Culori la moda
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Vesna
Scris: Thursday, March 9, 2006 12:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/27/2006
Aud prin mass-media ca anul acesta se poarta negrul (din nou...).
Mie una nu-mi prea convine. Imi plac culorile. As putea sa port si negrul de cateva ori, dar nu m-as apuca sa-mi cumpar haine negre doar pentru ca sunt la moda. Anul trecut s-a purtat verdele si rozul. Pe gustul meu!
Voi cum faceti? Va procurati haine in culori la moda sau purtati ce va place?
taki
Scris: Thursday, March 9, 2006 4:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Irina Schrotter propune pentru acest sezon culori cum ar fi crem, violet, albastru ultramarin si roz. Aceste culori sunt aplicate atat pe rochii si fuste lungi cu multe volane, cat si pe pantaloni trei sferturi cu talie joasa.
Designerul ne propune haine casual pantaloni lungi cu taietura drapata si talie joasa, fuste midi sau lungi completate de jachete sport de culoare crem.
Accesorii precum genti din piele crem sau aurii cu buzunare proeminente. Incaltamintea prezinta un element spatial. Ghetele si pantofii au talpa inalta si sunt decupate in zona calcaiului. Sandalele sunt de asemenea cu talpa inalta si au barete subtiri de culoara inchisa.
Irina Schrotter se adreseaza unei femei sexy si pline de energie.
Vesna
Scris: Thursday, March 9, 2006 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/27/2006
Sincer, imi place mai mult cremul, auriul, bronzul si bleumarinul decat negrul.
Maria & Mario
Scris: Thursday, March 9, 2006 11:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Vesna, sunt culorile noilor tendintze primavara vara culorile enumerate de tine. La care se adauga bordoul puternik. Asa ca .... la cumparaturi.....yes
Kiki
Scris: Friday, March 10, 2006 6:26 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Si mie imi place bleumarine si crem. Si auriul imi place, dar nush daca mi-ar sta bine...
taki
Scris: Saturday, March 11, 2006 6:32 PM
Nivel

Primavara in alb

Sezonul acesta vei fi binedipusa, zambitoare si...alba ca un ghiocel! Cel putin asa susutin designerii - pe catwalk, in toate marile centre ale modei albul a fost culoarea vedeta a colectiilor inceputului de an...fie ca e vorba de mult-doritele rochite, de tricouri, camasi sau pantaloni...

Rochiile

Si primavara trecuta au fost in voga, insa acum rochitele - mai ales albe - au devenit un must have al garderobei...In privinta croielii se poarta talia foarte inalta sau formele tip " trapez " ( fara talie marcata ) pana la genunchi, insiprate din moda anilor `60, asortate cu pantofi cu platforme sau toc gros.
Te vei incadra perfect in tendinte daca porti o rochie din dantela, materialul hot al primaverii, eventual decorata cu o funda impozanta sau o curea foarte lata.

Trenchul alb

Este usor, eteric si iti evidentiaza minunat trasaturile...insa poti alege si o jacheta alba, scurta sau un sacou.
La saptamana modei de la New York, Donna Karan a prezentat numeroase modele de tranch alc sau crem, cu maneca scurta, impodobite cu funde impresionante negre, pozitionate cat mai sus.
Opteaza fie pentru o haina supradimensionala, fie pentru un model cambrat, care sa iti sublinieze formele, iar daca adori detaliile, cauta nasturi mari, cu o forma deosebita.

taki
Scris: Friday, June 9, 2006 10:09 AM
Nivel

Musthave-urile sezonului de vara

Daca vrei sa fii la moda vara aceasta, alege acele articole vestimentare care sa-ti actualizeze garderoba. Noutatile propuse de designeri pentru acest sezon:

* Rochia camasa - îti asigura un look casual si se potriveste atât unei zi solicitante la servici cât si pentru o iesire în oras.
* Dantela - simbolul romantismului, crosetata manual sau brodata pe alte materiale. Evita totusi sa te îmbraci în dantela din cap pâna în picioare pentru a nu capata un aer batrânesc. Un top din dantela este suficient pentru un look pretios.
* Rochie, top sau fusta în nuante pastelate de bej, roz, crem si din materiale fluide matase, satin, sifon, jerseu. Nuantele derivate din culoarea pielii îti vor oferi un look feminin, senzual.
* Pliseuri - alege o fusta plisata cu o camasa simpla si o cravata pentru un look college sau drapaje pe materiale delicate: matase, satin, jerseu si vei arata precum o zeita greaca.
* Împletituri: o geanta crosetata încapatoare, sandale sau pantofi cu barete împletite.
* Tot ce este inspirat de stilul marinaresc: topuri în dungi bleumarin sau rosii, pantaloni largi albi sau bleumarin, camasa bleu, bumbi aurii aplicati pe jachete sau fuste.
* Sandale cu toc gros si înalt.

* Rochita baby doll stil anii 60.
* Topuri inspirate din lenjeria feminina: bustiere sau camasi baby doll.
* Posete mini cât sa încapa mobilul si pudriera.

