Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:Sarbatori cu liniute duble va doresc fetelor ! Bine ai (re)venit Irinan |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Pa?te fericit, dragilor! Lumina în suflete ?i putere pentru mai departe! Va pupacesc |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Feteleeee, cum ati petrecut? Ceva noutati? Eu m-am saturat de tot, in principal de stat in casa si atarnata de geam Care este cel mai sensibil test si cat de repede poate fi facut? Da, da, stiu, este doar 8DPO astazi, dar pt saptamana aceasta pt ca stiu ca nu am rabdare pana la 14DPO Usoare dureri de spate, sanii putini incomozi pe laterale si cam atat la mine, si mi-au aparut niste blande/bubite pe mana stanga
https://ibb.co/RH4sL2j |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 258
| deme wrote:Feteleeee, cum ati petrecut? Ceva noutati? Eu m-am saturat de tot, in principal de stat in casa si atarnata de geam Care este cel mai sensibil test si cat de repede poate fi facut? Da, da, stiu, este doar 8DPO astazi, dar pt saptamana aceasta pt ca stiu ca nu am rabdare pana la 14DPO Usoare dureri de spate, sanii putini incomozi pe laterale si cam atat la mine, si mi-au aparut niste blande/bubite pe mana stanga https://ibb.co/RH4sL2j Salutare Deme! Bubitele arata ciudat, ti-ai luat temperatura? Pe scurt: o prietena de-a mea care e farmacist a avut exact aceleasi bubite acum o saptamana, plus febra si durere de gat. Aceleasi simptome le-au avut inca 2 dne de la magazinele din jurul farmaciei. Nu a stiut medicul sa-i spuna exact ce a avut, crede ca varicela, desi ea a avut varicela cand a foat mica. S-a speriat pt a sicovid da reactii cutanate, dar testul i-a iesit negativ. Am citit ca este si ceva epidemie de rujeola prin ro. Multa sanatate iti doresc! |
|
| LiliAnne wrote:Salutare Deme! Bubitele arata ciudat, ti-ai luat temperatura? Pe scurt: o prietena de-a mea care e farmacist a avut exact aceleasi bubite acum o saptamana, plus febra si durere de gat. Aceleasi simptome le-au avut inca 2 dne de la magazinele din jurul farmaciei. Nu a stiut medicul sa-i spuna exact ce a avut, crede ca varicela, desi ea a avut varicela cand a foat mica. S-a speriat pt a sicovid da reactii cutanate, dar testul i-a iesit negativ. Am citit ca este si ceva epidemie de rujeola prin ro. Multa sanatate iti doresc!
Nu mi-am luat temperatura, nu este nimic diferit la mine, doar bubitele astea pe mana stanga, nu s-au exist, nu ma mananca, nimic.. doar au aparut asa ca din senin acum vreo 2 sau 3 zile . Eu tot zic ca sunt de la statul in casa si urcatul pe pereti:)) Mersi frumos de raspuns LiliAnne |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| deme, orice test, dar nu mai devreme de 12-13 dpo, ca sa nu il faci degeaba eu nu cred ca exista teste mai bune, daca e sarcina o vor detecta, nu e rocket science de bubite nu stiu ce sa zic, poate o reactie alergica, ai schimbat detergentul sau vreun produs cosmetic ? |
|
| freya1 wrote:deme, orice test, dar nu mai devreme de 12-13 dpo, ca sa nu il faci degeaba eu nu cred ca exista teste mai bune, daca e sarcina o vor detecta, nu e rocket science de bubite nu stiu ce sa zic, poate o reactie alergica, ai schimbat detergentul sau vreun produs cosmetic ?
