cultul penticostal
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Fluturas
Scris: Monday, September 8, 2008 10:38 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Miri wrote:
Fluturas, multumesc pentru explicatii!pupici

Miha, stai sa auzi pe cineva "vorbind in limbi"...sa vezi atunci senzatii ciudatepale

cu mare placere
tu ai auzit?cum ti s-a parut?
Miri
Scris: Monday, September 8, 2008 10:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
butterfly wrote:

tu ai auzit?cum ti s-a parut?

Da mami, am auzit !
Si e o senzatie pe care nu pot sa o descriu, desi am trait-o de mai multe ori, cu ceva timp in urma....E ceva ce nu pot explica, ce trebuie vazut, ascultat....dar zau ca nu stiu daca m-as mai "aventura"!sorry
ingerash
Scris: Monday, September 8, 2008 10:59 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
butterfly wrote:

nu nu
cand ai acest dar tu vorbesti in limbi,nu visezi ca vorbesc altii,si esti pe deplin constient de ce faci

thumright am intelespupici
Roxanel
Scris: Tuesday, September 9, 2008 8:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Eu nu inteleg cum vine asta, cu vorbirea in limbi! Adica cineva care nu vorbeste limbi straine se trezeste a doua zi ca stie japoneza? uff
Miri
Scris: Tuesday, September 9, 2008 8:59 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Roxanel wrote:
Eu nu inteleg cum vine asta, cu vorbirea in limbi! Adica cineva care nu vorbeste limbi straine se trezeste a doua zi ca stie japoneza? uff

Ihi!pale pale pale
Roxanel
Scris: Tuesday, September 9, 2008 9:03 PM
Nivel

Miri wrote:

Ihi!pale pale pale

A ok. Credeam ca e ceva mai freaky cum a zis Miha dar am mai auzit de cazuri desi aveau explicatii medicale si nu religioase.

Saru-mana Miri.
bereea
Scris: Tuesday, September 9, 2008 9:07 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Roxanel wrote:

Cand se spune ca vorbesti in limbi, este o limba nevorbita pe acest pamant, o limba pe care sufletul tau o vorbeste cu Dumnezeu.
Vorbirea in limbi este foarte greu de inteles pentru cineva care nu cunoaste aceste lucruri si poate unora pot parea de domeniul fantasticului.Dar nu e asa.
Biblia si ce este scris in ea este valabil asi atunci si acum.Daca atunci crestinii vorbeau in limbi, daca erau botezati cu duhul Sfant de ce acum n-ar fi?Doar Dumnezeu este acelasi si are aceeasi putere ca intotdeauna.
Roxanel
Scris: Tuesday, September 9, 2008 9:50 PM
Nivel

bereea wrote:

Cand se spune ca vorbesti in limbi, este o limba nevorbita pe acest pamant, o limba pe care sufletul tau o vorbeste cu Dumnezeu.

Pai si atunci cum se inteleg intre ei? Sau la ce foloseste?
dya
Scris: Tuesday, September 9, 2008 9:53 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Roxanel wrote:

Pai si atunci cum se inteleg intre ei? Sau la ce foloseste?

Asta vroiam si eu sa intreb desi raspunsul cred ca ar fi ca defapt traduc si transmit un mesaj.
Roxanel
Scris: Tuesday, September 9, 2008 9:58 PM
Nivel

dya wrote:

Asta vroiam si eu sa intreb desi raspunsul cred ca ar fi ca defapt traduc si transmit un mesaj.

Aaaaa, ok. Deci chestia asta cu limbile e cam la fel cu chestia cu stigmatii ... In fine nu e prea buna comparatia dar am inteles ce vrei sa zici. Saru-manapupici
bereea
Scris: Wednesday, September 10, 2008 8:31 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Deci , o persoana care este botezata cu Duhul Sfant are acest dar , de a vorbi in limbi.Cand o persoana vorbeste astefel nu stie ce spune.Este o vorbire tainica intre sufletul lui si dumnezeu.
sunt persoane, numite proroci , care au cunostinta despre aceasta vorbire.Dar ei pot "traduce " doar ceea ce transmite Dumnezeu.
sper ca ati inteles.Acesta este un subiect delicat si foarte dificil de inteles cel putin pentru mine a fost greu la inceput. Unii spun ca aceasta este o delirare , ca de prea multa nu stiu ce , nu mai stii ce faci.Va asigur ca nu este deloc asa, ca atunci cand gura ta vorbeste "in limbi2, tu , ca persoana, esti perfect constient, poti gandi , esti lucid.-
petro
Scris: Wednesday, September 10, 2008 10:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
butterfly wrote:

24. Casatoria si recasatoria
Casatoria este instituita de Dumnezeu si este legamântul dintre un barbat si o femeie. Prin casatorie cei doi devin un singur trup si au datoria de a se ajuta si iubi reciproc. Conform Scripturilor fiecare este liber sa decida cine sa-i fie partenerul de viata cu o singura conditie, sa fie în Domnul. Casatoria se oficiaza în Biserica numai în urma casatoriei civile. Nu sunt admise: casatoria unui credincios cu un necredincios, concubinajul, desfrâul, necuratia, avorturile, prostitutia, homosexualitatea si lesbianismul.
Casatoria nu se poate deslega decât în cazul când unul din cei doi a cazut în pacat de curvie (adulter) dovedit sau când unul din cei doi soti au încetat din viata. Domnul Dumnezeu uraste despartirea, asa ca ce a unit Dumnezeu omul sa nu desparteasca.

Ce inseamna necredincios in religia voastra?

Si daca sotii nu se mai iubesc la un moment dat, dar nu au comis adulter, si doresc totusi sa se desparta? Poate ajung (cum se intampla in multe casnicii) la un punct in care comunicarea si comuniunea este la zero.
shirel
Scris: Wednesday, September 10, 2008 11:21 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fluturas,subiect foarte interesant!
Eu am avut in Romania prietene de la penticostali cu care m-am inteles foarte bine si care mi-au explicat multe din religia ta .Nici eu nu am facut vreodata diferenta intre religii si nu am condamnat
oamenii dupa ce religie tot timpul am vrut sa aflu cat mai multe despre toate religiile
de aceea ma bucur sa citesc ceea ce ai explicat ca si uitasem deja.
Rody
Scris: Wednesday, September 10, 2008 11:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
butterfly wrote:

nu nu
cand ai acest dar tu vorbesti in limbi,nu visezi ca vorbesc altii,si esti pe deplin constient de ce faci

Adica cum vine asta.Mama mea e penticostala,si am auzit-o si vazut-o cum vorbeste in alta limba.Ce zice,doar ea stie.Cand am inrebat-o ce a zis,raspunsul"Nu stie" numai Dumenzeu stie.E ciudatbounce
Fluturas
Scris: Thursday, September 11, 2008 10:08 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
bereea wrote:

nu trebuie sa fie neaparat nevorbita de oameni,pentru ca,am spus mai inainte,sunt care au vorbit in engleza,am auzit si in franceza...care e o limba vorbita de oameni,chestia e ca el nu cunoaste limba si nu prea stie ce zice
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.