Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ieri am fost si mi-am cumparat un nou costum de baie. Cel de anul trecut imi vine la slip dar se pare ca am ramas cu o masura mai mare la sutien! Imi placea tare mult. Acum am optat pentru un sutien cu sustinere (sarmulita), jumatate de cupa de la Triumph. Am fost putin socata cand mi-a spus doamna vanzatoare cat costa, dar imi place si am nascut, nu? Voua ce modele, ce culori va plac? Trebuie sa fim frumoase si pe plaja, mai ales langa copilasii pe care-i avem! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mie imi plac costumele din doua bucati, nu intregi. Sa fie culori frumoase, care sa dea farmec trupului bronzat. Sunt contra costumelor albe prin care se vede nu mai zic ce, arata groaznic...si cele transparente, indiferent ca-s albe sau din alte culori :81pukel: sunt groaznice...sper sa nu supar pe nimeni, dar daca tot vrei sa se vada, du-te nene la nudisti, nu-mi agresa ochiul pe plaja Anul trecut mi-am luat unul de la Jolidon, arata super pe mine, nu e cine stie ce ca model. Nu suport tanga pe plaja, e slip normal (fara snururi laterale), ca am patit-o cu unul, de era sa raman in fundul gol pe plaja (stateam pe cearceaf si nu vazusem ca s-a dezlegat un snur si eram gata sa ma ridic, noroc cu barbata-miu )... |
|
| Chestia cu transparentul...pe vremea lui Ceasca, atunci cand eram mai micute, poate ati patit si voi, eram materiale tare proaste...iti era rusine sa iesi din apa. Nu am nimic impotriva slipului tanga dar macar cine il poarta sa arate bine. AM vazut femei la peste 45 de ani, topless si cu tanga si credeti-ma, imi era rusine mie. POate sunt eu mai pudica? Slipul si mie imi place mai latut in parti pentru ca "se tine mai bine"...
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu vreau sa ma duc acasa sa caut costumul de baie a lu' mama.Avea ea unul cu totul ,un fel de plapuma cu slipul pana la genunchi Nu mai am curajul sa port din bucati Poate la vara cealalta |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| leut wrote:Chestia cu transparentul...pe vremea lui Ceasca, atunci cand eram mai micute, poate ati patit si voi, eram materiale tare proaste...iti era rusine sa iesi din apa. Nu am nimic impotriva slipului tanga dar macar cine il poarta sa arate bine. AM vazut femei la peste 45 de ani, topless si cu tanga si credeti-ma, imi era rusine mie. POate sunt eu mai pudica? Slipul si mie imi place mai latut in parti pentru ca "se tine mai bine"...
Ai dreptate, Leut. Macar cine poarta, sa aiba ce arata, sa-ti fie drag sa te uiti si sa simti ceva invidie, ca arata super! Nu mai zic ca am vazut femei de-o seama cu mama cu tanga si sanii goi pe plaja.... putina decenta trebuie sa existe, nu e vorba de a fi pudic, tu, ca si "spectator". |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si eu sunt acum adepta costumelor din doua piese, dar cu pantaloni scurti! Mai acopera una-alta... Poate la vara, vorbim despre altceva, dar acum... |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si mie imi plac costumele din doua piese. Se zice ca anul asta se poarta costumul a la Bond Girl. Daca va aduceti aminte de Hale Berry in ultimul film James Bond. Roxanel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| mihaela75 wrote:Eu vreau sa ma duc acasa sa caut costumul de baie a lu' mama.Avea ea unul cu totul ,un fel de plapuma cu slipul pana la genunchi  Nu mai am curajul sa port din bucati  Poate la vara cealalta
mai...esti culmea!
...si mie imi plac tot costumele in doua piese, sutienul in forma de triunghi,fara burete, iar slipul normal...nici chiar chiar, nici foarte foarte...daca intelegeti ce vreau sa spun |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mie imi place si cel intreg vara asta nu cred ca voi avea curaj sa ma dezbrac nici in pantaloni scurti doar daca vreau sa inec pe cineva nimic nu mai sta pe mine |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Eu mi-am cumparat acum 10 zile 4 costume de baie:unul verde crud cu kilot stil pantalon scurt, unul kaki, unul maro si unul negru cu gri, ultimele trei avand kilotul normal, din pacate (eu voiam tanga, dar la cele cu kilot tanga nu imi placea sutienul, care pt.mine este esential).Cupa este su sustinere,adica cu o balena slaba.Sutienele fara sustinere nu le mai pot purta cu aceeasi lejeritate ca inainte de sarcina.
Cat despre kilot, kiar daca imi doream tanga, mai am timp sa imi cumpar 3 pereki de tanga pe care sa le asortez la sitiene:adica unul negru, unul kaki, maro nu cred ca voi gasi dar cel negru cred ca va merge cu cel maro ca are putin negru pe langa maro in el.Iar la cel verde crud am de gand sa iau un tanga galben sau portoclaiu, constienta fiind ca nu voi gasi ton pe ton.Cele 3 costume (maro, negru si kaki) au si fustita pt.cele care au soldurile mai proeminente.
Mai am un costun de baie dintr-o singura bucata, stil japonez cred, cu guler si fermoar, iar spatele e tot gol.In zona soldurilor este intre tanga si kilot normal.este singurul costum de baie care mai imi este bun, din cele avute anterior.
Poze cu fiecare in parte cred ca voi atasa dupa ce ne vom intoarce de la mare . |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si eu tot pe cel din 2 piese il prefer. Si nu-mi plac deloc cele albe, rosii sau transparente.
Inainte purtam sutien tip triunghi, dar acum ca am ramas fara " zarele ", o sa optez pentru sutiene cu bureti.
Cele pe care am pus ochii:

Si preferatul meu...  |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu am preferat din totdeauna sutienele push-up chiar si la costumul de baie ( deoarece am o lipsa considerabila ) iar slipul obligatoriu tanga, si cred ca nu am ingretosat pe nimeni, nu ca as arata perfect dar cred ca dosul mi-a permis sa port intotdeauna acest gen de chilot sau slip ( sper ca am fost indeajuns de lipsita de modestie ) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| Taki mie imi place primul costum ia uitati ce am gasit (recunosc ca de pe alt forum)
http://glamour.mvm.com/glamour_ctx/jsp/handlers/dressingroom/dressingroomhandler.jsp#pageTop
|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/25/2006 Mesaje: 995
| dati click pe a doua bulina albastra, nu stiu de ce nu s-a dus unde am vrut, spewr sa va descurcati |
|
| nu merge |
|
|