Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| da, Brandusa, iubesc pe Domnul si merg la penticostali, biserica Efraim din Targoviste si..ca sa crezi mai bine, iata-ma
http://www.youtube.com/watch?v=CDj7emrY9vs&feature=related
http://www.youtube.com/user/verusca1965#p/a/u/0/oKp11q2WFwQ |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| verusca wrote: Aurishta, cei trei frati Damian care canta sub numele de The messenger,sunt din Sibiu de origine dar sunt plecati in SUA de ani de zile, ei sunt mai multi frati dar numai astia 3 canta impreuna iar in Romania , prin postul OTv au facut programe religioase, emisiuni de evanghelizare,,Pastorul cel bun,, se cheama, asta ca sa stii ca sambata si duminica se difuzeaza si la noi program crestin
Multumesc, Verusca, i-am mai ascultat la radio, canta foarte frumos, au o tehnica impecabila, voci frumos armonizate, insa, vorbind strict personal, nu-mi ating acea coarda sensibila, a sufletului. Este doar un punct de vedere subiectiv. |
|

Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| verusca ma bucur s-a te cunosc mai bine
fii Binecuvantata |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Si eu am fost cu sotul meu de doua ori la o biserica penticostala deoarece unchiul lui Marius ..implicit si unchiul meu acum ...sunt penticostali ...mi-a placut adunarea si cantecele mi-au mers la inima ...dar eu sunt de parere ca asa cum te-a lasat d-zeu in ce credinta te-ai nascut asa sa si mori ...dar imi place si cultul penticostal ...in definitiv toti avem un singur d-zeu ...si asa si este toti suntem frati..intre noi ..d-zeu sa ne binecuvanteze pe toti indiferent de credinta |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Georgyana scuza-ma, dar eu nu intelg chestia asta cu "in ce credinta te-ai nascut".Stii, mama ta nu cred ca avea masina de spalat automata, tu sigur ai.Asa e si aici. Am invatat sa citim, suntem intelepti, nu mai credem chiar tot ce ne spun alti ...spre castigul lor. |
|

| Na fiecare cu alegerea lui asta am vrut sa spun ...eu nu cred ca a te da in alta religie e ca si cum te-ai moderniza ... nu vad legatura ...eu nu judec pe nimeni ...mi-am spus parerea...fiecare in viata alege ce vrea Poate ca mama nu avea automata dar avea o alba-lux si acum lumea sa modernizat sau sa emancipat ...nu vad religiile intre ele ca si un moft crezi in d-zeu si atat decat ca difera de la un cult la altul ...cum te manifesti in biserica ce predici asculti ce rugaciuni spui asta e tot ...pana la urma ca sa crezi in d-ZEU nu iti trebuie sa te numesti intr-un fel te poti pune si intr-un colt de casa sau oriunde sa spui o rugaciune si sa il slavesti cu drag ...asta cred ...si orice cult religios tot la d-ZEU te duce cu gandul |
|

| Bineinteles ca fiecare cu parerea lui.Si nu la modernizat m-am referit, ci la faptul ca inainte opamenii nu aveau carte si nu citeau, faceau doar ce spuneau altii.din pacate si in ziua de azi multi fac la fel.Pentru ca, garantat, daca ar citi un pic biblia, ar vedea ca treburile stau un pic diferit.Eu nu m-am nascut penticostala, ci ottodoxa, dar ...nu mi-a placut niciodata sa fac lucrurile impuse de altii.Am citit, am studiat si...m-am convins de multe lucruri. |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Veruscaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .Mi-ai mers la inima.Ai un glas atat de frumos si pur!!!! |
|

| Sunt comvinsa de asta bereea ..dar nu cred ca esti si obligat sa faci ce spun alti ...daca nu vrei si esti intelept ... Iar treaba cu oameni nu erau invatati si nu stiau sa citeasca e de mult foarte demult |
|

| nu chiar asa de demult...ba mi se pare destul de actuala
te mai asteptam |
|

| bereea |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| verusca,ma bucur sa aflu ca si tu esti penticostala,vad ca suntem cateva.din targoviste sunt foarte multi in zona asta,si nu ma refer la penticostali ci la oameni in general.la biserica stiam ca sunt multi din arad pe aici,acum nu stiu de pe unde e fiecare
aurista,nu stiu de ce nu te atinge,nu te condamn pentru asta.mie imi place mult cum canta ei,dar asta poate fi si de genul de muzica ce iti place
georgyana,nici eu nu sunt de parere ca in ce religie te-ai nascut in aceea trebuie sa si mori,dar cred ca pentru a trece la o alta religie trebuie sa o faci din inima,nu din obligatie.pana Dumnezeu nu se atinge de sufletul tau(ma refer la general,nu strict la tine),sa fii convinsa de acea hotarare,mai bine nu o faci.nu imi schimb religia de dragul unui baiat/fata,nici de dragul banului etc |
|

| De acord cu tine Fluturas ...poate ca asa trebuia sa spun si eu trebuie sa simti sa iti schimbi religia ...dar fiecare il iubeste in felul lui pe D-zeu ... Eu una nu m-am simtit vizata ..stai linistita ...ca suntem o majoritate ...ca si religie de alt fel ...eu una il iubesc pe d-zeu ...si il simt aproape pt ca nu ma lasat balta niciodata vorba romanului ... |
|

Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| eu personal vad credinta asa: la fel cum noi toate suntem gospodine si ne propunem sa preparam acelasi fel de mancare dar fiecare e in alt colt de tara sau de lume , de exemplu o simpla ciorba de cartofi...unele din noi doresc sa o imbogateasca si cu ardei, altele nu, sau cu ceva mai mult bors, sau ....dar ea este...ciorba de cartofi in final si o servim fiecare in familia lui, asa si cu credinta: avem acelasi Dumnezeu, ne declaram in unanimitate crestini dar unii adauga la ;,instructiunile de trairea pe acest pamant ale Domnului;; sau Biblia, pentru ca asta e ea, Biblia, invatatura Domnului cum sa traim frumos, vorbesc de Noul Testament aici....mai adauga pareri personale ( vezi superstitii, obiceiuri) ce n-au nimic in comun cu marea dragoste a lui Dumnezeu pentru omenire sau scot din legile scrise acolo: de exemplu...sa nu curvesti, sa nu minti, sa nu ucizi...si s-a ajuns sa se vada ca si normal tot ce e acum in lume... nu stiu daca m-am facut inteleasa sau daca a fost unul dintre exemplele cele mai bune dar mie nu-mi place sa intru in polemica sau divergente, eu imi iubesc Creatorul si il laud cu vocea ce mi-a daruit, ma simt bine intr-o biserica neoprotestanta pentru ca Biblia ma invata ce sa fac si nu am nevoie sa apelez la serviciile nimanui( vezi popi sau calugari) ca sa ii spun Domnului ce am pe suflet...asa cum copilul meu vine la mine direct si ma roaga si ma intreaba si asteapta un raspuns fara a apela la vecini , neamuri....ci vine direct la mine si eu il iubesc si il ajut si il inteleg...
Giulia, e numai meritul Celui de Sus, imi place sa cant si voi canta cat voi trai
Flori, Bereea, Fluturas..eu va urmaresc mai de mult timp decat m-am inscris pe forum si mi-am dat seama ca sunteti crestine indiferent de denominatiune, asta conteaza mai putin, la fel si Ana si Madanutza |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
|
|
|
|