Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Cum ati gasit forumul 7 PiTiCi?
Daca l-ati gasit cautand ceva cu Google, ce anume cautati cand ati dat peste noi? Ce v-a atras la acest forum si v-a determinat sa va inscrieti si sa ramaneti aici? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Mie mi-a spus o ieseanca despre surpriza Adrianei. Eram asa de bucuroasa ca v-am regasit... Sunteti asa de dragi inimii mele.... |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cum am gasit forumul 7 Pitici? M-a gasit el pe mine...
Ce m-a atras la el? Faptul ca aici am reintilnit mamicile pe care le cunoscusem in alta parte si carora le-am simtit lipsa,atunci cind au plecat.
Am venit, m-am inscris si am ramas aici! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Mie mi-a fost recomandat de un membru al forumului - MIRI- si ii multumesc pentru asta . De inscris m-am inscris in momentul cind am si aflat despre el desi am ezitat putin pentru ca tocmai pierdusem o sarcina si nu prea mi se parea normal sa fiu printre atitea mamici imi era teama ca nu o sa am ce discuta . Dar mi-am luat inima in dinti si m-am inscris si tare bine am facut. Cu trecerea timpului am vazut ca am ce discuta si , mai ales , am avut si am in continuare foarte multe lucruri de invatat.
Ce ma determinat sa ramin aici? - Buna intrebare , pai ce altceva decit o multime de prietene ( si prietene adevarate deoarece nu trebuie sa ma intreb de fiecare data cind imi fac cite un compliment daca doresc ceva sau pur si simplu asa simt),si foarte ,foarte multe lucruri interesante si folositoare. De multe ori la servici ma trezesc discutind cu colegele despre copii lor si pe deasupra mai dau si sfaturi iar ele ma intreaba ca eu de unde stiu ... iar eu le spun ca de la prietenele mele de pe forum.
Pare o poveste care da bine dar este o realitate in ceea ce ma priveste. Si asa ca sa fie " meniul complet " sa va si multumesc Adriana&Tzepii -ca ati avut o idee excelenta cind ati deschis acest forum,MIRI-fara sfatul si indrumarea ta nu as fi ajuns astazi sa postez aceste rinduri , si nu in ultimul rind tuturor membrilor acestui forum pentru sentimentele curate de care dati dovada.
|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cu multa si mare placere, Dya! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Miri wrote:Cu multa si mare placere, Dya!
|
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si mie mi-a fost recomandat de o mamica caruia ii multumesc. Nu ca as fi fost prin grupul celor privilegiate .... |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Intr-adevar, prima data cand am dat cu ochii de pitici, a fost printr-o cautare pe google ( cred ca despre rubeola, dar nu mai tin minte foarte bine). Dar de inscris, am facut-o dupa ce mi-a povestit Alina de voi, si zau ca nu-mi pare rau |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu am aflat de forum de la Anaida! Multumesc frumos!
De ce raman? Ca imi sunteti dragi toate, parca va stiu de o viata! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Am aflat de la Adriana si m-am simtit si ma simt in continuare privilegiata pt asta. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Gabrila Solomon mi-a zis de 7 Pitici. De ce am ramas? Ca e super. Alina attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| ...mie imi tot povestea monique de voi si ma uimea de fiecare data cu cate stia despre bebelusi si dupa ceva timp ne-am tras si noi net si bineinteles, m-am inscris imediat pe forum...eram asa emotionata! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| eu l-am gasit cautind despre "tricotaje" si aici am ramas ( ma saturasem sa tot citesc ce scriu engl sau fr despre tricotaje)
in romania nu sunt alte site-uri cu acest subiect , si nici locuri de unde sa cumperi lina online sau modele ...........oare de ce, ca americancele cind descriu un produs pus la vinzare zici ca -i aurit pe -o parte asa-l mai lauda |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/5/2006 Mesaje: 141
| Eu , intamplarea a facut sa va gasesc ,cautam cu google despre croitorie chiar asa si era "forum croitorie", ca ma apucat talentul de croitorieasa, si apoi am gasit si alte lucruri interesante pe forum, dar cei drept tot nu am reusit sa ma ratacesc prin toate , findca nu am destul timp liber, si asa am ramas aici deocamdata sa recuperez. Aici sunteti ca o familie, raspunsurile vin repede, datoritra faptului ca este vizitat permanent, nu ca pe alte forumuri care am mai gasit, trebuie sa astepti vreo cateva saptamani sa primesti un raspuns, care poate e chiar urgent! cand o sa am sau am sa am timp mai mult, sper

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/28/2006 Mesaje: 493
| o mamica draguta mi-a vorbit de voi miraa si o pupacesc pt asta de ce raman; ma simt bine cu voi dragele mele am invatat o multime de lucruri pe care nu le stiam si va multumesc mult de tot |
|
|