cultul penticostal
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cathy
Scris: Monday, October 10, 2011 2:49 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
bereea wrote:
tocmai...nici eu nu inteleg lucrul acesta.De ce lumea nu urmeaza invataturile Bibliei, deci ale lui Dumnezeu si fac numai dupa cum le spun altii?

mi-ai citit gandurile!ras
Fluturas
Scris: Sunday, October 16, 2011 8:44 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
shirel
Scris: Sunday, October 16, 2011 9:25 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fluturas,este super la voi la biserica ,plus ca imi place numele Eben-ezer in ebraica inseamna "Piatra de ajutor".Foarte frumos nu prea am reusit sa ascult cred ca este ceva cu internetul la mine ,ce pot sa va spun "Sa fiti binecuvantati "si continuati-o tot asa sa traiti in credintza si cu D-zeu in voi!pupici pupici
aurishta
Scris: Sunday, October 16, 2011 10:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2011
Fluturas
Scris: Sunday, October 16, 2011 3:31 PM

shirel wrote:
Fluturas,este super la voi la biserica ,plus ca imi place numele Eben-ezer in ebraica inseamna "Piatra de ajutor".Foarte frumos nu prea am reusit sa ascult cred ca este ceva cu internetul la mine ,ce pot sa va spun "Sa fiti binecuvantati "si continuati-o tot asa sa traiti in credintza si cu D-zeu in voi!pupici pupici

da,da stiu ca eben-ezer inseamna piatra de ajutor.eu m-am zidit mult in biserica asta si sunt convinsa ca mi-a folosit venirea mea in castellon,m-a ajutat mult pe partea spirituale.poti vedea inregistrarea sau de la ora 18(19,ora romaniei) va fi din nou live programul de seara
Fluturas
Scris: Sunday, October 16, 2011 3:32 PM

aurishta wrote:

Eu!ras

ai urmarit pana la urma?ce parere ai?
aurishta
Scris: Sunday, October 16, 2011 4:23 PM
Nivel

Fluturas wrote:

ai urmarit pana la urma?ce parere ai?

Da, am urmarit aproape tot programul. Imi place mult, de aceea ma si uit!ras Ansamblul artistic mi se pare magnificfirstprize Este interesant si ceea ce se vorbeste, imi place si atmosfera generala din biserica. Messenger-ii astia de azi nu prea sunt pe gustul meu, dar mergeras Sincer, mi-a cam displacut videoclipul oaspetilor, era prea comercial. Dar astea sunt chestii de amanunt, in rest imi place. ras
bereea
Scris: Sunday, October 16, 2011 8:44 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
aurishta
Scris: Monday, October 17, 2011 3:57 PM
Nivel

Fluturas
Scris: Monday, October 17, 2011 4:05 PM

aurishta wrote:

Da, am urmarit aproape tot programul. Imi place mult, de aceea ma si uit!ras Ansamblul artistic mi se pare magnificfirstprize Este interesant si ceea ce se vorbeste, imi place si atmosfera generala din biserica. Messenger-ii astia de azi nu prea sunt pe gustul meu, dar mergeras Sincer, mi-a cam displacut videoclipul oaspetilor, era prea comercial. Dar astea sunt chestii de amanunt, in rest imi place. ras

ma bucur ca iti place sa urmaresti.
mie grupul acesta messenger imi place mult mult de tot.sunt 3 frati si evanghelizeaza peste tot.fac turneu si prin romania,canta extraordinar si e imposibil sa nu te atinga.videoclipul a avut alt mesaj si altfel ai percepe daca ai vedea personal ce se intampla.oricum,am inteles ce ai vrut sa spuipupici pupici
giulia_mamik
Scris: Monday, October 17, 2011 4:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/22/2010
bereea
Scris: Tuesday, October 18, 2011 8:17 AM
Nivel

Ma bucur ca v-a placut.La urma urmei toti suntem frati in domnul Isus si ne putem iubi unul pe altul, nu?
flori1972
Scris: Tuesday, October 18, 2011 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 11/20/2009
da Bereea ai dreptate ,daca nu ne-am iubi nu ne-am mai putea numi crestini pupici

cui nu-i place Pastorul Vladimir Pustan?,mi-e i-mi place tare mult invatatura pe care o da din Cuvantul Domnuluiangel
verusca
Scris: Wednesday, October 19, 2011 9:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2010
si la Targoviste a venit de cateva ori Vladimir Pustan

Aurishta, cei trei frati Damian care canta sub numele de The messenger,sunt din Sibiu de origine dar sunt plecati in SUA de ani de zile, ei sunt mai multi frati dar numai astia 3 canta impreuna iar in Romania , prin postul OTv au facut programe religioase, emisiuni de evanghelizare,,Pastorul cel bun,, se cheama, asta ca sa stii ca sambata si duminica se difuzeaza si la noi program crestin

Fluturas, am urmarit si din inregistrarile mai vechi de la voi si am recunoscut cativa targovisteni, stiu ca sunt multi acolo , in biserica aceea...pe 9 oct ati avut o nunta si a cantat si fata
unor prieteni ce au stat ani multi pe acolo, acum sunt acasa, fata fam Mocanu, era in costum alb...

http://www.youtube.com/watch?v=-4yMNj3k2ds

am pus si eu inregistrarea asta de anul trecut de la noi din bise la botezul fiicei mele, e a doua de la dreapta spre stanga
bereea
Scris: Wednesday, October 19, 2011 10:18 AM
Nivel

Verusca, deci esti pesticostala? ma bucur.Ma uit mai tarziu si la filmatpupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.