Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| de dimineata am uitat sa amintesc,dar daca este careva si vrea sa urmareasca,acum puteti urmari live http://ebenezercastellon.com/index.php |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Of, am uitat astazi! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Versuca,Domnul sa te binecuvanteze sa-ti dea putere sa-L lauzi din toata inima ta!! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Aici puteti urmari live slujba publica a bisericii penticostale Emanuel din Galati: http://www.emgl.org/?page_id=340
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| pastorul vostru a fost si prin biserica noastra de cateva ori, il stiu |
|

Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Ma bucur sa aud asta |
|

| Domnul sa va intareasca precum intareste acest suflet sa-L laude,asa fara maini..
http://www.youtube.com/watch?v=IiU1y0RpLYA&feature=related |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Fetelor imi cer scuze ca va deranjez si intru si eu in vizita. Eu sunt ortodoxa insa motivul vizitei este sa-mi exprim admiratia pentru voi si mai ales pentru armonia si iubirea din familiile voastre. De fiecare data ma impresioneaza placut modul in care abordati anumite probleme si le rezolvati. Eu personal v-am si dat exemplu (pozitiv bineinteles)si am invatat o gramada de la voi. Datorita voua am ajuns la concluzia ca am fost cam ignoranta si ca ar trebui sa-L caut mai mult pe Dumnezeu si sa traiesc mai curat si mai frumos. Va pup! |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| roxinthya wrote:Fetelor imi cer scuze ca va deranjez si intru si eu in vizita. Eu sunt ortodoxa insa motivul vizitei este sa-mi exprim admiratia pentru voi si mai ales pentru armonia si iubirea din familiile voastre. De fiecare data ma impresioneaza placut modul in care abordati anumite probleme si le rezolvati. Eu personal v-am si dat exemplu (pozitiv bineinteles)si am invatat o gramada de la voi. Datorita voua am ajuns la concluzia ca am fost cam ignoranta si ca ar trebui sa-L caut mai mult pe Dumnezeu si sa traiesc mai curat si mai frumos. Va pup!
m-ai facut s-a plang de bucurie ,de emotie
ma bucur mult s-a aud oamenii spunand lucruri frumoase (unii despre altii)ca si urate auzim destule .
cand te apropii de Dumnezeu primesti o pace launtrica care nu ti-o da nimic altceva si acea pace te face s-a te comporti intr-un fel anume . |
|

| Flori sti ce draga imi esti, nu? |
|

| Roxi nu deranjezi pe nimeni,oricand esti bine primita cu mare drag!
ma bucur sa aud de schimbarea ta launtrica,Dumnezeu sa te ajute pe mai deprate sa te apropii cat mai mult de El,pentru ca numai langa El intradevar gasesti ceea ce cauti....Credinta,Nadejde si Dragoste!
sa fi binecuvantata de Domnul si acolo unde este nevoie si sunt lipsuri sa completetze El pentru ridicarea ta!
te pup cu drag! |
|

| Ana cat de inteleapta esti la o varsta asa de frageda |
|
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| buna fetelor.si eu sunt penticostalasau pocaita cum se mai spune.am crescut in familie de pocaiti,dar nu mau obligat niciodata sa urmez credinta lor si am facuto din propia initiativa.Drept exemplu mam botezat la 17 ani din propia initiativa.La 17 ani mam botezat la 18 ani mam casatorit cu un baiat de aceas religie la 3 luni de la nunta am primit si botezul cu Duhul sfant acum sunt casatorita de 5 ani am 2 copilasi minunati si ma bucur enorm ca am ales acest drum si aceasta cale.Decand mam botezat lam lasat pe Dumnezeu sa la lucreze cu minbe si cu familia mea si el a lucrat intr-un mod minunat si ma bucur ca il am pe Dumnezeu in viata mea.In fiecare zi ce trece il descopar pe Dumnezeu tot mai mult si cu el radiez de fericire.Cu ajutorul lui Dumnezeu pot sa trec prin aceasta viata fara sa ma stresez dece va fi maine sau poimaine sau pe 1 an sau2.ca stiu ca el este cel ce imi poarta de grija si asta daca stau langa Dumnezeu,dar daca eu ma departez de el atunci vin problemele vin necazurile ,grijurile etc.Eu sunt foarte fericita asa cum sunt.Multi mau condamnat ca mam casatorit foarte repede si virgina.imi spuneu "cum poti sa te casatoresti cu un baiat pe care nu lai cunoscut decat 6 luni si nu te-ai culcat cu el sa vedeti daca sunteti compatibili"dar cu toate acestea mam casatorit pt ca am stiut ca el este de la Dumnezeu.Ne intelegem foarte bine si suntem foarte fericiti un ul langa celalalt si acum dupa 5 ani. Poate vam plictisit cu povestea mea dar asta am simtit sa va spun.Va iubesc pe toate indiferent de religie.Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toate. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2008 Mesaje: 30
| Poate il rogi pe Dumnezeu sa te invete si LIMBA ROMANA !!!!!!!!!!!!!!!! SA TE EXPRIMI SI SA SCRII CORECT. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22795
| mariana wrote:Poate il rogi pe Dumnezeu sa te invete si LIMBA ROMANA !!!!!!!!!!!!!!!! SA TE EXPRIMI SI SA SCRII CORECT.
intr-adevar, are ceva probleme de gramatica, dar nu e cazul sa fim rautacioase, ok? Sa stii ca dumnezeu nu te iubeste dupa cat de bine scrii sau vorbesti romaneste... |
|
|