Cum alegeti spitalul ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Sunday, June 24, 2007 4:06 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
hohot hohot Da, asa-i...in Romania orice e posibil...hohot hohot
stele_pe_cer
Scris: Tuesday, May 13, 2008 3:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Nici eu nu am ales spitalul, dar abia dupa prima internare mi-am dat seama ca am nimerit foarte bine.
Jhonny
Scris: Friday, February 20, 2009 9:09 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
in Romania spitalele sunt sub orice critica...
abiand
Scris: Monday, February 23, 2009 2:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/7/2008
Iti intelegem aluziile, nu e nevoie sa insisti Jhonny, dar poti sa ne spui ce anume vrei?
maagda
Scris: Wednesday, May 11, 2011 2:47 PM

buna fetelor!a nascut careva la cf2?
MariaElena
Scris: Thursday, May 12, 2011 3:50 PM

Jhonny wrote:
in Romania spitalele sunt sub orice critica...

Poate sunt subiectiva dar nu este chiar asa... sau cel putin nu toate spitalele.

Eu am nascut la spitalul de obsterica ginecologie Regina Maria ( www.reginamaria.ro/maternitate - uitati-va la poze)si conditii mai bune decat acolo nu as fi avut nici daca as fi stat la un hotel de 5 stele. Arata foarte bine, rezervele sunt super, medicii sunt dintre cei mai buni, asistentele stau numai pe langa tine daca ai nevoie de ceva..nu cred ca ai ce sa iti doresti si sa nu existe la aceasta maternitate. am vazut ca au la activ peste 5.000 de nasteri si o echipa de profesionisti in spate. Deci exista si la noi servicii si spitale bune :)
misha
Scris: Thursday, May 12, 2011 4:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Da, cred si eu cand platesti cel putin 7.500 lei pentru o nastere naturala sau 9.700 pentru cezariana. Si cate femei din Romania isi permit luxul acesta?

Maria, o fi adevarat sau nu ca ai nascut acolo, din postarile tale in care pui link-uri catre diverse site-uri reiese ca vrei sa faci reclama, care e interzisa (cel putin fara acordul administratorului).sorry
DacianS
Scris: Wednesday, September 12, 2012 9:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 9/12/2012
Eu am nascut la Spitalul Ilfov (Constantin si Elena) de la Diham, in decembrie 2011. Il recomand oricui pentru curatenie, pentru personalul calificat, pentru atentia ce iti este acordata benevol. Personalul nu sta cu mana intinsa si sunt toti niste profesionisti. Am nascut cu dna. dr. Bernevig - o recomand cu caldura. Este un medic asa cum ar trebui sa fie daca nu toti, macar majoritatea in aceasta tara si oriunde. Nu pot sa spun ca se apropie sufleteste de tine prea mult (nu asta asteptam de fapt) ci pune tot sufletul in ceea ce face pentru tine! Este foarte atenta la evolutia ta ca viitoare mama si are grija ca totul sa fie in regula cel putin pana la externarea ta din spital. Si...surprinzator, eu am 'ales-o' navigand pe internet. Pur si simplu informandu-ma online.

Au existat si cheltuieli, da : plata rezervei in care am stat dupa ce am iesit din terapie intensiva, unde am stat 2 nopti. Costa 75 lei / noapte patul - rezerva de 2 paturi. Rezerva este foarte curata, exista toaleta in camera, televizor. Este foarte cald si bine iarna. Poti sta si in rezerve fara plata - la etajul cu bebelusii, insa sunt 4-5 paturi in rezerva si nu are acces acolo familia. Trebuie sa iesi tu afara pe holul principal cu bebelul in brate. Astfel ca eu am ales rezerva platita. Este la latitudinea fiecaruia.

Si...inca ceva...atata timp cat oferi tu, ca pacient, respect si buna-cuviinta - asa ti se va raspunde si de catre medici. Fara alte 'atentii' obisnuite in societatea noastra corupta, de altfel. Este doar parerea mea! thumright thumleft
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.