Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Norii se aduna peste Cerul meu Cat era de-albastru! Acum, e gri mereu… Ceata tot se lasa, nu mai pot vedea Caut o speranta pentru viata mea…
Este intuneric, dar afara-i zi Cred ca numai eu asta pot simti… E o lupta dura, bezna-i tot mai grea Nu mai vad lumina pe cararea mea
Nu mai privesc Cerul caci m-am resemnat Parca sunt in lanturi, parca sunt legat… Stau intr-un ungher, durerea ma apasa Parca nicaieri nu ma simt acasa…
Privirea-mi este oarba, vad numai umbre gri Vreau sa vad culoare, ce mult mi-as mai dori Aud doar voci straine, nu le recunosc Vor sa ma atraga din ce in ce mai jos…
Doar o mica raza, o mica licarire Palpaie firava aproape de pieire… Ma cufund in mine, atat mi-a mai ramas Raza de speranta, sa te stingi nu te las!…
Daca te vei stinge, odata cu tine Se va stinge viata-mi plina de suspine… Este prea devreme ca sa merg spre Cer Cred ca n-am facut tot ce-ar fi vrut El…
Veau sa te pastrez raza de speranta Uita-te la mine caci merg pe langa viata… Tu mi-ai mai ramas, esti singura dulceata Printre atatea lacrimi si grijuri ce m-apasa…
Speranta se-aprinde! Caci i-am dat puteri… Indoiala fuge, dispar si norii grei, Se risipeste ceata, incep acum sa vad In sfarsit si Cerul e albastru tot
Fac liniste-adanca in sufletul meu, Alung ce m-apasa, chiar de este greu Speranta mi-a dat un prieten de nadejde Este chiar credinta, ea insasi e nadejde…
Speranta, nadejdea, si credinta pura Mi-au dat inca odata o invatatura Si mi-au spus asa: Nu te vom parasi! Iti vom fi alaturi, chiar de nu vei sti
Vom fi langa tine, ne-ncetat, mereu! Dragoste iubire, va fi in jurul tau Ele niciodata, nicand nu vor pieri Speranta, iubirea, mereu vor dainui…
Nu inceta sa crezi, nu inceta sa lupti Nu inceta nicicand pe Domnul sa-L asculti Nu inceta o clipa… chiar de este greu Totul va fi bine langa Dumnezeu!
sursa,resurse crestine. |
|
| Dumnezeu nu ne datoreaza nimic, dar ne daruie totul. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Frumoasa poezie Ana,Domnul sa te binecuvinteze, pe tine si familia Ta. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Ana imi era dor de poeziile postate de tine Din partea mea va rog sa primiti o cantare, D-nul sa va binecuvinteze!!!
http://youtu.be/DeUueg_6MBg |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este superb cantecul, o sa-l invat si eu! Multumesc! |
|
| aurishta wrote:Este superb cantecul, o sa-l invat si eu! Multumesc! credeam ca-l stii deja |
|
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| multumim Miriam, noi tocmai ce l-am cantat duminica la noi in biserica pentru ca i-am avut ca invitati pe fratii Groza si cantecul acesta e unul dintre multele compuse de ei |
|
| Cu mult drag pt voi am venit aseara cu o bucurie in suflet de la biserica incat am simtit ca tre sa o impart cu cineva |
|
| Miriam deosebita cantarea si cat de adevarate cuvintele! o stim si noi o cantam des in biserica. |
|
| Palma Ta ,Isuse, înca mai pastreaza Urma ce-am facut-o cu pacatul meu... Înca Te mai doare Crucea si Golgota... Si la fel ca altii Te-am ranit si eu!
Fruntea Ta, Isuse, se-ncrunta ades Când Te paraseam, plecând prin straini... Fiecare vorba, fiecare fapta, Era pentru Tine, coroana de spini!
Când Te mistuiai coplesit de sete, Tu, izvor de viata, apa n-ai avut... Eu stateam acolo, cu paharu-n mâna.... Si mai mult ca toate, asta Te-a durut!
"Iarta-i Tatal Meu, caci nu stiu ce fac!" Ai strigat spre ceruri de puteri sleit. Si abia atunci m-am trezit la viata, Si am înteles ce mult ne-ai iubit!
Când privirea Ta s-andreptat spre mine, Am stiut Isuse, ca am fost iertat. Sângele ce-a curs m-a spalat de vina, Si prin jertfa Ta, pace am aflat!
Astazi vin la cruce plin de bucurie, Caci sunt fiul Tau si spre cer pasesc... Vreau o lume-ntreaga de acum sa stie Ca esti Tatal meu si cât TE IUBESC! Amin!
sursa:resurse crestine |
|
| O frumoasa predica care pe mine ma ridicat cand am avut nevoie.
http://audio.resursecrestine.ro/predici/84326/atunci-cand-te-temi |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| miriam wrote:credeam ca-l stii deja Nu, nu l-am mai auzit pana acum, dar am gasit pe youtube o gramada de interpretari simi-am dat seama ca este cunoscut Stii cum e, mai bine mai tarziu decat niciodata! |
|
| aurishta wrote:Nu, nu l-am mai auzit pana acum, dar am gasit pe youtube o gramada de interpretari simi-am dat seama ca este cunoscut Stii cum e, mai bine mai tarziu decat niciodata! Asa este aurishta Unele cantari le stim demult, dar cateodata le cantam ca si cand ar fi prima data.... |
|
| Pt voi http://www.youtube.com/watch?v=KoYyirfWmKo |
|
| Miriam ce cantare frumoasa!!!
am si eu o cantare care m-a intarit cand am avut nevoie!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jIfjzfPubco
intradevar atunci cand am avut nevoie nu am stiut,dar El a fost langa mine,la carma vietii mele,iti multumesc Doamne Isuse!! |
|
|