Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Blondyb wrote:Buna fetele, as avea nevoie de niste pareri de la voi, prietenei mele ii s-au recomandat anticonceptionale Incearca de cateva luni sa ramana insarcinata, sunt ok la 37 ani anticonceptinalele??  eu stiam ca nu! Deoarece prezenta lunar dureri de ovar Medicul nu este specializat pe infertiliatate! Depinde pe ce perioada i-a recomandat sa ia. De exemplu eu am luat la recomandarea medicului specializat pe infertilitate o luna anticonceptionale pentru ca am avut un chist pe ovar, dupa o luna s-a retras. Daca i-a dat sa ia pe termen lung nu cred ca e ok. Are ovare polichistice sau endometrioza? |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Blondyb wrote:Buna fetele, as avea nevoie de niste pareri de la voi, prietenei mele ii s-au recomandat anticonceptionale Incearca de cateva luni sa ramana insarcinata, sunt ok la 37 ani anticonceptinalele??  eu stiam ca nu! Deoarece prezenta lunar dureri de ovar Medicul nu este specializat pe infertiliatate!
Depinde, pt ce I s-a recomandat si pt ce perioada?a mai luat pana acum?
Eu am luat mai bine de 16 ani, fac 38 anul acesta,medicul mi-a zis sa nu ma mai auda ca iau. Eu am avut dureri groaznice si inainte de anticonceptionale si cat timp am luat si cand zic groaznice, ma refer ma abia ma dadeam jos din pat in primele 2 zile, nu rezistam fara Quarelin . Le-am lasat din ianuarie si acum nu mai am nici o durere. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Mihaela14 wrote: Depinde pe ce perioada i-a recomandat sa ia. De exemplu eu am luat la recomandarea medicului specializat pe infertilitate o luna anticonceptionale pentru ca am avut un chist pe ovar, dupa o luna s-a retras. Daca i-a dat sa ia pe termen lung nu cred ca e ok. Are ovare polichistice sau endometrioza?
Mihaela 14, Deme, pe 2 luni spunându-i ca va ramane mai repede asa Nu se stie daca are endo sau alte probleme deoarece nu si-a facut mai amanuntit nicio "inspectie" I-a recomandat prin telefon aceste anticoncept... Fara sa o vada! Va multumesc!!! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Blondyb wrote:Mihaela 14, Deme, pe 2 luni spunându-i ca va ramane mai repede asa Nu se stie daca are endo sau alte probleme deoarece nu si-a facut mai amanuntit nicio "inspectie" I-a recomandat prin telefon aceste anticoncept... Fara sa o vada! Va multumesc!!!
Parerea mea este ca mai mult isi da organismul peste cap, mai ales daca are CM regulat.. mie de ex nu mi s-a intamplat sa raman mai repede dupa ce am intrerupt AC :) Eu as spune sa incerce fara AC, mai ales acum cand oricum nu ai ce face altceva si cand se termina nebunia, sa isi faca o revizie, ca sa zic asa :) mult succes prietenei!! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Buna dimineata fetelor! sper ca sunteti bine toate
am o nelamurire..ati patit sa aveti vanatai pe corp mai mult timp? adica nu tine minte tot timpul cand ma lovesc insa in ultimul timp m am tot urmarit si nu exista zi sa nu am cate o vanataie, pe picioare mai mult, azi am vreo 4 ... ma gandeam o fi de la aspenter? mai am 5 zile pana ar trebui sa vina uratii insa n am niciun simptom nici pt urati nici pt bebe va pup si va doresc o saptamana frumoasa si usoara |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Droxana wrote:Buna dimineata fetelor!  sper ca sunteti bine toate am o nelamurire..ati patit sa aveti vanatai pe corp mai mult timp? adica nu tine minte tot timpul cand ma lovesc insa in ultimul timp m am tot urmarit si nu exista zi sa nu am cate o vanataie, pe picioare mai mult, azi am vreo 4 ... ma gandeam o fi de la aspenter? mai am 5 zile pana ar trebui sa vina uratii insa n am niciun simptom nici pt urati nici pt bebe va pup si va doresc o saptamana frumoasa si usoara
Da si la mine au inceput sa apara de cand am luat aspenter, insa vad ca acum nu mai am si fac si clexane si iau si aspenter de 100, probabil pana se obijnuieste corpul, nu cred ca sunt motive de ingrijorare. |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Hey, fetelor, ce e cu linistea asta pe aici? |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| si eu m am mirat ca tot wek a fost liniste , se face izolare si aici |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| doamne, Maria, ne imbatam si noi cand ti-o veni menstruatia tare enervant cred ca e, mai poti ? de testat nu mai testeaza nimeni ?
|
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Salut fetelor!!! A fost cam liniste. Va pup si o saptamana minunata sa aveti! |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Si eu am tot intrat, dar liniste Mie mi-a trecut menstruatia de vreo 4 zile, deci as fii in a 9-a zi dar durerile de burta inca persista. Stie cineva cauza?
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| nu s-au oprit deloc de la menstruatie, Otilia ? ai stat in frig sau ceva de genul asta ? altfel sa nu se pregateasca deja organismul de ovulatie de pe acum Sisi |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| freya1 wrote:nu s-au oprit deloc de la menstruatie, Otilia ? ai stat in frig sau ceva de genul asta ? altfel sa nu se pregateasca deja organismul de ovulatie de pe acum Sisi Am stat putin in frig, si de la menstruatie nu s-au oprit durerile.. |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| freya1 wrote:doamne, Maria, ne imbatam si noi cand ti-o veni menstruatia  tare enervant cred ca e, mai poti ? de testat nu mai testeaza nimeni ? Sper sa nu ma insel, dar ...Droxana, nu cumva ar trebui sa testezi curand? Va pup pe toate de nu va vedeti |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:doamne, Maria, ne imbatam si noi cand ti-o veni menstruatia  tare enervant cred ca e, mai poti ? de testat nu mai testeaza nimeni ?
Nu credeam ca o sa spun vreodata ca îmi doresc sa îmi vina  Nici nu ?tiu daca e ok sa iau duphaston ul pentru ca înca nu am terminat cura cu doxiciclina pentru ten. Chiar ma întrebam cât de lung poate sa devina graficul, o avea vreo limita? |
|
|