Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| deme wrote:Feteleeee, cum ati petrecut? Ceva noutati? Eu m-am saturat de tot, in principal de stat in casa si atarnata de geam Care este cel mai sensibil test si cat de repede poate fi facut? Da, da, stiu, este doar 8DPO astazi, dar pt saptamana aceasta pt ca stiu ca nu am rabdare pana la 14DPO Usoare dureri de spate, sanii putini incomozi pe laterale si cam atat la mine, si mi-au aparut niste blande/bubite pe mana stanga https://ibb.co/RH4sL2j
Neataaa si eu abia asteptam sa vin la munca doar ca sa ies din casa ca daca as fi avut de ales as fi iesit pe o terasa n as fi venit la birou inafara de mancat, stat in pat, si iar mancat n am facut nimic peste 2 zile e ziua mea de nastere, cam urat in perioada asta , n am chef de nimic, anul asta imi propusesem sa plecam undeva numa sa nu stam acasa..dar asta este, tot pe atunci ar trebui sa fiu si la ovulatie
cu testul si eu sunt de acord cu celelalte fete, sa nu te grabesti ca sa nu fi dezamagita de rezultat...acum depinde si de tine cum esti, eu am zis ca nu o sa mai fac decat dupa 2 zile macar intarziere, dar poate e fain si sentimentul sa iti faci mai repede, sa iasa negativ, sa fi trista si apoi dupa cateva zile sa iti iasa pozitiv |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Feteleeee, cum ati petrecut? Ceva noutati? Eu m-am saturat de tot, in principal de stat in casa si atarnata de geam Care este cel mai sensibil test si cat de repede poate fi facut? Da, da, stiu, este doar 8DPO astazi, dar pt saptamana aceasta pt ca stiu ca nu am rabdare pana la 14DPO Usoare dureri de spate, sanii putini incomozi pe laterale si cam atat la mine, si mi-au aparut niste blande/bubite pe mana stanga https://ibb.co/RH4sL2j Sa sti ca si cu testele astea e cu dus si intors... eu am facut test ultrasensibil de la barza (sensibilitate 10um) in ziua 23 a cm(nu stiu cat dopo eram, ca nu am monitorizat ovulatia) si mi a iesit a 2 liniuta, in aceeasi zi am facut si un test la 3 ron, sensibilitate de 25 um, la care liniuta mi a iesit mai pronuntata ca la primul test.. si mentionez ca cel ultrasensibil era cu prima urina, iar celalalt nu... Cat despre bubite eu cred ca e o reactie alergica, probabil ai mancat ceva ce nu ti a convenit.. baietelul imi face exact asa |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| deme wrote:Neata Maria, haha da..m-am urcat si eu acum pe cantar care arata 53,3kg ,nu am mai avut atat de vreo 4 ani Pai crezi ca mai stiu cate prostii am mancat, astept sa treaca si ma bag la regim si prin regim ma refer la abtinere de la mancare . Nu mai am pe nicaieri, doar mana stanga. Tie ce iti mai face fata?
