|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce parere aveti, cui pe cui se scoate e valabila in orice conditii?
Adica, de ex: Ma doare in gat, hai sa mananc o inghetata, ca doar cui pe cui se scoate.
Sau "Ma ignora, o ignor, ca doar cui pe cui se scoate"
si alte cazuri similare. |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nu.Eu nu cred asta. Nu m-am gandit la alte exemple dar in principiu nu sunt de acord cu teoria asta. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Uneori. Dar difera de la caz la caz. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am incercat eu chestia asta cand ma durea in gat, si am mancat inghetata...am zis ca mor dupa, amigdale inflamate, febra, stari de voma..nasol oricum. Asa ca de atunci, eram prin liceu, nu am mai incercat altceva. |
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Mai stiam o chestie de genul asta...sotiorul meu, in facultate, dupa o noapte de "chef" se ducea cu prietenii la o bere, cica sa se dreaga... Faza cu durerea-n gat am probat-o si eu, dar nu cu inghetata, ci cu apa rece de la frigider...la mine a mers, dar am fost inconstienta, ca puteam sa patesc ca Taty! |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| In unele cazuri merge, alteori nu...De exemplu, daca suferi o deceptie amoroasa, e bine sa iesi, ca sa iti faci de lucru si sa nu te mai gandesti si sa bocesti; daca iesi cu altul, cu atat mai bine In rest, sunt fel de fel de situatii....cu raceala nu am incercat, cu ignorarea, asta tine mereu, nu stiu asa ce exemple sa mai dau... |
Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| Depinde de situatie, uneori da... in cel mai rau caz te trezesti cu 2 cuie |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Votez si eu uneori. Cel mai elocvent ex .... din pacate. Cand cineva depaseste limitele bunei-cuviinte, a decentei, in comportament si conversatie, raspund cu aceasi moneda. Surpriza mea cea mai mare a fost ca astfel obtii contrariul si repet, din pacate. |
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si eu tot uneori am votat. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Eu cred ca nu este o regula , uneori este chiar foarte adevarat alteori nu tine figura deloc. Depinde de la caz la caz.Asa ca votul meu este uneori. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Nu sunt de acord cu aceasta teorie. |
|
|