Ma gandeam sa fac vineri in 12DPO unul, off greu
Nu, nu am schimbat nimic, trec ele, probabil de la vreun pitic de-al meu pe creier, au aparut
Freya, tu cum esti? |
|
| eu mai bine astept menstruatia, macar e ceva natural au inceput si pe mine sa ma doara sanii, chestie pe care am interpretat-o ca nefiind de bine, nu stiu sa spun de ce, ca nu are sens nu prea ma mai gandesc la asta si nu mai stau sa caut simptome, trece timpul mai repede asa
|
|
| freya1 wrote:eu mai bine astept menstruatia, macar e ceva natural au inceput si pe mine sa ma doara sanii, chestie pe care am interpretat-o ca nefiind de bine, nu stiu sa spun de ce, ca nu are sens nu prea ma mai gandesc la asta si nu mai stau sa caut simptome, trece timpul mai repede asa
Te "vad" cazuta in butoi .. eu nu pot sa nu ma intreb "dar daca ..." ,oricum nu am altceva de facut, simt ca nu mai am chef de nimic, uneori ma intreb daca trebuie dimineata sa ma dau jos din pat sa ma spal pe dinti Asta e , numai maine nu-i poimaine si tot asa. Te-mbratisez |
|
| nu sunt in butoi, doar ca nu prea mai am puterea sa imi fac sperante asa degeaba, n-are decat sa ma surprinda daca e ceva |
|
| freya1 wrote: nu sunt in butoi, doar ca nu prea mai am puterea sa imi fac sperante asa degeaba, n-are decat sa ma surprinda daca e ceva
Hai cu surprinsul atunci, si asa traim vremurile asta fooooarte surprinzatoare |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Deme,are dreptate freya, orice test ultrasensibil ca daca o sa fie sarcina o sa iasa ...la asta ma tot gandeam si eu cand mi a iesit negativ in 16dpo. Hai sa fim mai optimiste ca din 15 mai se pare ca o sa putem iesi afara , trece repede ... eu una mai profit de carantina cat o prind in perioada fertila Va tin pumnii la testat fetele! Doamne ajuta ! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| deme wrote:Feteleeee, cum ati petrecut? Ceva noutati? Eu m-am saturat de tot, in principal de stat in casa si atarnata de geam Care este cel mai sensibil test si cat de repede poate fi facut? Da, da, stiu, este doar 8DPO astazi, dar pt saptamana aceasta pt ca stiu ca nu am rabdare pana la 14DPO Usoare dureri de spate, sanii putini incomozi pe laterale si cam atat la mine, si mi-au aparut niste blande/bubite pe mana stanga https://ibb.co/RH4sL2j
Hellooo, porceala maxima, ca de Pasti..In rest asteptam sa vina ziua de azi sa pot iesi din casa sa vin la munca, am profitat sambata de ziua frumoasa si de faptul ca am ramas fara tigari si am facut o plimbare pana la magazin. Eu citisem pe undeva ca ceva asemanator cum ai pe maini arata o intoleranta la ceva ce ai mancat si pot aparea oriunde, mai ai si prin alta parte gen spate? Nu m-am confruntat pana acum de asa ceva desi acneea e tovarasa mea de viata Cel ultrasensibil e cel mai sensibil dar 8DPO e prea devreme, doar iti faci sange rau.. |
|
| alexioana wrote:Deme,are dreptate freya, orice test ultrasensibil ca daca o sa fie sarcina o sa iasa ...la asta ma tot gandeam si eu cand mi a iesit negativ in 16dpo. Hai sa fim mai optimiste ca din 15 mai se pare ca o sa putem iesi afara , trece repede ... eu una mai profit de carantina cat o prind in perioada fertila Va tin pumnii la testat fetele! Doamne ajuta !
O sa fac un test vineri 12DPO, sa vedem cat de tare ma enervez
Sper sa fie mai bine dupa 15Mai, ca eu sincer nu prea mai rezist, sunt de 5 saptamani in casa cu iesire de 2 ori pe saptamana la piata sau sa rezolv unele lucruri
Spor la bebelit, Ioana sa fie cu noroc !! |
|
| Maria.mmh wrote:Hellooo, porceala maxima, ca de Pasti..In rest asteptam sa vina ziua de azi sa pot iesi din casa sa vin la munca, am profitat sambata de ziua frumoasa si de faptul ca am ramas fara tigari si am facut o plimbare pana la magazin. Eu citisem pe undeva ca ceva asemanator cum ai pe maini arata o intoleranta la ceva ce ai mancat si pot aparea oriunde, mai ai si prin alta parte gen spate? Nu m-am confruntat pana acum de asa ceva desi acneea e tovarasa mea de viata Cel ultrasensibil e cel mai sensibil dar 8DPO e prea devreme, doar iti faci sange rau..
Neata Maria, haha da..m-am urcat si eu acum pe cantar care arata 53,3kg ,nu am mai avut atat de vreo 4 ani
Pai crezi ca mai stiu cate prostii am mancat, astept sa treaca si ma bag la regim si prin regim ma refer la abtinere de la mancare . Nu mai am pe nicaieri, doar mana stanga. Tie ce iti mai face fata? |
|
|