Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetele,
Nu m-a suparat articolul unui ziarist nedocumentat si platit probabil de altii sa scrie ce a scris, cat m-au suparat comentariile unor asa-zisi crestini.Cata rautate! Isus Hristos este unul, biserica lui este una...fiecare il slujeste asa cum intelege.Biblia spune ca noi formam trupul lui...noi crestinii.Atunci cum poate exista atat ura, atatat rautate in acelasi trup? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| bereea wrote:Nu sunt doar rautati, sunt neadevaruri crunte...nu stiu cum cineva poate avea mintea atat de murdara
Bereea, pe tine te-a revoltat ca esti implicata directa dar eu am ras copios, scuza-ma ,asa minte tampita mai rar gasesti.Eu am asistat in copilarie la adunari penticostale si, mai sa fie, nimeni nu se tavalea pe jos sau mesteca marihuana Nu sunt vorbe murdare ce spune el ci comico- gazetaresti ,na, tre sa manance si el o paine, iarta-l.Mai rau cu astia care fac filme ridicole si ridica o natie intreaga la razboi...incident recent .In rest ,da pagina mai departe ,randuri ca astea nu merita timpul tau ca daca stai sa cauti mai dai pese sute asemenea. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Si eu care credeam ca numai la negri se tavalesc si sar si canta si tremura si toate alea Am trecut prin mai multe religii si biserici/case de rugaciune, dar cand am fost la o grupare penticostala din Ro (doar intr-un oras de provincie) nu am vazut nimic de genul asta, ce sa mai zic de droguri...dar nah, sunt grupari si grupulete in aceeasi religie care pot umbri totul. Ca o fi sau nu adevarat nu am de unde sa stiu ca nu am fost de fata, dar de regula nu iese fum fara foc, exista acolo undeva un sambure de adevar, exista coruptie si scandal si la penticostali. In orice religie se vor gasi extreme ca sa nu mai zic ca media exagereaza oricum, asa cum a facut si cu unele cazuri in ortodoxie! Apropo de filmul de care zice Miha, parerea mea e ca nu e vina celor care au facut filmul, fiecare are dreptul sa zica ce vrea, e vina celor care au ucis si au reactionat violent, asta demonstreaza cine esti si ce te invata religia, dupa cum zice si tipul de aici:
Scuze ca nu-i topicul apropiat pt asta, dar l-am pus ca tot fiind vorba de reactii la atacurile religiei.
Bereea. orice om comenteaza, rautate exista in oricine si noi astia care ne dam "buni" comentam cand e vorba de altul, depinde insa de fiecare cum interpreteaza, cum se lasa afectat si mai ales cum reactioneaza.
|
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Exista un fel de terapie prin iubire, AllLove sau sekhem se numeste, iar Patrick Zeigler este fondatorul. In timpul sesiunilor te eliberezi de energiile negative si imbratisezi energia iubirii. Acolo chiar exista oameni care se tavalesc, tremura, unii de ras, altii de plans, unii au revelatii... Si care este problema? Daca unii nu inteleg si nu vor sa inteleaga ce se intampla... este problema lor! A nu accepta credintele altora se numeste nu numai intoleranta, ci ignoranta. |
|
| Daaa, exista, eu nu am dat o conotatie negativa tavalelilor, desi poate ar suna aiurea. Fiecare cu ale lui, mie insa imi plac tavalelile alea facute de ochii naivilor sau a camerelor de luat vederi Pusese Roxie un filmulet pe undeva cu Phil Collins, destul de sugestiv pt ideea asta... |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Da, e adevarat coruptie si extreme exista in orice religie, in unele mai mult in altele mai putin.Chiar nu ma intereseaza, pe mine ma intereseaza cum sunt eu si familia mea. Ceea ce spui tu, Zaza, nu cred ca este o religie, nu? (desi e impropiu zis religie).Mai degraba o terapie, dupa cum spuneai chiar tu.Ceea ce m-a deranjat nu a fost atat ceea ce a scris ziaristul, cat comentariile "credinciosilor", injuraturile lor, ineptiile pe care le puteau debita.Dintr-o data toti erau experti in religia penticostala. Stiti ce-i culmea? Ca ceea mai buna prietena a mea e musulmanca, ne intelegem perfect si putem sa discutam chiar si religie fara sa ne intepam una pe alta, cu calm, cu intelegere, ne vizitam, Ale a mea ramane la ea, fetita ei vine la noi (cand vine am doar grija sa nu am carne de porc la masa).De aceea nu inteleg ura aceasta, de ce ne credem unii mai buni decat altii si ne permitem sa ne judecam.Una este sa-ti expui principiile, credintele fara patos si alta este sa jugnesti la greu si sa arati ca tu si numai tu este drept-credincioasa. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Chiar suntem cu toate off topic dar inca imi permit sa fac o mica adaugare. Filmul acesta este facut cu intentia de a face o provocare ,un cretin eu altfel nu pot sa-l numesc fiindca este si mincinos pe deasupra este si cunoscut ca fiind unul dintre fanaticii crestini care sunt impotriva islamului.Este un film de provocare si din asa un rahat (scuze )poate sa provoace un intreg razboi mondial. Nimeni nu are dreptul sa-l judece nu pe Moise,nu pe Mohamed ,Isus sau Budha sau sa faca niste filme despre ei atat de provocatoare .Ce alt subiect mai bun nu avea.Plus ca a mai si mintit ca este evreu si israelian asa ca sa fie si alti bagati la beleea (parca nu le avem noi pe ale noastre destul).eu una chiar as interzice acest film sa fie vizionat public.
Cat despre ce spunea Bereea mai sus ,de obicei despre pocaitii din diferite biserici se vorbeste mereu ,multi interpreteaza aceea "vorbire in limbi "de a fi rezultatul unor droguri sau inventia unor nebuni ,repet ziarele ,internetul in general mass-media cateodata fac dintr-un tantar un armasar numai ca sa castige profit si spectatorii .Asemenea minciuni nu trebuie luate in considerare si nici chiar citite .(mai ales de cineva ca tine care cunoaste adevarul Bereea). Pur si simplu in ambele cazuri asa vad unii si cred ca este democratia poti sa faci ce vrei ,sa scrii ce vrei ,sa minti cat vrei si sa inventezi ce vrei . |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mikaela, eu acum vad prima data secvente din faimosul film...moaaa, pentru porkeria asta ieftina s-a revoltat tot Orientul Mijlociu...sau ceva imi scapa .Eu stiu ca ei sunt usor de manipulat si repede se aduna gramada ca deh, n-au joburi non stop ca noi ,nu le sta mintea la mortgage ca noua si au timp de demonstratii.Sunt foarte usor de inflamat...ai vorbit rau de mohamad, gata la beregata ...,nu dau credit nimanui .E mare diferenta de mentalitate...ma uit la sotul meu ,el nu are voie sa-mi predice sau sa devina prea zelos in ale religiei ca i-o tai scurt si politicos....e un pact facut de noi la inceput si cu toate astea mai scapa cate o idee de gloata, mentalitatea de hoarda ii conduce ca pe oi.In fine ...are noroc ca e baiat bun in rest |
|
| Da, porkerie mare Si cica si trucata pe deasupra, pana si actorii au fost inselati. Producatorul e cetatean american dar de origine egipteana, asa ca...Eu imi mentin parerea, fiecare poate spune ce vrea, sunt religii care il contesta pe Isus, pe Fecioara Maria, sunt aia de nu cred deloc in Dumnezeu sau Mohamed sau mai stiu eu cine si cu toate astea nu le-a bombardat nimeni casa, nu le-a omorat nimeni familia. Motiv intr-adevar, aia atat au avut nevoie, o scanteie si cineva de blamat pt traiul lor amarat,insa in final nu are nimeni dreptul sa ucida. Cum ar fi sa se rascoale acum penticostalii si sa ucida pe toti cei care au publicat articolul, inclusiv pe patronul ziarului si pe cei care au vorbit rau de ei si de credinta lor? Eh, aia au "sange fierbinte", plini de violenta, daca ei sunt in stare sa taie urechile femeilor, sa omoare cu pietre, sa isi tina nevestele si copiii analfabeti si cate altele ar mai fi de spus, dar ma opresc aici...Bereea si restul fetelor scuzati-mi devierea de la subiect
http://ro.wikipedia.org/wiki/Inocen%C8%9Ba_musulmanilor |
|
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| flori1972 wrote:anabela e foarte adevarata povestea eu cunosc bine aceasta familie ,suntem prieteni buni sunt minunati cu inima mare care ajuta foatrte mult pe cei in nevoi,ce sa va spun sunt deosebiti eu ai iubesc mult de tot sii respect pt tot ce sunt si pt tot ce fac ei (siii mie dor tare de ei ) si vreau sa va spun ca ligia e o fata foarte ,foarte frumoasa ,si sergiu e frumos bineneteles http://www.youtube.com/watch?v=lLaqJL9mxe8
sunt foarte fericita ca in urma cu 3 saptamani i-am avut musafiri (timp de o saptamana )pe acesti minunati oameni |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Reactivare....
