Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ghiozdanul... mult prea greu pentru coloana vertebrala a micutului!! Cica, greutatea ghiozdanului nu trebuie sa fie mai mare de 10% decat greutatea copilului... dar ce sa faci cand trebuie sa cari manualele, culegerile, caietele, penarul, caiete suplimentare, mapa cu fise -cand au ed. plastica :bloc desen+acuarele, prosopel si musamaua de pus pe banca; cand au sport: echipamentul... foarte multe!! Nu au spatiu in clasa pentru a lasa la dulap ceva din ele...
Noi am ales un ghiozdan ergonomic (cu Kitty, normal, ca altfel nu se putea ), in forma de cutie cu spatar special adaptat formei coloanei vertebrale, tocmai pt. a o mai proteja putin... dar e extrem de greu.
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| Am ajuns la concluzia ca atat ghiozdanul, cat si penarul se aleg in functie de desenul animat in voga.Anul acesta noi mergem cu Strumfii! |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Ghiozdanul care i-a placut lui Andrei pentru clasa a 2-a
Dimensiuni: H 43cm x l 30cm x baza 12cm.
Confectionat din material impermeabil. Are 1 compartiment incapator, inchis cu fermoar si 1 buzunar frontal, inchis tot cu fermoar. Pe laterale are 2 buzunare, unul cu fermoar si unul cu elastic. Spatele si bretelele sunt buretate pentru mai mult confort.
 |
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17812
| Pentru clasa a 3-a, Andrei si-a ales un ghiozdan cu personaje din Planes.
Dimensiuni: H 43cm x l 30cm x baza 12cm.
Confectionat din material impermeabil. Are 1 compartiment incapator, inchis cu fermoar si 2 buzunare frontale cu dimensiuni diferite. Pe laterale are 2 buzunare, unul cu fermoar si unul din plasa elastica (ideal pentru transportul sticlei cu apa). Spatele si bretelele sunt buretate pentru mai mult confort.
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| Anul acesta ghiozdan de la Seven..."noroc" cu publicitatea de la televizor altfel nu stia fiica-mea ce sa aleaga |