Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria.mmh
Scris: Wednesday, April 8, 2020 10:37 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
freya1 wrote:
vitamina E cred ca poti lua pana ramai insarcinata (eu am luat in cure de cateva luni si apoi faceam pauza, m-a ajutat cu simptomele de PMS, in special durerile de sani), cantitati mici de vitamina A se gasesc in vitaminele prenatale daca iei asa ceva, dar nu as lua separat vitamina A

Da mi se pare ciudat ca în prospect scrie ca la femei însarcinate ?i care alapteaza se administreaza 1 capsula de trei ori pe zi. cyclops
Iar la ingrediente vad extract de crati?e, extract de fructe de goji, morcov, afine ?i extract de urzica. D-aia întreb ca nu în?eleg de ce scrie pe prospect ca se adreseaza ?i femeilor însarcinate
freya1
Scris: Thursday, April 9, 2020 9:47 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
asta pare sa fie un supliment din plante, fara legatura cu vitamina a sintetica de care vorbeam noi
pentru acnee se prescrie retinol in niste forme foarte toxice cum e roaccutane de exemplu, ma gandeam ca vrei sa iei ceva de genul ala, stiu ca acolo trebuie sa te protejezi cat il iei si ceva dupa tocmai fiindca da malformatii foarte grave
Maria.mmh
Scris: Thursday, April 9, 2020 9:48 AM
Nivel

freya1 wrote:
asta pare sa fie un supliment din plante, fara legatura cu vitamina a sintetica de care vorbeam noi
pentru acnee se prescrie retinol in niste forme foarte toxice cum e roaccutane de exemplu, ma gandeam ca vrei sa iei ceva de genul ala, stiu ca acolo trebuie sa te protejezi cat il iei si ceva dupa tocmai fiindca da malformatii foarte grave

Da stiu, mi-a fost recomandat deja , insa l-am refuzat..tocmai din aceasta cauza.
Am inceput azi si cu progesteronul, mi-e dor de menstruatia mea Lol
freya1
Scris: Thursday, April 9, 2020 10:48 AM
Nivel

bafta sa vina cat mai repede !
Maria.mmh
Scris: Thursday, April 9, 2020 10:52 AM
Nivel

freya1 wrote:
bafta sa vina cat mai repede !

Multumesc Cheek Kiss si eu sper acelasi lucru.. am crezut ca vine curand cand am vazut ca ma dor sanii si am cateva crampe dar se pare ca astept degeaba
Am o idee in cap, nu stiu daca e asa sau nu, dar am impresia ca e si de la asta ce am pe fata, adica lucrurile s-au inrautatit rau dupa ultimul cm , cel din ianuarie.
freya1
Scris: Thursday, April 9, 2020 11:11 AM
Nivel

cred ca mai degraba invers, problemele cu tenul sunt datorate dereglarii hormonale
Maria.mmh
Scris: Thursday, April 9, 2020 11:40 AM
Nivel

freya1 wrote:
cred ca mai degraba invers, problemele cu tenul sunt datorate dereglarii hormonale

Da pai asta zic si eu, mi se pare ciudat ca mi-au erupt pe fata astea undeva dupa jumatatea lunii februarie, iar ultimul cm a fost 30.01-03.02, la o spatamana asa mi-a aparut un cos f mare pe obrazul drept iar de atunci au luat-o lucrurile razna.
Sincer nici nu stiu de unde sa incep cu toata treaba asta, ce sa tratez?
alexioana
Scris: Thursday, April 9, 2020 12:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
Maria.mmh wrote:

Da pai asta zic si eu, mi se pare ciudat ca mi-au erupt pe fata astea undeva dupa jumatatea lunii februarie, iar ultimul cm a fost 30.01-03.02, la o spatamana asa mi-a aparut un cos f mare pe obrazul drept iar de atunci au luat-o lucrurile razna.
Sincer nici nu stiu de unde sa incep cu toata treaba asta, ce sa tratez?

