Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Droxana
Scris: Monday, April 6, 2020 10:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Buzbuchi wrote:

Sper sa nu ma insel, dar ...Droxana, nu cumva ar trebui sa testezi curand?Blushing
Va pup pe toate de nu va vedetigrup

Nu te inseli,multumesc ca te ai gandit la mine :) asa ar fi trebuit insa tocmai am vazut ca a aparut spootingul..sa l ia naiba ,ce mi se pare ciudat e faptul ca e cu vreo 4 zile inainte ..si parca incepe sa ma doara si burtaCray am crezut ca primesc cadoul mult dorit de ziua mea..dar se pare ca nu plans plans incerc sa raman totusi pozitiva cat se poate..

Tu cum esti mamico??Cum te simti? Ce simptome ai? hearts
alexioana
Scris: Tuesday, April 7, 2020 9:08 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
freya1 wrote:
doamne, Maria, ne imbatam si noi cand ti-o veni menstruatia Lol tare enervant cred ca e, mai poti ?
de testat nu mai testeaza nimeni ?

Si eu ar trebui sa testez Sambata sau Duminica Lol Hands NuStiu
Maria.mmh
Scris: Tuesday, April 7, 2020 9:28 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
alexioana wrote:

Sunt in galerie !! majoreta

Eu cred ca m-am trezit de 15 miliarde de ori azinoapte din cauza sanilor, cum ma atingeam eram treaza si avand in vedere ca pot sa dorm doar pe burta...Crazy
De dimineata aveam si usoare crampe, am inceput sa fiu dubioasa rau Lol
alexioana
Scris: Tuesday, April 7, 2020 9:45 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Sunt in galerie !! majoreta

Eu cred ca m-am trezit de 15 miliarde de ori azinoapte din cauza sanilor, cum ma atingeam eram treaza si avand in vedere ca pot sa dorm doar pe burta...Crazy
De dimineata aveam si usoare crampe, am inceput sa fiu dubioasa rau Lol

Mersi de galeriemajoreta coeur
Pai chiar suna un pic dubios "de bine"LolHands eu nu mai bag in seama nici o durere, crampa sau simptom. Dupa o pauza de 3 luni , acum e prima oara cand incercam din nou si am zis ca doar astept si testez, atat. Deocamdata merge ,sunt linistita si nu ma prea gandesc ...probabil daca trec vreo cateva luni o sa incep sa imi pierd rabdarea Lol
Doamne ajuta sa nu o pierd newclap
Maria.mmh
Scris: Tuesday, April 7, 2020 9:53 AM
Nivel

alexioana wrote:

Mersi de galeriemajoreta coeur
Pai chiar suna un pic dubios "de bine"LolHands eu nu mai bag in seama nici o durere, crampa sau simptom. Dupa o pauza de 3 luni , acum e prima oara cand incercam din nou si am zis ca doar astept si testez, atat. Deocamdata merge ,sunt linistita si nu ma prea gandesc ...probabil daca trec vreo cateva luni o sa incep sa imi pierd rabdarea Lol
Doamne ajuta sa nu o pierd newclap

Nea..."de bine" e degeaba, cred ca nu mi-ai vazut km de grafic hohot
alexioana
Scris: Tuesday, April 7, 2020 9:59 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Nea..."de bine" e degeaba, cred ca nu mi-ai vazut km de grafic hohot

OoopsBlushing acum am aruncat un ochi pe graficul tau ras
Poate e semn ca iti vine menstruatia. Si eu in lunile astea 3 in care nu am incercat sa raman, dupa ovulatie aveam 2 bolovani durerosi in loc de sani Lol hohot
Buzbuchi
Scris: Tuesday, April 7, 2020 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Droxana wrote:

Nu te inseli,multumesc ca te ai gandit la mine :) asa ar fi trebuit insa tocmai am vazut ca a aparut spootingul..sa l ia naiba ,ce mi se pare ciudat e faptul ca e cu vreo 4 zile inainte ..si parca incepe sa ma doara si burtaCray am crezut ca primesc cadoul mult dorit de ziua mea..dar se pare ca nu plans plans incerc sa raman totusi pozitiva cat se poate..

