Cum alegeti spitalul ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, January 6, 2007 9:59 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cum alegeti sau ati ales spitalul la care veti naste sau la care ati nascut?

Care au fost criteriile ce v-au determinat sa il alegeti in detrimentul altui spital? Distanta fata de casa, curatenia, rezerva, medicii din spital, dotarile ?
Miri
Scris: Saturday, January 6, 2007 10:05 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Eu am ales spitalul in care lucrez, nu as fi nascut in niciun alt spital, pentru ca aici, printre colegele mele, eu ma simt"acasa"!dance
AdrianaC
Scris: Saturday, January 6, 2007 10:22 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Miri, ai fost un caz fericit si ai avut noroc ca te-ai simtit ca acasa. Comportamentul a fost diferit fata de tine pentru ca erai de-a casei, comparativ cu cineva "strain" de casa?
Miri
Scris: Saturday, January 6, 2007 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 2/26/2006
AdrianaC wrote:
Miri, ai fost un caz fericit si ai avut noroc ca te-ai simtit ca acasa. Comportamentul a fost diferit fata de tine pentru ca erai de-a casei, comparativ cu cineva "strain" de casa?

Da ,am avut mare noroc!
Vreau sa spun ca am beneficiat de tot confortul, Manu a putut sa vina la mine oricand, pe Sara mi-au mutat-o la doua saloane distanta, sa pot merge la ea, la alaptat, fetele au fost extrem de amabile si pentru o ciocolata sau un buchet de flori faceau asa mare caz, de parca le dadeam luna de pe cer!fool
Nu mi-a pretins nimeni niciun tarif, am "cotizat"si eu, din ceea ce auzisem ca se da la medic, dar nimeni nu s-a purtat urat cu mine, pe motiv ca nu i-am acordat o atentie, cat de mica!flowers
Kiki
Scris: Saturday, January 6, 2007 11:21 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Miri, norocoaso! pupici

Eu nu am ales spitalul, a venit la pachet cu doctora pe care am ales-o eu. sic
kali
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu tot dupa medic am ales spitalul.
Daca as fi avut o sarcina fara probleme si nu as fi fost nevoita sa stau atat de mult timp internata, as fi nascut la un spital particular.
MNiko
Scris: Sunday, January 7, 2007 11:55 AM
Nivel: Guest

Kiki wrote:
Miri, norocoaso! pupici

Eu nu am ales spitalul, a venit la pachet cu doctora pe care am ales-o eu. sic

Nici eu nu am ales spitalul. A venit la pachet cu Orasul in care stateam (ca era unul singur)
sousourel
Scris: Sunday, January 7, 2007 1:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Aceeasi situatie...am ales medicul si implicit am acceptat spitalul respectiv.
Andi&Mariuca
Scris: Sunday, January 7, 2007 3:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

bine ca ati avut posibilitatea de a alege...
cum zicea si MNiko, la noi nu exista la acel moment posibilitate de alegere... era musai la stat...
sau, mai era varianta pe...camp!banghead
insa acum am sa aleg noua clinica privata de ginecologie care tocmai s-a deschis la noi in oras si nici nu concep sa mai nasc in maternitatea infecta de stat!
acum avem posibilitatea de a fi tratate decent si profi cu o aparatura de ultima generatie. evident pt multi bani (nasterea normala este undeva la 700 euro) insa se poate si in regim compensat cu CAS.
Alina
Scris: Sunday, January 7, 2007 6:20 PM
Nivel

Inregistrat: 3/27/2006
Si eu am ales doar medicul, spitalul nu am avut cum, ca era doar unul, acum exista si un spital privat, dar zau ca nu l-as fi dat pe cel Judetean, nu stiu, am mai mare incredere, vis a vis de experienta. Si Catinca si Tudor au fost adusi pe lume de acelasi medic ginecolog si preluati de acelasi medi neonatolog.
Jasmine
Scris: Sunday, June 24, 2007 3:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 6/24/2007
Pe mine m-a interesat in special sa fie rooming-in, curat si personal cat de cat ok. Motiv pentru care am ales CFR2.
Kiki
Scris: Sunday, June 24, 2007 3:47 PM
Nivel

Jasmine wrote:
Pe mine m-a interesat in special sa fie rooming-in, curat si personal cat de cat ok. Motiv pentru care am ales CFR2.

E foarte bine dotat acest spital. Stiu din surse sigure.ras
In plus, verisoara mea a nascut acolo de 2 ori si nu a avut probleme.
Jasmine
Scris: Sunday, June 24, 2007 3:51 PM
Nivel

Nu stiu cat de bine dotat e, dar ma bucur ca spui asta. Dr. mea m-a invitat si am vizitat maternitatea si mi s-a parut ok. Dar sper sa stau totusi cat mai putin in spital ca li s-a stricat ACangry
Kiki
Scris: Sunday, June 24, 2007 3:56 PM
Nivel

Jasmine wrote:
Nu stiu cat de bine dotat e, dar ma bucur ca spui asta. Dr. mea m-a invitat si am vizitat maternitatea si mi s-a parut ok. Dar sper sa stau totusi cat mai putin in spital ca li s-a stricat ACangry

Ei, pana nasti tu va fi reparat, stai linistita! pupici
Jasmine
Scris: Sunday, June 24, 2007 3:57 PM
Nivel

Traim in Romania, cred ca ai uitathohot e defect cam de vreo luna iar eu pot sa nasc oricand de-acumras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.