Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Friday, April 17, 2020 2:59 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Droxana wrote:

Buna Deme, astazi e asa ca o ultima zi de menstruatie..vedem luna viitoare ce o mai fi.. poate nu o mai fi deloc hohot
Tu cum esti? Cand ar trebui sa vina uratii?Lol computerlove

Iti urez sa nu mai vina luna viitoare, insa nu cum a fost Maria si graficul eiLol

Eu sunt bine, imi dau uneori junghiuri cand ovarul stang , cand drept, daca imi pipai sanii ( haha ce aiurea suna) ,ma deranjeaza usor si cam atat.
Am avut test ovulatie pozitiv pe 11 , deci as fi 6DPO . Pe 21 implinim 7 ani de cand suntem impreuna, ar fi o surpriza frumoasa sa fie test +, insa e prea devreme sa testez si oricum eu zic ca luna asta nu e nimic, ca eu sunt o persoana f pozitiva dupa cum vezi hohot
Mihaelaalin
Scris: Friday, April 17, 2020 4:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Buna fetelor ce parere aveti despre al doilea beta este bine cum a crescut?la primu am avut 50.7(miercuri)

Mihaelaalin attached the following image(s):
af962fcb-ef4f-4b63-bfd8-92cefa5cf63a.png

Droxana
Scris: Friday, April 17, 2020 5:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
deme wrote:

Iti urez sa nu mai vina luna viitoare, insa nu cum a fost Maria si graficul eiLol

Eu sunt bine, imi dau uneori junghiuri cand ovarul stang , cand drept, daca imi pipai sanii ( haha ce aiurea suna) ,ma deranjeaza usor si cam atat.
Am avut test ovulatie pozitiv pe 11 , deci as fi 6DPO . Pe 21 implinim 7 ani de cand suntem impreuna, ar fi o surpriza frumoasa sa fie test +, insa e prea devreme sa testez si oricum eu zic ca luna asta nu e nimic, ca eu sunt o persoana f pozitiva dupa cum vezi hohot

Haha! Ne asemanam la partea cu optimismul hohot
Multi ani inainte impreuna! Sa speram ca vei avea un cadou frumoshearts
alexioana
Scris: Friday, April 17, 2020 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
Fetele revin si eu cu noutati,azi au inceput crampele si acum cand am fost la baie o mica pata maro deschis deci probabil maine imi va veni menstruatia ... nu stiu ce s a intamplat luna asta ,ca n am avut in viata mea ciclu asa lung,dar sper sa vina mai repede sa o iau de la capat ... stiam eu ca e prea frumos sa fi iesit asa din prima luna de reincercari hainoroc
Droxana
Scris: Friday, April 17, 2020 6:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
alexioana wrote:
Fetele revin si eu cu noutati,azi au inceput crampele si acum cand am fost la baie o mica pata maro deschis deci probabil maine imi va veni menstruatia ... nu stiu ce s a intamplat luna asta ,ca n am avut in viata mea ciclu asa lung,dar sper sa vina mai repede sa o iau de la capat ... stiam eu ca e prea frumos sa fi iesit asa din prima luna de reincercari hainoroc

Se pare ca nu numai la mine a fost ciudata lunaalcool banghead
Lasa ca o sa fie bine luna viitoare..cu fraza asta trebuie sa mergem mai departetopai hainoroc
alexioana
Scris: Friday, April 17, 2020 6:33 PM
Nivel

Droxana wrote:

Se pare ca nu numai la mine a fost ciudata lunaalcool banghead
Lasa ca o sa fie bine luna viitoare..cu fraza asta trebuie sa mergem mai departetopai hainoroc

Da, a fost o luna foarte ciudata... Asa e droxana, o sa fie bine luna viitoare majoreta Doamne ajuta newclap
Raza
Scris: Friday, April 17, 2020 8:25 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Mihaelaalin wrote:
Buna fetelor ce parere aveti despre al doilea beta este bine cum a crescut?la primu am avut 50.7(miercuri)

In mod normal trebuia ca valoarea sa se dubleze darrrr nu te speria au mai fost situatii in care nu s-au dublat dar a recuperat pe parcurs. Trebuie repetat, zilele urmatoare cand poti.

Când trebuia sa ai menstrua?ia?

Bucura-te de sarbatori cu cei dragi si fii optimista!
Mihaelaalin
Scris: Friday, April 17, 2020 8:43 PM
Nivel

Inregistrat: 11/1/2018
Ultima a fost pe 11 martie si ar fii trebuit sa imi. Vina pe 8 aprile sau pe 12 aprile imi vene cand la 28 cand la 32 de zile dar luna trecut am facut si tratament cu letrozol si ovestin si in ziua 10 nu am avut niciun folicul.fetel miau spus ca sar pute sa fii ovulat mai tarziu.multumesc la fel
Maria.mmh
Scris: Saturday, April 18, 2020 12:55 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
alexioana wrote:

Heh.. V-a? povesti eu de un ciclu lung.. hohot
Mul?i înainte, Deme! hainoroc
alexioana
Scris: Saturday, April 18, 2020 10:35 AM
Nivel

Deci luna asta nu stiu cand sa notez ziua 1Blushing stiu ca prima zi este cea cu sange rosu(scz de limbaj)...am avut o pata maro ieri dupa amiaza, mi am pus un protejslip si apoi a inceput sa vina rosu mai deschis cat sa umple un protejslip....si de dimineata cand m am trezit inundatie Lol Lol Lol sa notez ieri Z1?
Scuze de limbaj si imaginile createBlushing
Deme multumesc ca ai sperat pt mine pupici
Droxana si Maria, ne recuperam noi regularitatea inapoi Lol suntem cam in aceeasi perioada acum...majoreta
Succes tuturor! grup
freya1
Scris: Saturday, April 18, 2020 10:36 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
pune azi z1, alexioana
alexioana
Scris: Saturday, April 18, 2020 10:48 AM
Nivel

freya1 wrote:
pune azi z1, alexioana

Asa ma gandeam si eu,dar trebuia sa va cer si voua sfatul sa fiu siguraLol
Multumesc freyacoeur
freya1
Scris: Saturday, April 18, 2020 10:58 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Cheek Kiss
teoretic si daca iti vine seara ar trebui sa pui a doua zi Z1
eu fac ochiometric, daca imi vine dupa-amiaza si e rosu si cascada niagara ras pun ziua aia Z1 totusi, daca e mai putin si maro pun a doua zi
deme
Scris: Saturday, April 18, 2020 10:58 AM
Nivel

alexioana wrote:
Deci luna asta nu stiu cand sa notez ziua 1Blushing stiu ca prima zi este cea cu sange rosu(scz de limbaj)...am avut o pata maro ieri dupa amiaza, mi am pus un protejslip si apoi a inceput sa vina rosu mai deschis cat sa umple un protejslip....si de dimineata cand m am trezit inundatie Lol Lol Lol sa notez ieri Z1?
Scuze de limbaj si imaginile createBlushing
Deme multumesc ca ai sperat pt mine pupici
Droxana si Maria, ne recuperam noi regularitatea inapoi Lol suntem cam in aceeasi perioada acum...majoreta
Succes tuturor! grup

Cred ca astazi este z1, offf grup
deme
Scris: Saturday, April 18, 2020 11:00 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Heh.. V-a? povesti eu de un ciclu lung.. hohot
Mul?i înainte, Deme! hainoroc

Lol mersi la fel, Maria Cheek Kiss
Eu astept sa treaca zilele.. intrebare, daca a fost test pozitiv ovulatie pe 11, 1dpo este pe 12 sau pe 13? Crazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.