Tu cum esti mamico??Cum te simti? Ce simptome ai? hearts

In general, am doar dureri de burta, destul de des chiar, si sanii incep sa se simta mai tari si mai sensibili. Aaa, si trebuie sa merg la toaleta fooooarte des. Pana acum, nu mi a fost greata si nici pofte nu am avut. Iar de cateva zile am avut un spotting pacatos care m a nelinistit, dar am mers la medic si m am mai linistit, iau si un tratament.
Iti tin pumnii stransi, cand am ramas, chiar in perioada in care trebuia sa imi vina am avut spotting si dureri ca la menstruatie, si eram sigura ca imi va veni. Si a venit, doar ca bobitayes
majoreta majoreta Buddy1
Buzbuchi
Scris: Tuesday, April 7, 2020 10:15 AM
Nivel

alexioana wrote:

Doamne ajuta, Ioana!Hands
Vei testa doar daca intarzie sau te gandesti sa faci inainte un test?
Ma bag si eu in galerie cu Maria! wav
Droxana
Scris: Tuesday, April 7, 2020 10:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Buzbuchi wrote:

In general, am doar dureri de burta, destul de des chiar, si sanii incep sa se simta mai tari si mai sensibili. Aaa, si trebuie sa merg la toaleta fooooarte des. Pana acum, nu mi a fost greata si nici pofte nu am avut. Iar de cateva zile am avut un spotting pacatos care m a nelinistit, dar am mers la medic si m am mai linistit, iau si un tratament.
Iti tin pumnii stransi, cand am ramas, chiar in perioada in care trebuia sa imi vina am avut spotting si dureri ca la menstruatie, si eram sigura ca imi va veni. Si a venit, doar ca bobitayes
majoreta majoreta Buddy1

Pai din cauza ta mai am o mica speranta pt ca am tinut minte ca si tu inainte ai avut spooting topai ma tot pipai la sani pt ca am ramas cu “sechele” de la sarcina pierduta ca tin minte cand am ramas m au durut(deobicei nu ma dor nici la menstruatie)
Am un dulap plin de teste de sarcina dar nu fac decat daca nu vad rosu pana duminica
Te pup sa fiti sanatosi tu si bobita ta!!computerlove
Buzbuchi
Scris: Tuesday, April 7, 2020 10:42 AM
Nivel

Droxana wrote:

Pai din cauza ta mai am o mica speranta pt ca am tinut minte ca si tu inainte ai avut spooting topai ma tot pipai la sani pt ca am ramas cu “sechele” de la sarcina pierduta ca tin minte cand am ramas m au durut(deobicei nu ma dor nici la menstruatie)
Am un dulap plin de teste de sarcina dar nu fac decat daca nu vad rosu pana duminica
Te pup sa fiti sanatosi tu si bobita ta!!computerlove

Ai incredere, ma rog pt tine ai asteptam vesti minunate!Buddy1
alexioana
Scris: Tuesday, April 7, 2020 11:05 AM
Nivel

Buzbuchi wrote:

Doamne ajuta, Ioana!Hands
Vei testa doar daca intarzie sau te gandesti sa faci inainte un test?
Ma bag si eu in galerie cu Maria! wav

Ma gandeam sa fac un test sambata sau duminica, cand as fi 13,14 DPO Blushing dar nu stiu daca o sa am curaj Lol o sa vad pe moment cum ma simt hohot
Maria.mmh
Scris: Wednesday, April 8, 2020 12:14 PM
Nivel

Hello, mandrelor ! Cheek Kiss
Aveti idee daca vitamina A afecteaza cu ceva?
Am tot citit pe sf. Google cu ceva derivati din vitamina A care nu sunt indicati in caz ca vrei sa ramai insarcinata, mi-am prins urechile.
freya1
Scris: Wednesday, April 8, 2020 12:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Maria, stiu ca retinolul e contraindicat in sarcina si cred ca si atunci cand vrei sa concepi, e puternic teratogen
Maria.mmh
Scris: Wednesday, April 8, 2020 4:20 PM
Nivel

freya1 wrote:
Maria, stiu ca retinolul e contraindicat in sarcina si cred ca si atunci cand vrei sa concepi, e puternic teratogen

Deci ar fi mai bine sa nu ma bag in seama cu ele ras
Voiam sa iau vitamina A si E, bine ca am citit ceva pe net pana sa iau naibii ceva fool
freya1
Scris: Wednesday, April 8, 2020 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
vitamina E cred ca poti lua pana ramai insarcinata (eu am luat in cure de cateva luni si apoi faceam pauza, m-a ajutat cu simptomele de PMS, in special durerile de sani), cantitati mici de vitamina A se gasesc in vitaminele prenatale daca iei asa ceva, dar nu as lua separat vitamina A
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.