Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| va invit sa urmariti programul nostru incepand de la orele 19:00 (ora romaniei)unde veti putea urmari poemul ce l-au pregatiti copiii bisericii cu ocazia nasterii Domnului nostru Isus Hristos http://ebenezercastellon.com/index.php veti vedea multime de copiii printre care sunt strecurati si ai mei amandoi |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| 7 ganduri...pentru 2012
1. Circumstantele sunt intr-o continua schimbare, asadar nu trebuie sa depind de ele. 2. Ceea ce conteaza in mod suprem si vital este sufletul meu si relatia mea cu Dumnezeu. 3. Dumnezeu se preocupa de mine ca un Tata si nimic nu mi se intampla fara stirea Sa. Chiar si firele de par de pe cap imi sunt numarate. Nu trebuie sa uit niciodata asta. 4. Voia lui Dumnezeu si caile Lui sunt un mare mister, dar stiu ca ceea El voieste sau ingaduie este neaparat spre binele meu. 5. Orice situatie din viata este o expresie a bunatatii si dragostei lui Dumnezeu. Prin urmare preocuparea mea este sa caut aceasta manifestare specifica a bunatatii si a dragostei lui Dumnezeu, sa fiu pregatita pentru surprize si binecuvantari deoarece "Caile Lui nu sunt caile mele si gandurile Lui nu sunt gandurile mele." 6. Trebuie sa privesc circumstantele si imprejurarile nu in ele sau prin ele insele, ci ca parte a modului lui Dumnezeu de a se comporta fata de mine in lucrarea de desavarsire a sufletului meu si de a ma duce la perfectiunea finala. 7. Oricare ar fi imprejurarile mele in prezent, ele sunt temporare, sunt trecatoare si nu ma pot priva de bucuria si slava care ma asteapta la final impreuna cu Hristos. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| bereea wrote:7 ganduri...pentru 2012
1. Circumstantele sunt intr-o continua schimbare, asadar nu trebuie sa depind de ele. 2. Ceea ce conteaza in mod suprem si vital este sufletul meu si relatia mea cu Dumnezeu. 3. Dumnezeu se preocupa de mine ca un Tata si nimic nu mi se intampla fara stirea Sa. Chiar si firele de par de pe cap imi sunt numarate. Nu trebuie sa uit niciodata asta. 4. Voia lui Dumnezeu si caile Lui sunt un mare mister, dar stiu ca ceea El voieste sau ingaduie este neaparat spre binele meu. 5. Orice situatie din viata este o expresie a bunatatii si dragostei lui Dumnezeu. Prin urmare preocuparea mea este sa caut aceasta manifestare specifica a bunatatii si a dragostei lui Dumnezeu, sa fiu pregatita pentru surprize si binecuvantari deoarece "Caile Lui nu sunt caile mele si gandurile Lui nu sunt gandurile mele." 6. Trebuie sa privesc circumstantele si imprejurarile nu in ele sau prin ele insele, ci ca parte a modului lui Dumnezeu de a se comporta fata de mine in lucrarea de desavarsire a sufletului meu si de a ma duce la perfectiunea finala. 7. Oricare ar fi imprejurarile mele in prezent, ele sunt temporare, sunt trecatoare si nu ma pot priva de bucuria si slava care ma asteapta la final impreuna cu Hristos. Multumim Brandusa |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
1. Circumstantele sunt intr-o continua schimbare, asadar nu trebuie sa depind de ele. 2. Ceea ce conteaza in mod suprem si vital este sufletul meu si relatia mea cu Dumnezeu. 