Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Buzbuchi wrote:Sper sa nu ma insel, dar ...Droxana, nu cumva ar trebui sa testezi curand? Va pup pe toate de nu va vedeti
Nu te inseli,multumesc ca te ai gandit la mine :) asa ar fi trebuit insa tocmai am vazut ca a aparut spootingul..sa l ia naiba ,ce mi se pare ciudat e faptul ca e cu vreo 4 zile inainte ..si parca incepe sa ma doara si burta am crezut ca primesc cadoul mult dorit de ziua mea..dar se pare ca nu incerc sa raman totusi pozitiva cat se poate..
Tu cum esti mamico??Cum te simti? Ce simptome ai? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| freya1 wrote:doamne, Maria, ne imbatam si noi cand ti-o veni menstruatia  tare enervant cred ca e, mai poti ? de testat nu mai testeaza nimeni ?
Si eu ar trebui sa testez Sambata sau Duminica |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Sunt in galerie !!
Eu cred ca m-am trezit de 15 miliarde de ori azinoapte din cauza sanilor, cum ma atingeam eram treaza si avand in vedere ca pot sa dorm doar pe burta... De dimineata aveam si usoare crampe, am inceput sa fiu dubioasa rau |
|

| Maria.mmh wrote:Sunt in galerie !! Eu cred ca m-am trezit de 15 miliarde de ori azinoapte din cauza sanilor, cum ma atingeam eram treaza si avand in vedere ca pot sa dorm doar pe burta... De dimineata aveam si usoare crampe, am inceput sa fiu dubioasa rau
Mersi de galerie Pai chiar suna un pic dubios "de bine" eu nu mai bag in seama nici o durere, crampa sau simptom. Dupa o pauza de 3 luni , acum e prima oara cand incercam din nou si am zis ca doar astept si testez, atat. Deocamdata merge ,sunt linistita si nu ma prea gandesc ...probabil daca trec vreo cateva luni o sa incep sa imi pierd rabdarea Doamne ajuta sa nu o pierd |
|

| alexioana wrote:Mersi de galerie Pai chiar suna un pic dubios "de bine"   eu nu mai bag in seama nici o durere, crampa sau simptom. Dupa o pauza de 3 luni , acum e prima oara cand incercam din nou si am zis ca doar astept si testez, atat. Deocamdata merge ,sunt linistita si nu ma prea gandesc ...probabil daca trec vreo cateva luni o sa incep sa imi pierd rabdarea Doamne ajuta sa nu o pierd
Nea..."de bine" e degeaba, cred ca nu mi-ai vazut km de grafic |
|

| Maria.mmh wrote:Nea..."de bine" e degeaba, cred ca nu mi-ai vazut km de grafic
Ooops acum am aruncat un ochi pe graficul tau Poate e semn ca iti vine menstruatia. Si eu in lunile astea 3 in care nu am incercat sa raman, dupa ovulatie aveam 2 bolovani durerosi in loc de sani |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Droxana wrote:Nu te inseli,multumesc ca te ai gandit la mine :) asa ar fi trebuit insa tocmai am vazut ca a aparut spootingul..sa l ia naiba ,ce mi se pare ciudat e faptul ca e cu vreo 4 zile inainte ..si parca incepe sa ma doara si burta  am crezut ca primesc cadoul mult dorit de ziua mea..dar se pare ca nu  incerc sa raman totusi pozitiva cat se poate.. Tu cum esti mamico??Cum te simti? Ce simptome ai? In general, am doar dureri de burta, destul de des chiar, si sanii incep sa se simta mai tari si mai sensibili. Aaa, si trebuie sa merg la toaleta fooooarte des. Pana acum, nu mi a fost greata si nici pofte nu am avut. Iar de cateva zile am avut un spotting pacatos care m a nelinistit, dar am mers la medic si m am mai linistit, iau si un tratament. Iti tin pumnii stransi, cand am ramas, chiar in perioada in care trebuia sa imi vina am avut spotting si dureri ca la menstruatie, si eram sigura ca imi va veni. Si a venit, doar ca bobita
|
|
| Doamne ajuta, Ioana! Vei testa doar daca intarzie sau te gandesti sa faci inainte un test? Ma bag si eu in galerie cu Maria! |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Buzbuchi wrote:In general, am doar dureri de burta, destul de des chiar, si sanii incep sa se simta mai tari si mai sensibili. Aaa, si trebuie sa merg la toaleta fooooarte des. Pana acum, nu mi a fost greata si nici pofte nu am avut. Iar de cateva zile am avut un spotting pacatos care m a nelinistit, dar am mers la medic si m am mai linistit, iau si un tratament. Iti tin pumnii stransi, cand am ramas, chiar in perioada in care trebuia sa imi vina am avut spotting si dureri ca la menstruatie, si eram sigura ca imi va veni. Si a venit, doar ca bobita
Pai din cauza ta mai am o mica speranta pt ca am tinut minte ca si tu inainte ai avut spooting ma tot pipai la sani pt ca am ramas cu “sechele” de la sarcina pierduta ca tin minte cand am ramas m au durut(deobicei nu ma dor nici la menstruatie) Am un dulap plin de teste de sarcina dar nu fac decat daca nu vad rosu pana duminica Te pup sa fiti sanatosi tu si bobita ta!! |
|
| Droxana wrote:Pai din cauza ta mai am o mica speranta pt ca am tinut minte ca si tu inainte ai avut spooting  ma tot pipai la sani pt ca am ramas cu “sechele” de la sarcina pierduta ca tin minte cand am ramas m au durut(deobicei nu ma dor nici la menstruatie) Am un dulap plin de teste de sarcina dar nu fac decat daca nu vad rosu pana duminica Te pup sa fiti sanatosi tu si bobita ta!! Ai incredere, ma rog pt tine ai asteptam vesti minunate! |
|

| Buzbuchi wrote:Doamne ajuta, Ioana! Vei testa doar daca intarzie sau te gandesti sa faci inainte un test? Ma bag si eu in galerie cu Maria!
Ma gandeam sa fac un test sambata sau duminica, cand as fi 13,14 DPO dar nu stiu daca o sa am curaj o sa vad pe moment cum ma simt |
|

| Hello, mandrelor ! Aveti idee daca vitamina A afecteaza cu ceva? Am tot citit pe sf. Google cu ceva derivati din vitamina A care nu sunt indicati in caz ca vrei sa ramai insarcinata, mi-am prins urechile. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Maria, stiu ca retinolul e contraindicat in sarcina si cred ca si atunci cand vrei sa concepi, e puternic teratogen |
|

| freya1 wrote:Maria, stiu ca retinolul e contraindicat in sarcina si cred ca si atunci cand vrei sa concepi, e puternic teratogen
Deci ar fi mai bine sa nu ma bag in seama cu ele Voiam sa iau vitamina A si E, bine ca am citit ceva pe net pana sa iau naibii ceva
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| vitamina E cred ca poti lua pana ramai insarcinata (eu am luat in cure de cateva luni si apoi faceam pauza, m-a ajutat cu simptomele de PMS, in special durerile de sani), cantitati mici de vitamina A se gasesc in vitaminele prenatale daca iei asa ceva, dar nu as lua separat vitamina A |
|
|