Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| AmiS wrote:Mihaela14, felicitari pt baie?el! Multumesc |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Adelinuta wrote:
Dupa ce trece nebunia cu virusul, o sa merg la un medic specializat pe infertilitate si o sa merg si la endocrinolog pentru suprarenala. Fetele din Banat, imi puteti recomanda un medic bun specializat pe infertilitate, din Timisoara?
Mai vreo 2-3 luni pana scapam de carantina mai strang din dinti si mergem inainte, ne mai bucuram de timpul liber si de activitatile de lucru reduse, poate ca si relaxarea asta va avea un efect favorabil. Acu mai am 2 zile pana la eventuala menstruatie si am zis intr-un comm mai sus ca nu am absolut niciun simpton, dar ar fi unul, am secretia aceea egg ca la ovulatie. In rest nimic...
Of, Adelinuta, ma rog pt tine sa vina bebe repede si sa fiti sanatosi! Mergi la un medic specializat si sunt sigura ca minunea se va intampla curand! Multa putere, te imbratisez! |
|
| AmiS wrote:Adelinuta, daca ai sop nu o sa î?i dai seama cu testele de ovula?ie când se produce aceasta. Luna trecuta am facut teste din z8 (am zis mai bine din timp decât prea târziu) pana în z25 ?i de undeva din z13 începusera sa se pozitiveze ?i asa am ?inut-o pana în z25, deci total neconcludente. buz, felicitari pt test! Sa fi?i sanato?i! Mihaela14, felicitari pt baie?el! Multumesc, Amis! Suflu cu praf de bebe peste tine! |
|
| Maria.mmh wrote:Sunt mai ok, Freya, multumesc de intrebare Inca iau antibiotic si ma dau cu cremele de la plush, aplic retinol luni si joi, de 1 saptamana nu m-am mai machiat (bine ca sunt singura in birou si nu imi vede nimeni mutra asta ) vad ca totul e mai ok, mi s-a desumflat fata cat de cat. Va atasez o poza sa ma mai vedeti Din asa: https://ibb.co/RcRgKwbUltima oara eram asa: https://ibb.co/VHBRVxy Usor, usor, trece! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Buzbuchi wrote:Multumesc, Amis! Suflu cu praf de bebe peste tine!
Mul?umesc tare mult! Adevarul e ca în ultima vreme m am sim?it cam descurajata, mai ales ca din cauza situa?iei cu coronavirusul, Columna s a inchis ?i mâine as fi avut programare... Mi e frica ?i de nemernicia asta de virus, pt ca înca mai lucrez ?i ma simt asta, într un stres continuu, ?i nu ?tiu cum sa îmi revin. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Buzbuchi wrote:Of, Adelinuta, ma rog pt tine sa vina bebe repede si sa fiti sanatosi! Mergi la un medic specializat si sunt sigura ca minunea se va intampla curand! Multa putere, te imbratisez!
Multumesc Buz , Doamne ajuta sa fie bine si cu bobita ta
Amis, ce sa zic, de ar trece mai repede pandemia asta. Rugaciunea pe buze mereu, masca, manusi si dezinfectant si sa speram ca nu ne prinde. Noi am reusit sa o convingen pe sefa sa stam acasa, mai mergem la birou cam o data pe saptamana daca sunt urgente, dar imi pare tare rau de voi cele care inca lucrati, sa va fereasca Bunul Dumnezeu si sa va tina sanatoase, la fel si pe familiile voastre! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| AmiS wrote:
Mul?umesc tare mult! Adevarul e ca în ultima vreme m am sim?it cam descurajata, mai ales ca din cauza situa?iei cu coronavirusul, Columna s a inchis ?i mâine as fi avut programare... Mi e frica ?i de nemernicia asta de virus, pt ca înca mai lucrez ?i ma simt asta, într un stres continuu, ?i nu ?tiu cum sa îmi revin.
