Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Miri wrote:Fluturas, multumesc pentru explicatii! Miha, stai sa auzi pe cineva "vorbind in limbi"...sa vezi atunci senzatii ciudate
cu mare placere tu ai auzit?cum ti s-a parut? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| butterfly wrote:
tu ai auzit?cum ti s-a parut?
Da mami, am auzit ! Si e o senzatie pe care nu pot sa o descriu, desi am trait-o de mai multe ori, cu ceva timp in urma....E ceva ce nu pot explica, ce trebuie vazut, ascultat....dar zau ca nu stiu daca m-as mai "aventura"! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| butterfly wrote: cand ai acest dar tu vorbesti in limbi,nu visezi ca vorbesc altii,si esti pe deplin constient de ce faci
am inteles |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu nu inteleg cum vine asta, cu vorbirea in limbi! Adica cineva care nu vorbeste limbi straine se trezeste a doua zi ca stie japoneza? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Roxanel wrote:Eu nu inteleg cum vine asta, cu vorbirea in limbi! Adica cineva care nu vorbeste limbi straine se trezeste a doua zi ca stie japoneza?
Ihi! |
|
|
A ok. Credeam ca e ceva mai freaky cum a zis Miha dar am mai auzit de cazuri desi aveau explicatii medicale si nu religioase.
Saru-mana Miri. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Roxanel wrote:Eu nu inteleg cum vine asta, cu vorbirea in limbi! Adica cineva care nu vorbeste limbi straine se trezeste a doua zi ca stie japoneza?
Cand se spune ca vorbesti in limbi, este o limba nevorbita pe acest pamant, o limba pe care sufletul tau o vorbeste cu Dumnezeu. Vorbirea in limbi este foarte greu de inteles pentru cineva care nu cunoaste aceste lucruri si poate unora pot parea de domeniul fantasticului.Dar nu e asa. Biblia si ce este scris in ea este valabil asi atunci si acum.Daca atunci crestinii vorbeau in limbi, daca erau botezati cu duhul Sfant de ce acum n-ar fi?Doar Dumnezeu este acelasi si are aceeasi putere ca intotdeauna. |
|
| bereea wrote:
Cand se spune ca vorbesti in limbi, este o limba nevorbita pe acest pamant, o limba pe care sufletul tau o vorbeste cu Dumnezeu.
Pai si atunci cum se inteleg intre ei? Sau la ce foloseste? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Roxanel wrote:
Pai si atunci cum se inteleg intre ei? Sau la ce foloseste?
Asta vroiam si eu sa intreb desi raspunsul cred ca ar fi ca defapt traduc si transmit un mesaj. |
|
| dya wrote: Asta vroiam si eu sa intreb desi raspunsul cred ca ar fi ca defapt traduc si transmit un mesaj.
Aaaaa, ok. Deci chestia asta cu limbile e cam la fel cu chestia cu stigmatii ... In fine nu e prea buna comparatia dar am inteles ce vrei sa zici. Saru-mana |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Deci , o persoana care este botezata cu Duhul Sfant are acest dar , de a vorbi in limbi.Cand o persoana vorbeste astefel nu stie ce spune.Este o vorbire tainica intre sufletul lui si dumnezeu. sunt persoane, numite proroci , care au cunostinta despre aceasta vorbire.Dar ei pot "traduce " doar ceea ce transmite Dumnezeu. sper ca ati inteles.Acesta este un subiect delicat si foarte dificil de inteles cel putin pentru mine a fost greu la inceput. Unii spun ca aceasta este o delirare , ca de prea multa nu stiu ce , nu mai stii ce faci.Va asigur ca nu este deloc asa, ca atunci cand gura ta vorbeste "in limbi2, tu , ca persoana, esti perfect constient, poti gandi , esti lucid.- |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| butterfly wrote: 24. Casatoria si recasatoria Casatoria este instituita de Dumnezeu si este legamântul dintre un barbat si o femeie. Prin casatorie cei doi devin un singur trup si au datoria de a se ajuta si iubi reciproc. Conform Scripturilor fiecare este liber sa decida cine sa-i fie partenerul de viata cu o singura conditie, sa fie în Domnul. Casatoria se oficiaza în Biserica numai în urma casatoriei civile. Nu sunt admise: casatoria unui credincios cu un necredincios, concubinajul, desfrâul, necuratia, avorturile, prostitutia, homosexualitatea si lesbianismul. Casatoria nu se poate deslega decât în cazul când unul din cei doi a cazut în pacat de curvie (adulter) dovedit sau când unul din cei doi soti au încetat din viata. Domnul Dumnezeu uraste despartirea, asa ca ce a unit Dumnezeu omul sa nu desparteasca.
Ce inseamna necredincios in religia voastra?
Si daca sotii nu se mai iubesc la un moment dat, dar nu au comis adulter, si doresc totusi sa se desparta? Poate ajung (cum se intampla in multe casnicii) la un punct in care comunicarea si comuniunea este la zero. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fluturas,subiect foarte interesant! Eu am avut in Romania prietene de la penticostali cu care m-am inteles foarte bine si care mi-au explicat multe din religia ta .Nici eu nu am facut vreodata diferenta intre religii si nu am condamnat oamenii dupa ce religie tot timpul am vrut sa aflu cat mai multe despre toate religiile de aceea ma bucur sa citesc ceea ce ai explicat ca si uitasem deja. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| butterfly wrote: cand ai acest dar tu vorbesti in limbi,nu visezi ca vorbesc altii,si esti pe deplin constient de ce faci Adica cum vine asta.Mama mea e penticostala,si am auzit-o si vazut-o cum vorbeste in alta limba.Ce zice,doar ea stie.Cand am inrebat-o ce a zis,raspunsul"Nu stie" numai Dumenzeu stie.E ciudat |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| bereea wrote:
Cand se spune ca vorbesti in limbi, este o limba nevorbita pe acest pamant, o limba pe care sufletul tau o vorbeste cu Dumnezeu.
nu trebuie sa fie neaparat nevorbita de oameni,pentru ca,am spus mai inainte,sunt care au vorbit in engleza,am auzit si in franceza...care e o limba vorbita de oameni,chestia e ca el nu cunoaste limba si nu prea stie ce zice |
|
|