Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Friday, April 3, 2020 3:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
freya1 wrote:
foarte bine, deme, eu nu cred ca ai nevoie de duphaston daca ovulezi
da, mie mi se intampla sa am simptome devreme, se pregatesc ovarele, de prin z8 incep sa am si secretie egg
maca e estrogenica, nu e indicata pentru toata lumea, asa cum vitex e progesteronic, daca in corpul tau ele sunt deja echilibrate e mai bine sa nu le strici acest echilibru
eu am evitat maca pentru ca dintotdeauna imi iesea estrogenul destul de mare in Z3 si aveam si alte simptome de dominanta estrogenica (chisturi la sani), abia acum dupa a 2a sarcina pierduta vad ca e in sfarsit normal

Asa repede freya? Nu mi s-a mai intamplat sa am simptome asa de repede, poate se produce ovulatia mai devreme, o sa fac un test si in z14 (sau cand?) ,sa mai testez terenul.
Eu am avut un chist/nodul ce era, la sanul stang, m-am operat acum.. sa tot fie vreo 15 ani, din cauza ca se marea (la operatie a avut cam 3cm) . A fost cam aiurea cand am facut mamografia pt ca pt sanii mei trebuie microscop sa ii vezi, sau cum zice al meu: pt bube avem alifie:003:
Nu se stie de ce a aparut, insa nu am mai avut probleme de genul.
freya1
Scris: Friday, April 3, 2020 3:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
mai fa de prin z10 test in caz ca ovulezi mai devreme... vezi si in functie de restul simptomelor
deme
Scris: Friday, April 3, 2020 3:35 PM
Nivel

freya1 wrote:
mai fa de prin z10 test in caz ca ovulezi mai devreme... vezi si in functie de restul simptomelor

Multumesc, mai am 5 teste Oview ( nu am mai gasit nici online sa mai iau la fel), sa vad cum le programez :)
Alte teste care sunt cat de cat ok,idei?
Multumesc frumos freya ??
freya1
Scris: Friday, April 3, 2020 3:38 PM
Nivel

eu am folosit tot timpul minut, desi lumea zice ca nu se vede prea clar liniuta, m-am obisnuit cu ele (liniuta de test e mai subtire decat cea de control)
acum am barza, ca nu am mai gasit minut
diferente mari intre ele nu am vazut, de pozitivat s-au pozitivat toate cand a fost cazul
deme
Scris: Friday, April 3, 2020 3:46 PM
Nivel

freya1 wrote:
eu am folosit tot timpul minut, desi lumea zice ca nu se vede prea clar liniuta, m-am obisnuit cu ele (liniuta de test e mai subtire decat cea de control)
acum am barza, ca nu am mai gasit minut
diferente mari intre ele nu am vazut, de pozitivat s-au pozitivat toate cand a fost cazul

Ies maine din casa sa vad ce gasesc prin farmacie.
Ma simt de parca trebuie sa imi vina CM, la ce simptome am
Abia am scapat de durerile de la CM si apar cele de ovulatie :)
Droxana
Scris: Friday, April 3, 2020 6:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/22/2019
Heicomputerlove

Si eu tot Barza folosesc la ovulatie.. eu mai am o saptamana pana ar trebui sa fiu la menstruatie.. ar fi un cadou frumos sa nu mai vinauff
Eu inca merg la munca deci nu simt izolarea atat de mult topai
Va pup si va doresc rabdare si zile frumoase!
freya1
Scris: Friday, April 3, 2020 7:00 PM
Nivel

Droxana, tinem pumnii !
deme
Scris: Friday, April 3, 2020 7:18 PM
Nivel

Droxana wrote:
Heicomputerlove

Si eu tot Barza folosesc la ovulatie.. eu mai am o saptamana pana ar trebui sa fiu la menstruatie.. ar fi un cadou frumos sa nu mai vinauff
Eu inca merg la munca deci nu simt izolarea atat de mult topai
Va pup si va doresc rabdare si zile frumoase!

