|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| bereea wrote: Sa stii ca dumnezeu nu te iubeste dupa cat de bine scrii sau vorbesti romaneste...
Ce raspuns intelept,Brandusa
Roxi,intelepciunea tot de la Domnul vine,plus ca de multe ori El ne indeamna ceea ce trebuie sa scriem ca sa ajunga la sufletele celor ce au nevoie!
Mariana,sper sa-ti cer scuze. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 5/1/2008 Mesaje: 30
| Probabil ignoranta este o virtute |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Nu, Marina,a nu este o virtute...doar ca nu toata lumea a avut posibilitatea sa faca o scoala.Asta nu inseamna ca sunt mai putin oameni sau ca sunt mai rai ca mine sau ca tine. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| myhaela ,m-a bucur ca ai avut curaj s-a scrii aici ,m-a bucur ca Dumnezeu ti-a purtat de grija in viata si stiu sigur ca punandu-ti increderea in el nu ai fost dezamagita deloc ci binecuvantata
mariana ,hai s-a lasam rautatea pt altii nu pt noi care ne simptim ca o familie aici pe acest forum si daca te uiti la postarile tale sigur gasesti greseli ca si la mine de altfel,eu cand scriu o fac in graba s-au cu croseta in mana si numai la ortografie nu ma gandesc |

| Ignoranta nu este inocenta, ci pacat.
definitie de Robert Browning
Adevarata ignoranta nu este absenta cunoasterii, ci refuzul de a o dobândi.
definitie de Karl Popper
In concluzie aceasta tanara are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu si al nostru, pentru asi completa cunostintele elementare (nu "mici" greseli)si nu de compasiune.Ma intreb ce va opreste sa o ajutati? |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| mariana wrote:Ignoranta nu este inocenta, ci pacat.
definitie de Karl Popper
In concluzie aceasta tanara are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu si al nostru, pentru asi completa cunostintele elementare (nu "mici" greseli)si nu de compasiune.Ma intreb ce va opreste sa o ajutati?
Inainte de a vedea paiul din ochiul celei de langa tine, uita-te la barna din ochiul tau. |
|

|
Noapte buna |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/25/2011 Mesaje: 427
| mariana wrote:Poate il rogi pe Dumnezeu sa te invete si LIMBA ROMANA !!!!!!!!!!!!!!!! SA TE EXPRIMI SI SA SCRII CORECT. imi cer scuze pt ortografie dar avand in vedere ca sunt in spania de 7 ani stapanesc putin m-ai greu limba romana(la scris)avand in vedere ca am facut si scoala in Spania.Si in plus de asta sunt si cu 2 copii langa mine care nu poti sa si scri corect si sa ii si supraveghezi.Dar nu ortografia este subiectul nostru si altul mult m-ai delicat si anume religia.Problema este ca judecam repede fara cunostinta de cauza.Dumnezeu sa ne dea intelepciune mie la scris si tie la scris (casa nu spun vorbe). |
|
| bereea wrote:Nu, Marina,a nu este o virtute...doar ca nu toata lumea a avut posibilitatea sa faca o scoala.Asta nu inseamna ca sunt mai putin oameni sau ca sunt mai rai ca mine sau ca tine. Aici nu este vorba de o scoala ,ci de faptul ca nu ma interesat ortografia si cuvintele in sine.In momentul cand am sc aceasta povestioara eram cu cel mic in brate si nu puteam fi foarte atenta la ortografie ca sc foarte repede si cel mic m-ai apasa si el.Cat despre scoala crede-ma ca am suficienta. |
|
| In concluzie aceasta tanara are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu si al nostru, pentru asi completa cunostintele elementare (nu "mici" greseli)si nu de compasiune.Ma intreb ce va opreste sa o ajutati?[/quote]
Mariana draga nu vreau sa ma cert cu tine,dar credema ca nu am nevoie de ajutorul tau sau al altcuiva de aici pt ortografie pt ca au fost alti inaintea ta care sa ma invete.Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa iti poarte de grija. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| mariana wrote:Ignoranta nu este inocenta, ci pacat.
definitie de Karl Popper
In concluzie aceasta tanara are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu si al nostru, pentru asi completa cunostintele elementare (nu "mici" greseli)si nu de compasiune.Ma intreb ce va opreste sa o ajutati?
ma bucur ca esti tare la citate, dar "asi completa" se scrie "a-si completa"Stii chestia aia cu barna si cu paiul de care tocmai iti spunea irinutza-
Myhaela, nu trebuie sa te simti ofensata, ai un pic de probleme cu ortografie, dar aici vorbim despre altceva. si am vazut fete cu facultate pe forum care nu stiu intotdeauna cand se scriu despartite sau nu anumite cuvinte |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Si haideti sa nu stricam topicul uitandu-ne cum scriem sau ce scriem.....
Mihaela ma bucur ca esti printre noi! |
|
| Berea,Ana va multumesc de incurajari si de primire.
|
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| myhaela,de unde esti din spania? |
|
| am stat in Spania in Quintanar de la orden provicia de Toledo timp de 3 ani.Apoi ne-am mutat in Girona(langa Barcelona) si acum sunt in Romania de 3 luni.Doar sotul m-ai este in Spania care se intoarce si el Sambata. |
|
|