Si sora mea a avut un episod asa, prin toamna si dermatologul i-a zis ca acneea de obicei este hormonala . Ea deja are o fetita la scoala primara si peste 30 de ani, deci dereglari hormonale pot aparea oricand.
Ca si tratament a folosit duac si apoi vreo 4 sedinte de Dermapen pentru cicatricile lasate de acnee. Si-au facut efectul ambele in cazul ei si dupa vreo cateva luni si-a revenit .
Sper sa-ti revii cat mai curaaand si cu tenul si cu menstruatia .Successss majoreta pupici pupici
Adelinuta
Scris: Thursday, April 9, 2020 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2015
Buna fetele! La mine maine e a saptea zi de intarziere, din nou NuImiPasa
Maine dimi o sa fac un test, but is kinda a looong shot, fiindca teoretic in ciclul precedent nu am ovulat. Presupun ca mai sunt si minuni, dar de data asta chiar nu imi fac sperante, fac testul doar ca sa fie facut, sa elimin o posibilitate. Acum vreo 4 zile am crezut ca o sa imi vina fiindca m-am sters si am observat un fir de sange, dar apoi nimic. Simptome nu am, de azi au inceput sa ma doara putin sanii, dar atat. Daca testul de maine va fi negativ, o sa incep sa iau duphastonul de duminica sau luni daca nu o sa imi vina pana atunci. In rest, va pup pe toate si succes celor ce urmeaza la testare!
Iulia13
Scris: Thursday, April 9, 2020 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/8/2017
Buna seara, as dori daca se poate sa ma ajuta?i si pe mine la o intrebare.. Indraznesc la voi sa întreb caci nu ma pricep tare bine si am vazut ca voi faceti analize de progesteron

Astazi e a 5-a zi de la ovulatie (confirmata de mucus si temperatura), va atasez mai jos rezultatul la analiza la progesteron sa imi spuneti daca se confirma intr-adevar ovulatia. Mul?umesc pupici

https://ibb.co/YWzmRz1
freya1
Scris: Thursday, April 9, 2020 10:41 PM
Nivel

Da, Iulia, ai ovulat, cu atat mai mult cu cat erau abia 5 zile, deci ar fi fost si mai mare in z7 DPO
Iulia13
Scris: Thursday, April 9, 2020 10:45 PM
Nivel

freya1 wrote:
Da, Iulia, ai ovulat, cu atat mai mult cu cat erau abia 5 zile, deci ar fi fost si mai mare in z7 DPO

Mul?umesc din suflet pentru rapsuns.. Acum intrebarea mea este, citisem ceva pe net, ca in caz de o sarcina nivelul de progesteron ar creste mai mult?

Ne dorim al doilea bebe dar am avut 2 luni esuate.. Si cu cea mica am ramas abea a treia luna Crazy stiu ca nu e mult in compara?ie cu voi, dar inainte sa raman insarcinata ovulam doar cu ovarul stang din cauza ca cel drept era plin de chisturi.. pale
freya1
Scris: Thursday, April 9, 2020 11:24 PM
Nivel

Implantarea are loc in jur de z 9-10 dpo, deci nu se vede nimic in z5
Bafta !
Iulia13
Scris: Thursday, April 9, 2020 11:25 PM
Nivel

freya1 wrote:
Implantarea are loc in jur de z 9-10 dpo, deci nu se vede nimic in z5
Bafta !

Mul?umesc frumos de raspuns! :)
alexioana
Scris: Friday, April 10, 2020 7:51 AM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
Neata!
Fetelor ,asa informativ daca vreau sa testez maine sau poimaine trebuie sa folosesc un ultrasensibil sau pot folosi unul normal ???
Fertility friend recomanda sa testez maine,iar menstruatia ar trebui sa apara maine sau poimaine NuStiu Blushing Multumesc pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.