Oameni de treaba sau... oameni smeri?i?
Suntem fra?ii lui Iosif. Suntem oameni de treaba ?i totu?i vorbim urât. Mai o gluma, mai un banc, ca versete din Biblie nu prea ?tim.
Suntem oameni de treaba. Totu?i nu iubim ?i nu putem spune vreo vorba prieteneasca. Noi ne iubim pe noi. Nu-i suportam pe cei care viseaza mai mult ?i mai frumos ca noi.
Noi suntem oameni de treaba. ?tim sa ucidem daca trebuie, ?i sa mu?amalizam totul. ?tim sa ne prefacem, sa ne mângâiem tatal care ne crede minciunile atât de u?or.
Noi suntem oameni de treaba. Sapam gropi gratis pentru fra?ii no?tri care ne iubesc. Îi vindem, daca trebuie, pe ceva ieftin.
Noi, oamenii de treaba, nu-i suportam pe cei care prefera închisoarea decât sa pacatuiasca. Noi traim clipa. La maxim. Nu ne intereseaza pre?ul.
Noi, oamenii de treaba, avem anturajul nostru ?i nu am vrea sa ni-l strice vreun “sfânt”. Noi nu vrem sa fim cerceta?i de fratele nostru ci doar aplauda?i.
Noi, oamenii de treaba, ne încheiem serile cu prietenii la un film, nu pe genunchi ca ?i asta din groapa. Cu revistele... în mâna, nu cu Bibla.
Noi, oamenii de treaba, avem modele. Dar nu pe tatal nostru sau slujitorul din adunare. Nu! Noi avem modelele noastre. Ne îmbracam ca ei ?i vrem sa nu fim judeca?i pentru asta!
Noi, oamenii de treaba, habar n-avem ca ne stau în fa?a vremuri grele de foamete, de?i acuma, pe marginea gropii fratelui nostru, mâncam bine.
Noi, oamenii de treaba, nu ?tim ca într-o zi, fratele nostru din groapa ne va scapa via?a. ?i ne-o va ?i schimba prin exemplul lui.
?i atunci vor pali modelele noastre, iar model ne va fi fratele pe care l-am vândut. Ne va pieri pofta de mâncare ?i ne va apuca plânsul. Plânsul acela al oamenilor de treaba care cunosc iubirea de?i meritau ura. Care primesc mâncare în loc de nuiele. Care sunt întâmpina?i cu cuvinte prietenoase. ?i cu bra?ele deschise.
Daca Domnul se va îndura de noi, nu vom fi oameni de treaba! Vom fi oameni smeri?i...
...oameni ai lui Dumnezeu.
Sursa: http://www.resursecrestine.ro/editoriale/116270/oameni-de-treaba-sau-oameni-smeriti |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/30/2016 Mesaje: 1
| Caut o biserica penticostalain ballymena...please help
|
|
|