Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Cum alegeti sau ati ales spitalul la care veti naste sau la care ati nascut?
Care au fost criteriile ce v-au determinat sa il alegeti in detrimentul altui spital? Distanta fata de casa, curatenia, rezerva, medicii din spital, dotarile ? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Eu am ales spitalul in care lucrez, nu as fi nascut in niciun alt spital, pentru ca aici, printre colegele mele, eu ma simt"acasa"! |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17850
| Miri, ai fost un caz fericit si ai avut noroc ca te-ai simtit ca acasa. Comportamentul a fost diferit fata de tine pentru ca erai de-a casei, comparativ cu cineva "strain" de casa? |
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| AdrianaC wrote:Miri, ai fost un caz fericit si ai avut noroc ca te-ai simtit ca acasa. Comportamentul a fost diferit fata de tine pentru ca erai de-a casei, comparativ cu cineva "strain" de casa?
Da ,am avut mare noroc! Vreau sa spun ca am beneficiat de tot confortul, Manu a putut sa vina la mine oricand, pe Sara mi-au mutat-o la doua saloane distanta, sa pot merge la ea, la alaptat, fetele au fost extrem de amabile si pentru o ciocolata sau un buchet de flori faceau asa mare caz, de parca le dadeam luna de pe cer! Nu mi-a pretins nimeni niciun tarif, am "cotizat"si eu, din ceea ce auzisem ca se da la medic, dar nimeni nu s-a purtat urat cu mine, pe motiv ca nu i-am acordat o atentie, cat de mica! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri, norocoaso!
Eu nu am ales spitalul, a venit la pachet cu doctora pe care am ales-o eu. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si eu tot dupa medic am ales spitalul. Daca as fi avut o sarcina fara probleme si nu as fi fost nevoita sa stau atat de mult timp internata, as fi nascut la un spital particular. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Miri, norocoaso! Eu nu am ales spitalul, a venit la pachet cu doctora pe care am ales-o eu. Nici eu nu am ales spitalul. A venit la pachet cu Orasul in care stateam (ca era unul singur) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Aceeasi situatie...am ales medicul si implicit am acceptat spitalul respectiv. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| bine ca ati avut posibilitatea de a alege... cum zicea si MNiko, la noi nu exista la acel moment posibilitate de alegere... era musai la stat... sau, mai era varianta pe...camp! insa acum am sa aleg noua clinica privata de ginecologie care tocmai s-a deschis la noi in oras si nici nu concep sa mai nasc in maternitatea infecta de stat! acum avem posibilitatea de a fi tratate decent si profi cu o aparatura de ultima generatie. evident pt multi bani (nasterea normala este undeva la 700 euro) insa se poate si in regim compensat cu CAS.
|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Si eu am ales doar medicul, spitalul nu am avut cum, ca era doar unul, acum exista si un spital privat, dar zau ca nu l-as fi dat pe cel Judetean, nu stiu, am mai mare incredere, vis a vis de experienta. Si Catinca si Tudor au fost adusi pe lume de acelasi medic ginecolog si preluati de acelasi medi neonatolog. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/24/2007 Mesaje: 208
| Pe mine m-a interesat in special sa fie rooming-in, curat si personal cat de cat ok. Motiv pentru care am ales CFR2. |
|

| Jasmine wrote:Pe mine m-a interesat in special sa fie rooming-in, curat si personal cat de cat ok. Motiv pentru care am ales CFR2.
E foarte bine dotat acest spital. Stiu din surse sigure. In plus, verisoara mea a nascut acolo de 2 ori si nu a avut probleme. |
|

| Nu stiu cat de bine dotat e, dar ma bucur ca spui asta. Dr. mea m-a invitat si am vizitat maternitatea si mi s-a parut ok. Dar sper sa stau totusi cat mai putin in spital ca li s-a stricat AC |
|

| Jasmine wrote:Nu stiu cat de bine dotat e, dar ma bucur ca spui asta. Dr. mea m-a invitat si am vizitat maternitatea si mi s-a parut ok. Dar sper sa stau totusi cat mai putin in spital ca li s-a stricat AC
Ei, pana nasti tu va fi reparat, stai linistita! |
|

| Traim in Romania, cred ca ai uitat e defect cam de vreo luna iar eu pot sa nasc oricand de-acum |
|
|