Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Foarte frumoase cantari, fetelor, multumesc! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ana, frumoasa cantarea, si eu o ascult pe Ema
Aurishta |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Vin astazi sa-Ti multumesc, Cuvinte de lauda sa-Ti daruiesc, Dragostea sa-Ti rasplatesc, Doamne, Tatal meu Ceresc!
Multumesc, pentru viata minunata, pentru mântuirea data, pentru darul fara plata, pentru sansa acordata.
Nu-s fiica abandonata, În valurile lumii aruncata, Nu-s de griji împovarata, De pacate-ncatusata.
Multumesc, pentru pace si Lumina, pentru Duhul ce ma-alina, pentru dragostea deplina, Multumesc, ca sunt crestina!
Amin |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Doamne, trezeste România, Si pentru ea viata Ti-ai dat, Amâna peste ea mânia, Mai multi sa iasa din pacat!
În tara multelor traditii Destul de multi sunt pocaiti; Iarta firestile ambitii De dragul celor preaiubiti!
Doamne, înalta România, Remarc-o între natiuni; Credinta ne fie mândria, Toti sa-i respecte pe români!
Aici la rascruce de vânturi Multe ostiri ne-au cotropit Pune-ne Tu, te rog, în drepturi, Înalta-Ti poporul iubit!
Doamne, preschimba România Si-ncepe cu cei credinciosi, Regenereaza-i marturia, Sa fim oameni evlaviosi! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/8/2010 Mesaje: 757
| o melodie ce mie imi place foarte mult
|
|

Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Isaia 53 Dispretuit si parasit de oameni, Om al durerii si obisnuit cu suferinta, era asa de dispretuit, ca îti întorceai fata de la El, si noi nu L-am bagat în seama.
Totusi El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit.
Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti.
Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare îsi vedea de drumul lui, dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor.
Când a fost chinuit si asuprit, n-a deschis gura deloc, ca un miel pe care-l duci la macelarie si ca o oaie muta înaintea celor ce o tund: n-a deschis gura.
El a fost luat prin apasare si judecata. Dar cine din cei de pe vremea Lui a crezut ca El fusese sters de pe pamântul celor vii si lovit de moarte pentru pacatele poporului meu?
Groapa Lui a fost pusa între cei rai, si mormântul Lui, la un loc cu cel bogat, macar ca nu savârsise nicio nelegiuire si nu se gasise niciun viclesug în gura Lui.
Domnul a gasit cu cale sa-L zdrobeasca prin suferinta… Dar, dupa ce Îsi va da viata ca jertfa pentru pacat, va vedea o samânta de urmasi, va trai multe zile, si lucrarea Domnului va propasi în mâinile Lui.
Va vedea rodul muncii sufletului Lui si Se va înviora. Prin cunostinta Lui, Robul Meu cel neprihanit va pune pe multi oameni într-o stare dupa voia lui Dumnezeu si va lua asupra Lui povara nelegiuirilor lor.
De aceea, Îi voi da partea Lui la un loc cu cei mari, si va împarti prada cu cei puternici, pentru ca S-a dat pe Sine însusi la moarte si a fost pus în numarul celor faradelege, pentru ca a purtat pacatele multora si S-a rugat pentru cei vinovati.
Alte cuvinte mi se par de prisos....si cantarea mea de suflet cand este Pastele http://www.youtube.com/watch?v=XHMfdwE4blE |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| "Ne intrebam deseori:"Poate cineva sa potoleasca furtuna?"sau "Are cineva un raspuns la intrebarile pe care le am in suflet?". Ne gandim la oameni,apelam la ei, ne legam sperantele de ei....dar,sunt oameni ca si noi,limitati.Atunci cine este atat de puternic,intelept,milos si drept,caruia sa-i pese de noi ?....raspunsul lui Dumnezeu este....Isus,Fiul Meu.Ioan 3:16 Nu-ti pierde speranta,orice s-ar intampla,Dumnezeu este in controlul tuturor lucrurilor,El ne va veni in ajuror.
Cand citesti aceste randuri si esti trist,indurerat de ceea ce ti-au spus oamenii: "Nu mai sunt sanse.nu se mai poate face nimic.",puneti la inima un cuvant al lui Isus Hristos care a spus: ,,Nicidecum n-am sa te las.cu nici un chip nu te voi parasi." (Evrei 13:5) Dumnezeu este in control!" |
|

| Brandusa, mi-au mers la inima cuvinele astea! |
|

| Nu-mi apartin, dar si mie mi-au mers la suflet.De aceea am vrut sa le impartasesc cu voi |
|

| Cautand ceva pe net am dat din intamplare peste un articol despre penticostali care m-a lasat cu gura cascata , dar si cu un gust extrem de amar.Cat de rai pot fi oamneii, dar si cat de necunoscatori.Citeam si nu puteam sa cred ca se poate scrie despre noi asa ceva, mai ales ca nu e nimic adevarat:
"Relatia directa cu divinitatea se experimenteaza de obicei in grup, condusi de un lider (predicator, DJ, tele-evanghelist, sef de turma). Adunati intr-o sala, dupa ore de muzica, dans si predici, nebunia colectiva incepe sa se manifeste in diverse forme. Unii se tavalesc pe jos, altii lesina, unii rad, altii plang, unii se incordeaza si sufera, altii au revelatii spontane. Fenomenele de auto-sugestie si isterie in masa au fost studiate si documentate destul de vast in psihologie. Organziatorii nu fac decat sa creeze toate conditiile exterioare necesare, sa aduca un motivator/instigator priceput si sa… incaseze beneficiile."
"O alternativa pentru persoanele cu IQ scazut care s-au aciuat la penticostali ar fi marijuana: poti avea revelatii personale si comunicare cu divinitatea si singur, acasa, plus ca te costa mult mai putin."
E pur si simplu revoltator!!! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Rautati gasesti peste tot, orice religie ai avea.. mai bine le ignori. |
|

| Nu sunt doar rautati, sunt neadevaruri crunte...nu stiu cum cineva poate avea mintea atat de murdara |
|

| Bereea, nu trebuie sa te supere, unii fac confuzii fiindca sunt grupari care se manifesta in acest fel si care se autointituleaza "penticostali" Si eu l-am auzit pe unul care se lauda ca daca nu-l trec nu-stiu-cate ape nu simte ca s-a rugat! . Nu-ti amintesti ca si pe vremea odiosului se spunea despre pocaiti ca sting lumina si fac sex in grup? Si inca sunt unii care si astazi mai cred gogomania asta! Puritanii au fost numiti asa in batjocura initial, apoi ei si-au asumat aceasta denumire de bunavoie, considerand-o potrivita pentru a ilustra felul lor de traire. Mai pe scurt, gura lumii nici pamantul n-o astupa Daca membrii unei grupari traiesc curat, sfant , in dependenta de Dumnezeu, acest lucru va fi suficient ca sa infirme astfel de afirmatii rautacioase! |
|

Inregistrat: 1/20/2011 Mesaje: 3242
| Eu sunt ortodoxa dar am verisori penticostali si de mica am mers de multe ori cu ei la biserica(biserica lor) si domnisoara fiind mergeam ,pur si simplu din placere,dar niciodata nu am intalnit nimic din ceea ce scria in acel articol bereea,,oamenii spun vrute si nevrute,,,nu mai pune totul la suflet |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bereea nu te mai lua dupa ce zic/scriu altii...gura lumii sloboda...daca m-as lua si eu dupa ce zic de religia mea ca Vasi ar avea inca cateva soti pe langa mine Hai nu mai fi suparata ca faci riduri |
|
|