Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| freya1 wrote:foarte bine, deme, eu nu cred ca ai nevoie de duphaston daca ovulezi da, mie mi se intampla sa am simptome devreme, se pregatesc ovarele, de prin z8 incep sa am si secretie egg maca e estrogenica, nu e indicata pentru toata lumea, asa cum vitex e progesteronic, daca in corpul tau ele sunt deja echilibrate e mai bine sa nu le strici acest echilibru eu am evitat maca pentru ca dintotdeauna imi iesea estrogenul destul de mare in Z3 si aveam si alte simptome de dominanta estrogenica (chisturi la sani), abia acum dupa a 2a sarcina pierduta vad ca e in sfarsit normal
Asa repede freya? Nu mi s-a mai intamplat sa am simptome asa de repede, poate se produce ovulatia mai devreme, o sa fac un test si in z14 (sau cand?) ,sa mai testez terenul. Eu am avut un chist/nodul ce era, la sanul stang, m-am operat acum.. sa tot fie vreo 15 ani, din cauza ca se marea (la operatie a avut cam 3cm) . A fost cam aiurea cand am facut mamografia pt ca pt sanii mei trebuie microscop sa ii vezi, sau cum zice al meu: pt bube avem alifie:003: Nu se stie de ce a aparut, insa nu am mai avut probleme de genul. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| mai fa de prin z10 test in caz ca ovulezi mai devreme... vezi si in functie de restul simptomelor |
|
| freya1 wrote:mai fa de prin z10 test in caz ca ovulezi mai devreme... vezi si in functie de restul simptomelor
Multumesc, mai am 5 teste Oview ( nu am mai gasit nici online sa mai iau la fel), sa vad cum le programez :) Alte teste care sunt cat de cat ok,idei? Multumesc frumos freya ?? |
|
| eu am folosit tot timpul minut, desi lumea zice ca nu se vede prea clar liniuta, m-am obisnuit cu ele (liniuta de test e mai subtire decat cea de control) acum am barza, ca nu am mai gasit minut diferente mari intre ele nu am vazut, de pozitivat s-au pozitivat toate cand a fost cazul |
|
| freya1 wrote:eu am folosit tot timpul minut, desi lumea zice ca nu se vede prea clar liniuta, m-am obisnuit cu ele (liniuta de test e mai subtire decat cea de control) acum am barza, ca nu am mai gasit minut diferente mari intre ele nu am vazut, de pozitivat s-au pozitivat toate cand a fost cazul
Ies maine din casa sa vad ce gasesc prin farmacie. Ma simt de parca trebuie sa imi vina CM, la ce simptome am Abia am scapat de durerile de la CM si apar cele de ovulatie :) |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Hei
Si eu tot Barza folosesc la ovulatie.. eu mai am o saptamana pana ar trebui sa fiu la menstruatie.. ar fi un cadou frumos sa nu mai vina Eu inca merg la munca deci nu simt izolarea atat de mult Va pup si va doresc rabdare si zile frumoase! |
|
| Droxana, tinem pumnii ! |
|
| Droxana wrote:Hei Si eu tot Barza folosesc la ovulatie.. eu mai am o saptamana pana ar trebui sa fiu la menstruatie.. ar fi un cadou frumos sa nu mai vina Eu inca merg la munca deci nu simt izolarea atat de mult Va pup si va doresc rabdare si zile frumoase!
Sa fie asa cum iti doresti, DroxAna
Eu o siiiiimmmmt, mai ales cand este asa frumos afara si as putea sa ma duc pe plaja la o plimbare |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| freya1 wrote:Droxana, tinem pumnii ! Iti tin pumnii tare stransi sa nu mai vina 9 luni! |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| deme, in martie am luat si eu pt prima data inogest si maca si pot sa iti spun ca m-am simtit foarte bine in luna respectiva. Pe langa, mai iau conezima q10. Eu maca iau capsule. Cu inogestul am intampinat probleme la achizitionare, nu gasesc prin farmacii. Pana la urma, am comandat de la farmacia tei vreo 3 cutii ca nu as vrea sa intrerup in caz ca se vor prelungi timpii de livrare cu nebunia asta. Sper sa te ajute si sa iesim toate din carantina cu burtici!
|
|
| Ellena20 wrote:deme, in martie am luat si eu pt prima data inogest si maca si pot sa iti spun ca m-am simtit foarte bine in luna respectiva. Pe langa, mai iau conezima q10. Eu maca iau capsule. Cu inogestul am intampinat probleme la achizitionare, nu gasesc prin farmacii. Pana la urma, am comandat de la farmacia tei vreo 3 cutii ca nu as vrea sa intrerup in caz ca se vor prelungi timpii de livrare cu nebunia asta. Sper sa te ajute si sa iesim toate din carantina cu burtici!
Multumesc Elena, eu mereu am gasit Inogest, imi trebuiesc 2 cutii pe luna, tot din martie am inceput si eu. Daca vreodata nu gasesti, poti sa imi scrii si iti trimit prin curier. Maca am zis sa iau pulbere pt ca se absoarbe mai bine/repede, insa are un gust ciudatel. De obicei pun o lingurita dimineata in iaurtul amestecat cu fructe si sirop de artar si tot se simte Speeeer sa fie carantina cu noroc pt majoritatea :) |
|
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Va multumesc fetelor! Doamne ajuta la toate! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Fetelor, cum as putea explica o sensibilitate a sfarcurilor? De câteva zile ba ma dor sanii, ba nu ma dor, acum mai nou asta. Nu mai în?eleg nimic din grafic, nu ?tiu daca a fost cm luna trecuta, singura explica?ie ar fi semne ale fazei luteale dar dupa cum v am spus luna trecuta cm a fost vizual cam anormal. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Maria.mmh wrote:Fetelor, cum as putea explica o sensibilitate a sfarcurilor? De câteva zile ba ma dor sanii, ba nu ma dor, acum mai nou asta. Nu mai în?eleg nimic din grafic, nu ?tiu daca a fost cm luna trecuta, singura explica?ie ar fi semne ale fazei luteale dar dupa cum v am spus luna trecuta cm a fost vizual cam anormal.
Inafara de faza luteala (care la tine nu o vad in grafic ) alta posibilitate ar fi prolactina marita (asta poate ar explica si de ce nu ovulezi, sau ce putin asa vad din grafic)... |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/26/2019 Mesaje: 258
| Buna fetele, as avea nevoie de niste pareri de la voi, prietenei mele ii s-au recomandat anticonceptionale Incearca de cateva luni sa ramana insarcinata, sunt ok la 37 ani anticonceptinalele?? eu stiam ca nu! Deoarece prezenta lunar dureri de ovar Medicul nu este specializat pe infertiliatate! |
|
|