3. Dumnezeu se preocupa de mine ca un Tata si nimic nu mi se intampla fara stirea Sa. Chiar si firele de par de pe cap imi sunt numarate. Nu trebuie sa uit niciodata asta. 4. Voia lui Dumnezeu si caile Lui sunt un mare mister, dar stiu ca ceea El voieste sau ingaduie este neaparat spre binele meu. 5. Orice situatie din viata este o expresie a bunatatii si dragostei lui Dumnezeu. Prin urmare preocuparea mea este sa caut aceasta manifestare specifica a bunatatii si a dragostei lui Dumnezeu, sa fiu pregatita pentru surprize si binecuvantari deoarece "Caile Lui nu sunt caile mele si gandurile Lui nu sunt gandurile mele." 6. Trebuie sa privesc circumstantele si imprejurarile nu in ele sau prin ele insele, ci ca parte a modului lui Dumnezeu de a se comporta fata de mine in lucrarea de desavarsire a sufletului meu si de a ma duce la perfectiunea finala. 7. Oricare ar fi imprejurarile mele in prezent, ele sunt temporare, sunt trecatoare si nu ma pot priva de bucuria si slava care ma asteapta la final impreuna cu Hristos. bereea Cred ca ar trebui printate si lipite pe frigider...sa nu le uitam |
|
| dragele mele, |
|
| Aminteste-ti de cele 5 reguli pentru a fi fericit: 1) Curata-ti inima de ura, frica, egoism. 2) Scuteste-ti mintea de preocupari inutile. 3) Simplifica-ti viata si fa-o mai frumoasa. 4) Daruieste mai mult si asteapta mai putin. 5) Iubeste mai mult si... scutura-te de pamant, pentru ca in viata asta, tu trebuie sa fii solutia, nu problema. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Frumos Bereea |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Frumos bereea. |
|
| De curand am citi o carte care mi-a placut mult si as vrea sa impartasesc vu voi unele idei pe care le-am retinut:
Adevarata religie isi are templul in inimile oamenilor, nu in edificii.Isus intentiona sa ne invete aceasta lectie cand zise femeiei de la put ca este aproape timpul in care oamenii nu se vor mai inchina pe muntele Garizim sau in templul di Ierusalim , ci vor adora pe Tatal in spirit si in adevar.Din pacate lectia s-a pierdut.Inca o data capii religiosi au creat structuri care sa devina unicile mediatoare intre oamnei si Dumnezeu, si din nou credinta se masoara cu metrul ascultarii legilor facute de om. Dar religia nu e asta.Isus ne-a invatat ca toti oamenii sunt liberi; liberi de a se bucura ca sunt copiii lui Dumnezeu, liberi sa creasca pana a deveni persoane spelndide si complete asa cum dorea El sa fim.Acest lucru este imposibil in presenta unor autoritati rigide, care vrea sa controleze chiar si gandurile si lebera lor expresie.Credeti paote ca Isus ar fi bucuros vazand cum multi conducatori religiosi se complac in propria autoritate?El combate pana la urma aceasta tendinta: de aceea a spalat picioarele apsotolilor , a recomandat lor smerenia si le zise ca e mai bine sa servesti decat sa fii servit. Fiecare dintre noi priveste viata intr-o maniera diversa.Daca trei oamnei privesc un copac, unul isi va da seama ca poate castiga bine vanand acel lemn ; un altul poate gandi ca cu acea bucata de lemn ar putea sa-si incalzeasca familia in timpul iernii.Al treilea va vedea mana lui Dumnezeu si actul ceratiei: o expresie al iubirii divine, un dar a careiei valore depaseste pe cela al banului sau al utilitatii. Ceea pentru care traim influenteaza mosul nostru de a privi lucrurile, de a privi lumea in jurul nostru si ne influenteaza aspra modului nostru de a fi si a intelege . Dumnezeu nu a intentionat niciodata ca religia sa devina ceea ce este acum.Isus a venit pe pamant pentru a elibera oamenii de regulile regide stabilite de cler si impuse sub amenintarea unor pedepse, a venit pentru a ne invata pe toti ca suntem copiii lui Dumnezeu si de aceea sunem liberi de a evolua spiritual pana a deveni ceea ce El doreste sa fim.O religie nu s epoate baza pe reguli.Isus a incredintat apostolilor misiunea de a da ajutor, indrumari si confort.Nu i-a facut conducatori in adevaratul sens al cuvantului.El