Sa fie asa cum iti doresti, DroxAna yes

Eu o siiiiimmmmt, mai ales cand este asa frumos afara si as putea sa ma duc pe plaja la o plimbare NuImiPasa
Buzbuchi
Scris: Friday, April 3, 2020 8:03 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
freya1 wrote:
Droxana, tinem pumnii !

Iti tin pumnii tare stransi sa nu mai vina 9 luni!Hands majoreta
Ellena20
Scris: Friday, April 3, 2020 8:32 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
deme, in martie am luat si eu pt prima data inogest si maca si pot sa iti spun ca m-am simtit foarte bine in luna respectiva. Pe langa, mai iau conezima q10.
Eu maca iau capsule.
Cu inogestul am intampinat probleme la achizitionare, nu gasesc prin farmacii. Pana la urma, am comandat de la farmacia tei vreo 3 cutii ca nu as vrea sa intrerup in caz ca se vor prelungi timpii de livrare cu nebunia asta.
Sper sa te ajute si sa iesim toate din carantina cu burtici!coeur
deme
Scris: Friday, April 3, 2020 8:38 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
deme, in martie am luat si eu pt prima data inogest si maca si pot sa iti spun ca m-am simtit foarte bine in luna respectiva. Pe langa, mai iau conezima q10.
Eu maca iau capsule.
Cu inogestul am intampinat probleme la achizitionare, nu gasesc prin farmacii. Pana la urma, am comandat de la farmacia tei vreo 3 cutii ca nu as vrea sa intrerup in caz ca se vor prelungi timpii de livrare cu nebunia asta.
Sper sa te ajute si sa iesim toate din carantina cu burtici!coeur

Multumesc Elena, eu mereu am gasit Inogest, imi trebuiesc 2 cutii pe luna, tot din martie am inceput si eu. Daca vreodata nu gasesti, poti sa imi scrii si iti trimit prin curier.
Maca am zis sa iau pulbere pt ca se absoarbe mai bine/repede, insa are un gust ciudatel. De obicei pun o lingurita dimineata in iaurtul amestecat cu fructe si sirop de artar si tot se simte hainoroc
Speeeer sa fie carantina cu noroc pt majoritatea :)
Droxana
Scris: Friday, April 3, 2020 11:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Va multumesc fetelor!
Doamne ajuta la toate!computerlove
Maria.mmh
Scris: Sunday, April 5, 2020 1:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Fetelor, cum as putea explica o sensibilitate a sfarcurilor? Blushing
De câteva zile ba ma dor sanii, ba nu ma dor, acum mai nou asta. Nu mai în?eleg nimic din grafic, nu ?tiu daca a fost cm luna trecuta, singura explica?ie ar fi semne ale fazei luteale dar dupa cum v am spus luna trecuta cm a fost vizual cam anormal. NuStiu
Roser
Scris: Sunday, April 5, 2020 1:35 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Maria.mmh wrote:
Fetelor, cum as putea explica o sensibilitate a sfarcurilor? Blushing
De câteva zile ba ma dor sanii, ba nu ma dor, acum mai nou asta. Nu mai în?eleg nimic din grafic, nu ?tiu daca a fost cm luna trecuta, singura explica?ie ar fi semne ale fazei luteale dar dupa cum v am spus luna trecuta cm a fost vizual cam anormal. NuStiu

Inafara de faza luteala (care la tine nu o vad in grafic sic ) alta posibilitate ar fi prolactina marita (asta poate ar explica si de ce nu ovulezi, sau ce putin asa vad din grafic)...
Blondyb
Scris: Sunday, April 5, 2020 4:05 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 6/26/2019
Buna fetele, as avea nevoie de niste pareri de la voi, prietenei mele ii
s-au recomandat anticonceptionale
Incearca de cateva luni sa ramana insarcinata, sunt ok la 37 ani anticonceptinalele??
Cray eu stiam ca nu! Deoarece prezenta lunar dureri de ovar
Medicul nu este specializat pe infertiliatate!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.