Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| http://glamour.mvm.com/glamour_ctx/jsp/handlers/dressingroom/dressingroomhandler.jsp
merge acum l-am probat, daca nu incearca cu copy si past |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| We're sorry. Your My Virtual Modelâ„¢ session is not accessible. To keep our servers available for newcomers, customers who have been inactive for more than 20 minutes are disconnected from our servers.
To return to your My Virtual Modelâ„¢ session, simply close your window and sign in again. Asta-mi scrie mie...pe o pagina alba! |
|

Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| http://www.avantaje.ro/forum/viewtopic.php?t=1135&sid=ed2ec5f768b021046bc70af1cc79f957
incearca de la sursa, |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multam' frumos...sunt curioasa sa vedem cum imi sta cu unul dintre ele! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| mihaela75 wrote:Eu vreau sa ma duc acasa sa caut costumul de baie a lu' mama.Avea ea unul cu totul ,un fel de plapuma cu slipul pana la genunchi  Nu mai am curajul sa port din bucati  Poate la vara cealalta
n-are mama ta doua ca si eu vreau unul tot asa??? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| lori16ro wrote:Taki mie imi place primul costum
Si mie , dar numai daca scap de celulita dupa fund, am curaj sa port tanga. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| pentru ca trebe sa fie si o gagica "pe invers", am venit la apel...asa ca...va spun sincer urasc costumele de baie din doua piese si nu mi-au placut niciodata (nici cand eram mica!!!!) Am avut o tentativa acum vreo doi ani sa port unul de genul celor dragi voua, dar (pe langa faptul ca NICIODATA nu am gasit costum sa mi se potriveasca partea de sus cu cea de jos...ei, da, totdeauna am fost "tzatoasa"...asta e...) ma simteam total incomod in el. Asadar, eu sunt adepta celui intreg (si am cateva frumusele, dar nu de marca), in principal pe culori cat mai inchise si fara flori (:81pukel: ). Ca sa va argumentez...ce parere aveti de....
    ????? |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| fdianamaria, o idee, daca tot esti"tzatzoasa" ..uite cum faceam eu inainte de sarcina (acum nu se mai aplica kestiunea, ca nu mai am dotari de exceptie :cumparam 2 costume de baie, si fie le skimbam cu mama , fie cu una din prietene (mama si 3 prietene ale mele au coapse mai mari, deci le trebuie un slip mai mare, si sani micuti, deci un sutien mai mic).Eu luam sutienul mare si slipul mic, si uite-asa toata lumea era multumita.
Anul asta nu am mai putut repeta procedura cu prietenele (ca mama are o colectie intreaga de costume de baie, ca si mine, de altfel ). |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| aici un site dragut http://www.pepos.ro/ |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Dragut, Miraa, dar oare nu ar putea sa-ti livreze si silueta, in momentul in care comanzi costumul de baie? |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| nu stiu miri |
|

| Miri wrote:Dragut, Miraa, dar oare nu ar putea sa-ti livreze si silueta, in momentul in care comanzi costumul de baie? o idee minunata !!! Vreau si eu !!! |
|

| mie nu-mi merge site-ul...de ce oare??? |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| fdianamaria wrote:mie nu-mi merge site-ul...de ce oare???
Incearca sa scrii adresa daca nu merge direct. La mine merge |
|
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| deviza me este: sa acopere cat mai mult. nu prea imi plac cele one piece, nu am avut decat cand eram mica. dar aici mi-am luat un set care are bikini ca un fel de pantalonasi scurti si in sus e ca un tricou. am si separat numai sutien dar nu prea l-am purtat niciodata. |
|
|