dorea ca sa ne indrume si sa ne serveasca, nu sa ne dicteze legi si sa ne guverneze ca conducatorii acestei lumi.: din pacate, capii religiosi au luat ca model governele acestei lumi si au cazut in aceeasi capcana in care au cazut farisei: au facut din religie ceva care se poate masura si codifica.In acest mod ei, si nu Dumnezeu, sunt in atentia credinciosilor si mai toti le dau respect si le respecta reguli si ritualuri, si nu dragostea pentru dumnezeu si pentru aproapele nostru. Credinta a fost inlocuita de traditii care impiedica in mod serios o adevarata evolutie a spiritului dupa cum ne cere dragosteadivina.Daca oamenii se in cred prea mult in conducatorii religiosi si urmeaza legile lor, devin rigizi , incapabili sa gandeasca in mod autonom si sfarsesc prin a lasa celrului orice decizie.Multi ajung sa creada ca religia este limitata la o liturghie, convinsi ca credinta coincide cu reguli si ritualuri.Avand un asemnea mod de a gandi impiedica orice posibiliatte de a creste ,pentru ca " a creste" inseamna schimbare - asa cum a ajunge la sfintenie inseamna schimbare, asa cum a ajunge la sfintenie inseamna o profunda cunoastere a lui Dumnezeu si a asteptailor sale.Duhul Sfant nu poate sa lucreze in acei care inchid mintea si tin la regulile clerului. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Apreciez mult cele scrise de tine! |
|
| Aurisha, |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| Dumnezeu sa-ti rasplateasca pt timpul care il acorzi pt a scrie si impartasie aceste ganduri cu noi.Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa iti dea putere si pe m-ai departe. |
|
| MYHAELA RODILA wrote:Dumnezeu sa-ti rasplateasca pt timpul care il acorzi pt a scrie si impartasie aceste ganduri cu noi.Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa iti dea putere si pe m-ai departe.
dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti cei care sunt copii Lui, pe cei care-L iubesc |
|
Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
1. Circumstantele sunt intr-o continua schimbare, asadar nu trebuie sa depind de ele. 2. Ceea ce conteaza in mod suprem si vital este sufletul meu si relatia mea cu Dumnezeu. 3. Dumnezeu se preocupa de mine ca un Tata si nimic nu mi se intampla fara stirea Sa. Chiar si firele de par de pe cap imi sunt numarate. Nu trebuie sa uit niciodata asta. 4. Voia lui Dumnezeu si caile Lui sunt un mare mister, dar stiu ca ceea El voieste sau ingaduie este neaparat spre binele meu. 5. Orice situatie din viata este o expresie a bunatatii si dragostei lui Dumnezeu. Prin urmare preocuparea mea este sa caut aceasta manifestare specifica a bunatatii si a dragostei lui Dumnezeu, sa fiu pregatita pentru surprize si binecuvantari deoarece "Caile Lui nu sunt caile mele si gandurile Lui nu sunt gandurile mele." 6. Trebuie sa privesc circumstantele si imprejurarile nu in ele sau prin ele insele, ci ca parte a modului lui Dumnezeu de a se comporta fata de mine in lucrarea de desavarsire a sufletului meu si de a ma duce la perfectiunea finala. 7. Oricare ar fi imprejurarile mele in prezent, ele sunt temporare, sunt trecatoare si nu ma pot priva de bucuria si slava care ma asteapta la final impreuna cu Hristos.
Foarte adevarat! Vreau sa daug ceva. 2. Ceea ce conteaza in mod suprem si vital este sufletul meu si relatia mea cu Dumnezeu in momentul ACUM. 3. Dumnezeu se preocupa de mine ca un Tata si nimic nu mi se intampla fara VOIASa. Chiar si firele de par de pe cap imi sunt numarate. Nu trebuie sa uit niciodata asta.
|
|
| Asa este, Zaza, ai perfecta dreptate. |
|
|