nu stiam ca exista asa ceva, ma rog am pus ce au vrut ei si gata suntem in regula cu tot Deci si eu incep anul cu stare buna |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| danamaria wrote:nu stiu daca am facut bine ca am deschis acest topic si spun asta gindindu-ma ca poate acest subiect ar fi putut fi "tratat" la stare de spirit, dar mi-am zis ca nu tine chiar de starea de spirit. asadar voi cum ati inceput noul an? eu personal, sunt surprinsa ca, desi pina in ultimul minut al anului 2007 nu speram la nimic bun pentru 2008, de pe 1 ian 2008 dimineata cind m-am trezit, ma simt excelent, foarte vesela (fara motiv pot spune) parca mai linistita si mai calma (desi nu m-am odihnit deloc de sarbatori, am muncit pina in ultima zi)si chiar mai ingaduitoare. o fi semn bun? eu asa sper
ei uite asa ma simt io. si daca nu ati aflat ma mai laud ca am si o nepotica. |