|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| raly wrote:Aaa...deci eu sunt de vina!Sa-ti mai dau umpic de drog?
Daca mai ai din asta poti sa mai dai ca e bun!!! |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Am gasit forumul cautand modele de caciuli crosetate |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pai eu cautam pe google despre sanatate,si m-am inregistrat aici. Contine foarte multe niformatii uitle ,de aceea m-am logat :D:006: :006: |

Inregistrat: 1/9/2011 Mesaje: 1590
| Am gasit forumul cautand revista Verena pe Google. |

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Cautam pe net despre sarcina(eram insarcinata de ALEX) si m-a trimis la un link de pe forum asa ca am tot aruncat cu privirea 1 an si ceva fara sa am curaj sa ma inscriu,,,,apoi odata ajunsa aici,,,gata! ,,e drog curat,,, va iubesc fete dragi !!!! |

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu am intrat pe acest forum acum 2 ani si ceva.Ma aflam intr un impas la aceea vreme cu fii'mea care nu vroia sa stea la gradi sub nicio forma.Am primit sfaturi multe si utile si pana la urma s a remediat si situatia intr un timp relativ scurt.Si de atunci am ramas aici.Au fost perioade cand n am intrat dar acum intru aproape zilnic si mi face bine.Imi da o stare de bine.Am cunoscut persoane minunate pe acest forum pe care sper sa le intalnesc si in viata reala |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Am gasit forumul, cautand modele pentru crosetat. M-am inscris si am ramas aici, apoi am descoperit si alte subiecte interesante, care chiar daca nu au nici o tangenta cu mine, le urmaresc pentru ca aici mi-am facut o multime de prietene virtuale. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/6/2010 Mesaje: 80
| Am gasit Forumul cautand un model de bolero pentru mine si am si inceput acum boleroul lui Andrushka . V apup si va multumesc. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/28/2012 Mesaje: 230
| Am gasit forumul incercand sa gasesc informatii despre crosetat si anume : modele de caciuli crosetate.Mi-au placut informatiile, priceperea si apropierea fetelor si m-am gandit ca as face o greseala daca nu m-as inscrie si eu ! |

Inregistrat: 6/9/2013 Mesaje: 8
| Eu am gasit acest forum cautand modele de caciuli crosetate.Se pare ca din prima zi a inceput sa devina ca un drog arucand un ochi peste cateva subiecte. Acum stau si ma intreb:de ce oare nu am descoperit forumul mai devreme?
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Eu am gasit forumul cand eram in cautarea forumurilor pentru bebei. Ali avea vreo 2 luni pe vremea aia si abia ne descurcam cu ea. Si vroiam sa discut cu mamici, sa impartim ganduri si idei. Si am gasit locul ideal : 7 PiTiCi
|
|

Inregistrat: 6/9/2013 Mesaje: 8
| Bravo!!Sa-ti traiasca fetita!! |
|
|