Am inceput sa arat a om, am luat miercurea trecuta legatura cu o doamna dr. dermatolog si mi-a schimbat antibioticul, insa pana sa iau antibioticul imi venise cm si se vedea clar ca incepuse sa se desumfle toate minunile de pe fata. Am fost monstru o luna, nici nu vreau sa imi mai aduc aminte in ce hal puteam sa arat.. Acum mi-e mult mai ok, au inceput sa se vindece, folosesc inca produsele de la Plush Bio, incerc sa mai rezist nemachiata. Si uite asa pe langa vesnica intrebare " Si....un bebe nu faceti si voi?" m-am pricopsit si cu intrebarea " Vaaaai...dar ce ai patit pe fata??" |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| deme wrote:Feteleeee, cum ati petrecut? Ceva noutati? Eu m-am saturat de tot, in principal de stat in casa si atarnata de geam Care este cel mai sensibil test si cat de repede poate fi facut? Da, da, stiu, este doar 8DPO astazi, dar pt saptamana aceasta pt ca stiu ca nu am rabdare pana la 14DPO Usoare dureri de spate, sanii putini incomozi pe laterale si cam atat la mine, si mi-au aparut niste blande/bubite pe mana stanga https://ibb.co/RH4sL2j
Si eu am sanii usor sensibili, si sunt decat ziua 7 dpo, nu stiu de ce dar luna asta sunt super increzatoare, si deloc grabita sa fac testul |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1856
| Droxana wrote:Neataaa si eu abia asteptam sa vin la munca doar ca sa ies din casa ca daca as fi avut de ales as fi iesit pe o terasa n as fi venit la birou inafara de mancat, stat in pat, si iar mancat n am facut nimic peste 2 zile e ziua mea de nastere, cam urat in perioada asta , n am chef de nimic, anul asta imi propusesem sa plecam undeva numa sa nu stam acasa..dar asta este, tot pe atunci ar trebui sa fiu si la ovulatie cu testul si eu sunt de acord cu celelalte fete, sa nu te grabesti ca sa nu fi dezamagita de rezultat...acum depinde si de tine cum esti, eu am zis ca nu o sa mai fac decat dupa 2 zile macar intarziere, dar poate e fain si sentimentul sa iti faci mai repede, sa iasa negativ, sa fi trista si apoi dupa cateva zile sa iti iasa pozitiv
Ce bine ca muncesti!!:) Lasa Drox, sarbatoresti ziua de nastere prin lugu lugu si poate o sa ai parte de cel mai frumos cadou!
Nu ma grabesc, adica nu mai devreme de 12dpo, cel putin, este greu pt ca efectiv ma invart de pe o parte pe alta in pat si nu am ce faceeee |
|
| Irinan wrote: Sa sti ca si cu testele astea e cu dus si intors... eu am facut test ultrasensibil de la barza (sensibilitate 10um) in ziua 23 a cm(nu stiu cat dopo eram, ca nu am monitorizat ovulatia) si mi a iesit a 2 liniuta, in aceeasi zi am facut si un test la 3 ron, sensibilitate de 25 um, la care liniuta mi a iesit mai pronuntata ca la primul test.. si mentionez ca cel ultrasensibil era cu prima urina, iar celalalt nu... Cat despre bubite eu cred ca e o reactie alergica, probabil ai mancat ceva ce nu ti a convenit.. baietelul imi face exact asa
Mersi Irina, si eu zic tot asa cu bubitele doar ca nu am mancat normal, adica nimic din ce nu mancam de obicei poate doar sa fi mancat mai cu pofta,habar nu am :) Eu sunt z25, insa 9dpo, si clar e prea devreme Am acasa un barza normal cred ca are 20um si un surecheck. |
|
| Maria.mmh wrote:Am inceput sa arat a om, am luat miercurea trecuta legatura cu o doamna dr. dermatolog si mi-a schimbat antibioticul, insa pana sa iau antibioticul imi venise cm si se vedea clar ca incepuse sa se desumfle toate minunile de pe fata. Am fost monstru o luna, nici nu vreau sa imi mai aduc aminte in ce hal puteam sa arat.. Acum mi-e mult mai ok, au inceput sa se vindece, folosesc inca produsele de la Plush Bio, incerc sa mai rezist nemachiata. Si uite asa pe langa vesnica intrebare " Si....un bebe nu faceti si voi?" m-am pricopsit si cu intrebarea " Vaaaai...dar ce ai patit pe fata??" Ma bucur ca usor usor iti revii, Maria ! Era si timpul, mai intai CM si apoi fata Hahaha, lumea mereu o sa intrebe ceva, noi nu suntem casatoriti, doar de 7 ani impreuna si stat de 6ani jumatate in aceeasi casa |
|
| OtiliaC wrote: Si eu am sanii usor sensibili, si sunt decat ziua 7 dpo, nu stiu de ce dar luna asta sunt super increzatoare, si deloc grabita sa fac testul
Otiliaaaa , deci esti la testare impreuna cu mine si freya
Pe mine ma doare sau jeneaza putin mai mult sanul stang, insa chiar langa axila, asa intr-o parte, cum sa zic, cand pun mana sa ma controlez Tu poate esti mai rabdatoare de fel, insa eu nuuuuuu, si mereu dezamagita, si nu ma refer doar la teste
Sa fie cu dublu, iti doresc!!! |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| deme wrote:Otiliaaaa , deci esti la testare impreuna cu mine si freya Pe mine ma doare sau jeneaza putin mai mult sanul stang, insa chiar langa axila, asa intr-o parte, cum sa zic, cand pun mana sa ma controlez Tu poate esti mai rabdatoare de fel, insa eu nuuuuuu, si mereu dezamagita, si nu ma refer doar la teste Sa fie cu dublu, iti doresc!!!
