Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1195
| Droxana wrote:Buna Deme, astazi e asa ca o ultima zi de menstruatie..vedem luna viitoare ce o mai fi.. poate nu o mai fi deloc Tu cum esti? Cand ar trebui sa vina uratii?
Iti urez sa nu mai vina luna viitoare, insa nu cum a fost Maria si graficul ei
Eu sunt bine, imi dau uneori junghiuri cand ovarul stang , cand drept, daca imi pipai sanii ( haha ce aiurea suna) ,ma deranjeaza usor si cam atat. Am avut test ovulatie pozitiv pe 11 , deci as fi 6DPO . Pe 21 implinim 7 ani de cand suntem impreuna, ar fi o surpriza frumoasa sa fie test +, insa e prea devreme sa testez si oricum eu zic ca luna asta nu e nimic, ca eu sunt o persoana f pozitiva dupa cum vezi |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Buna fetelor ce parere aveti despre al doilea beta este bine cum a crescut?la primu am avut 50.7(miercuri) Mihaelaalin attached the following image(s):

|
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| deme wrote:Iti urez sa nu mai vina luna viitoare, insa nu cum a fost Maria si graficul ei Eu sunt bine, imi dau uneori junghiuri cand ovarul stang , cand drept, daca imi pipai sanii ( haha ce aiurea suna) ,ma deranjeaza usor si cam atat. Am avut test ovulatie pozitiv pe 11 , deci as fi 6DPO . Pe 21 implinim 7 ani de cand suntem impreuna, ar fi o surpriza frumoasa sa fie test +, insa e prea devreme sa testez si oricum eu zic ca luna asta nu e nimic, ca eu sunt o persoana f pozitiva dupa cum vezi
Haha! Ne asemanam la partea cu optimismul Multi ani inainte impreuna! Sa speram ca vei avea un cadou frumos |
|

Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Fetele revin si eu cu noutati,azi au inceput crampele si acum cand am fost la baie o mica pata maro deschis deci probabil maine imi va veni menstruatia ... nu stiu ce s a intamplat luna asta ,ca n am avut in viata mea ciclu asa lung,dar sper sa vina mai repede sa o iau de la capat ... stiam eu ca e prea frumos sa fi iesit asa din prima luna de reincercari |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| alexioana wrote:Fetele revin si eu cu noutati,azi au inceput crampele si acum cand am fost la baie o mica pata maro deschis deci probabil maine imi va veni menstruatia ... nu stiu ce s a intamplat luna asta ,ca n am avut in viata mea ciclu asa lung,dar sper sa vina mai repede sa o iau de la capat ... stiam eu ca e prea frumos sa fi iesit asa din prima luna de reincercari
Se pare ca nu numai la mine a fost ciudata luna Lasa ca o sa fie bine luna viitoare..cu fraza asta trebuie sa mergem mai departe |
|

|
Da, a fost o luna foarte ciudata... Asa e droxana, o sa fie bine luna viitoare Doamne ajuta |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Mihaelaalin wrote:Buna fetelor ce parere aveti despre al doilea beta este bine cum a crescut?la primu am avut 50.7(miercuri)
In mod normal trebuia ca valoarea sa se dubleze darrrr nu te speria au mai fost situatii in care nu s-au dublat dar a recuperat pe parcurs. Trebuie repetat, zilele urmatoare cand poti.
Când trebuia sa ai menstrua?ia?
Bucura-te de sarbatori cu cei dragi si fii optimista! |
|

Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Ultima a fost pe 11 martie si ar fii trebuit sa imi. Vina pe 8 aprile sau pe 12 aprile imi vene cand la 28 cand la 32 de zile dar luna trecut am facut si tratament cu letrozol si ovestin si in ziua 10 nu am avut niciun folicul.fetel miau spus ca sar pute sa fii ovulat mai tarziu.multumesc la fel |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| alexioana wrote:Fetele revin si eu cu noutati,azi au inceput crampele si acum cand am fost la baie o mica pata maro deschis deci probabil maine imi va veni menstruatia ... nu stiu ce s a intamplat luna asta ,ca n am avut in viata mea ciclu asa lung,dar sper sa vina mai repede sa o iau de la capat ... stiam eu ca e prea frumos sa fi iesit asa din prima luna de reincercari
Heh.. V-a? povesti eu de un ciclu lung..  Mul?i înainte, Deme! |
|

| Deci luna asta nu stiu cand sa notez ziua 1 stiu ca prima zi este cea cu sange rosu(scz de limbaj)...am avut o pata maro ieri dupa amiaza, mi am pus un protejslip si apoi a inceput sa vina rosu mai deschis cat sa umple un protejslip....si de dimineata cand m am trezit inundatie sa notez ieri Z1? Scuze de limbaj si imaginile create Deme multumesc ca ai sperat pt mine Droxana si Maria, ne recuperam noi regularitatea inapoi suntem cam in aceeasi perioada acum... Succes tuturor! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| pune azi z1, alexioana |
|

| freya1 wrote:pune azi z1, alexioana
Asa ma gandeam si eu,dar trebuia sa va cer si voua sfatul sa fiu sigura Multumesc freya |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2988
| teoretic si daca iti vine seara ar trebui sa pui a doua zi Z1 eu fac ochiometric, daca imi vine dupa-amiaza si e rosu si cascada niagara pun ziua aia Z1 totusi, daca e mai putin si maro pun a doua zi |
|
| alexioana wrote:Deci luna asta nu stiu cand sa notez ziua 1  stiu ca prima zi este cea cu sange rosu(scz de limbaj)...am avut o pata maro ieri dupa amiaza, mi am pus un protejslip si apoi a inceput sa vina rosu mai deschis cat sa umple un protejslip....si de dimineata cand m am trezit inundatie  sa notez ieri Z1? Scuze de limbaj si imaginile create Deme multumesc ca ai sperat pt mine Droxana si Maria, ne recuperam noi regularitatea inapoi  suntem cam in aceeasi perioada acum... Succes tuturor!
Cred ca astazi este z1, offf |
|
| Maria.mmh wrote:Heh.. V-a? povesti eu de un ciclu lung..  Mul?i înainte, Deme!
mersi la fel, Maria Eu astept sa treaca zilele.. intrebare, daca a fost test pozitiv ovulatie pe 11, 1dpo este pe 12 sau pe 13? |
|
|