Pastreaza din garderoba de anul trecut:

* Sandale platforma cu o singura bareta mai lata sau mai multe barete subtiri. Noutatea este data panglicile din satin înnodate pe glezna.

* Rochia cu imprimeu din bumbac sau alte materiale naturale, cu un print floral, artistic sau geometric.
* Fusta lalea în nuante uni purtata cu un top feminin si sandale cu toc.
* Pantaloni cu o croiala masculina strâmti si lungi pâna la glezna sau largi din materiale naturale in, doc.
* Pantaloni scurti purtati cu balerini si un tricou pentru un look casual sau cu o bustiera, sacou si sandale cu toc pentru o aparitie eleganta.
* Accesorii în nuante metalice: genti si sandale aurii sau argintii.
* Geanta XXL din piele sau material textil, bine structurata, in culori neutre. Noutatea acestei veri este geanta alba.
* Palaria cu boruri largi si ochelarii de aviator.
* Bentita pentru par, bratara crosetata, coliere lungi cu multe siraguri.

kali
Scris: Friday, June 9, 2006 10:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si eu am auzit ca se poarta albul.
Frumos dar nu foarte practic mai ales pentru mamici. Eu, cel putin, reusesc sa ma murdaresc de la rotile de la carut intr-un hal!
Imi place prima sanda (aia cu roz si verde fistic, parca) dar prefer fara tinte-sau ce-o fi alea-... desi stiu ca daca prinzi barete/panglici de glezna, o ingroasa. Restul nu sunt pe gustul meu...cred ca nu sunt ''trendy''uff
lori16ro
Scris: Friday, June 9, 2006 3:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 3/25/2006
eu nu prea le am cine stie ce cu moda,
dar toata iarna am vindut numai fulare+caciuli crosetate alb si negru spre disperarea mea celelalte culori au mers ffffff greu, si am avut verde, iarba , lila, portocaliu aprins, alb cu roz ( fir rasucit )
asa ca pt la iarna voi cumpara numai lina alba si neagra,
si in occident se poarta firul degrade in mai multe culori dar aici nu
stele_pe_cer
Scris: Friday, June 9, 2006 10:32 PM
Nivel
Nivel: Senior

Negrul la moda:81pukel: ?Valeeeeu, valeleuuuuuu...inseamna ca sunt o demodata si asa voi ramane.Negrul, rozul si movul sunt culorile pe care nu le voi purta decat daca imi va lua foc dulapulnu !

Fie la moda sau nu, verdele va ramane in topul preferintelor mele, de la tonuri deskise de verde, pana la verde crud, inkis.Il port de ani de zile, si totusi nu cred ca sunt demodata.Alaturi de verde, okiul meu tolereaza bine nuantele de bej, maro, bleu deskis, iar albul intotdeauna va ramane o culoare de suflet alaturi de verde.

Maine dimi merg sa imi mai intregesc colectiea de haine cica "la moda":blugi, adidasi verzi cu sireturi galbene (sa vedem daca gasesc sireturi in alta parte, ca combinatia asta clar nu o gasesc in magazin, si e musai ca in final produsul finit sa arate verde cu galben, ca tocmai am akizitionat o geanta verde cu alb si galben pt.carutsic ), sosete multicolore scurte sub glezna, sandale cu nojite bej sau maro, si cateva tricouase in culori vesele si.....cu putin noroc, UN NOU CARUTZyes !Sunt fiarta acum sa ii cumpar lui Matei un nou carut rosu, sport.Asta apropos de modasic ...sa vedem daca reusesc sa il vand p'asta pe care il avemsic
mihaela75
Scris: Friday, June 9, 2006 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu nu stiu ce e la moda da' oricum eu tot cu combinatia traznet de galben+roz sau bleu=portocaliu ies afarahohotieri am adaugat un accesoriu verde turbat sic
Laura&Alfonso
Scris: Friday, June 9, 2006 11:56 PM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
aici se poarta anu acesta dungile.. in combinatii de toate culorile... rosu, albastu, verde si roz... Aici in fiecare sezon se schimba culorile daca ar fi sa imi cumpar haine la moda de fiecare data cand apare ceva nou dau faliment...am noroc ca aici sunt foarte multe reduceri si ca in fiecare an incep reducerile cat mai devreme... suntem in iunie si deja au inceput reducerile la colectia de vara...in iulie si August reducerile ajung chiar si la 50-60% ...
lori16ro
Scris: Saturday, June 10, 2006 7:36 AM
Nivel

ce idee buna am sa fac fulare si caciuli in dungi,

inca nu am comandat lina dar deja mi-am facut o idee pt culoriras
taki
Scris: Sunday, June 11, 2006 5:29 PM
Nivel

Anul aceste pe mine ma atrage culaorea portocalie. sic . Verdele si albastru sunt si in sifonierul meu! sic
lori16ro
Scris: Sunday, June 11, 2006 6:07 PM
Nivel

haine frumoase la o mamica tinara si frumoasa
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.