De obicei nu prea am rabdare, dar m-am saturat de teste negative in fiecare luna.Dar luna asta parca presimt ca e ceva, mai ales ca am avut mai mult timp pt noi cu pandemia asta, si ovulatia am simtit-o mai intens cu de toate, teste super pozitive, secretie abundenta, dureri pe jos.. |
|
| deme wrote:Ma bucur ca usor usor iti revii, Maria ! Era si timpul, mai intai CM si apoi fata Hahaha, lumea mereu o sa intrebe ceva, noi nu suntem casatoriti, doar de 7 ani impreuna si stat de 6ani jumatate in aceeasi casa
Lumea ar trebui sa-si mai vada de treaba ei..ma apuca toate spumele marii cand aud intrebari de genul. Oare la ce raspunsuri se asteapta? Plus ca imi activeaza frustrarea, incepe sa fie pe "mode on". Sa vedem cum se sfarseste luna asta, azi am uitat sa imi mai iau temperatura, vreau sa incep sa testez ovulatia de prin ziua 15 sa ved daca ma descurc cu testele |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| deme wrote:Ce bine ca muncesti!!:) Lasa Drox, sarbatoresti ziua de nastere prin lugu lugu si poate o sa ai parte de cel mai frumos cadou! Nu ma grabesc, adica nu mai devreme de 12dpo, cel putin, este greu pt ca efectiv ma invart de pe o parte pe alta in pat si nu am ce faceeee
Sa dea domnul sa ai dreptate te asteptam cu un test pozitiv frumos |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/13/2018 Mesaje: 32
| Buna Maria.mmh!Am observat ca ai scris ca folosesti produsele PlushBio. Te rog din suflet intra pe facebook pe grupul “Mi-a distrus fata Plush bio” si cred nu o sa mai vrei sa le folosesti vreodata.???? |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:
Mersi Irina, si eu zic tot asa cu bubitele doar ca nu am mancat normal, adica nimic din ce nu mancam de obicei poate doar sa fi mancat mai cu pofta,habar nu am :) Eu sunt z25, insa 9dpo, si clar e prea devreme Am acasa un barza normal cred ca are 20um si un surecheck.
Am uitat sa zic ca eu am cm de 28z, deci mai aveam 5 zile pana la cm |
|
| Adinandreea wrote:Buna Maria.mmh!Am observat ca ai scris ca folosesti produsele PlushBio. Te rog din suflet intra pe facebook pe grupul “Mi-a distrus fata Plush bio” si cred nu o sa mai vrei sa le folosesti vreodata.???? Buna, da, am vazut ?i eu ce furori face grupul în ultimele zile. Nu ?tiu ce sa zic, am o prietena care cu asta a scapat, avea fata la fel ca mine, poate nu ai vazut pozele pe care le-am postat înainte sa încep tratamentul.. dar eu am mers în paralel cu antibiotic. De mâine oricum sunt obligata sa opresc orice aplicare a vreunui produs pt ca azi dr dermatolog mi-a sugerat duac pt zonele cu probleme. |
|
| Irinan wrote: Am uitat sa zic ca eu am cm de 28z, deci mai aveam 5 zile pana la cm
Mersi Irina, asta ar insemna z10 la mine cred adica azi |
|
|