Cred ca po?i suna la ei sa întrebi de?i parca îmi aduc aminte ca citisem la ei pe pagina de Facebook ca aveau acces doar cele care erau în pline proceduri de fiv |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Maria.mmh wrote:
Cred ca po?i suna la ei sa întrebi de?i parca îmi aduc aminte ca citisem la ei pe pagina de Facebook ca aveau acces doar cele care erau în pline proceduri de fiv
M au sunat de la clinica ?i mi au spus ca au suspendat activitatea, se mai duc doar urgentele ?i cred ca fiv urile în desfa?urare. E ok, ma a?teptam la asta de când s a anun?at starea de urgen?a, dar tot ma afecteaza, pt ca am facut ni?te eforturi sa strâng banii pt analize ?i consulta?ii, ?i nu mai e vorba doar de partea materiala, cât de cea psihica, îmi pusesem absolut toate speran?ele în consulta?ia de mâine, aveam programare cu tot cu so?.
Adelinuta, sa ne ferească pe toate! Chiar nu e de glumă cu virusul asta, și când vad câți oameni sunt care încă mai considera ca este o joaca și ca nu e nimic periculos... Se plimba nestingheriți pe strada, în special bătrânii, și spun ca ei și au trăit viata. Ok, dar cu noi cum rămâne? Nu avem și noi dreptul la o viata? În fine, hai ca dau în alte alea. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Adelinuta, asa cum a zis si Roser, iti pierzi timpul cu aceasta dna doctor. Normal ca progesteronul e mic, daca luna e anovulatorie.Progesteronul e secretat de corpul galben, care apare in urma ovulatie.Deci doamna e total pe langa subiect. Tu faci cum crezi, dar urmand tratamentul ei, iti tai singura craca de sub picioare.Sa fiu in locul tau, nu i-as mai calca prin cabinet. Si asculta sfaturile fetelor.Incercati de mult prea mult timp, ca sa pierzi vremea aiurea.E clar o problema acolo si trebuie depistata cat mai repede. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| AmiS wrote:
M au sunat de la clinica ?i mi au spus ca au suspendat activitatea, se mai duc doar urgentele ?i cred ca fiv urile în desfa?urare. E ok, ma a?teptam la asta de când s a anun?at starea de urgen?a, dar tot ma afecteaza, pt ca am facut ni?te eforturi sa strâng banii pt analize ?i consulta?ii, ?i nu mai e vorba doar de partea materiala, cât de cea psihica, îmi pusesem absolut toate speran?ele în consulta?ia de mâine, aveam programare cu tot cu so?.
Adelinuta, sa ne fereasca pe toate! Chiar nu e de gluma cu virusul asta, ?i când vad câ?i oameni sunt care înca mai considera ca este o joaca ?i ca nu e nimic periculos... Se plimba nestingheri?i pe strada, în special batrânii, ?i spun ca ei ?i au trait viata. Ok, dar cu noi cum ramâne? Nu avem ?i noi dreptul la o viata? În fine, hai ca dau în alte alea.
Ai dreptate. Desi cred ca acuma s-au mai speriat si ei. Pe mine ma nelinistesc cei care trec de vama, ca nu respecta carantina, umbla printre noi si habar nu avem cine sunt... Am citit chiar in seara asta de baiatul venit din Marea Britanie zilele astea care si-a infectat mama de 80 de ani parca, el fiind asimptomatic... Poate aveti si voi fetelor rude care au venit acu din strainatate si nu vreau sa sune ca si o judecata, dar ei ne ingroapa pe noi... Nu li s-a interzis sa vina acasa, ii primim ca sunt ai nostri, dar nu pot sa raman indiferenta la ignoranta si nesimtirea lor. Si pentru noi e doar inceputul acum, ce avem, o luna maxim de cand a izbucnit si la noi, sper sa nu fie mai rau ca in Italia... Imi cer scuze daca printre voi aveti rude reintoarse recent, nu am vrut sa jignesc pe nimeni, sunt convinsa ca in tot valul asta exista si oameni responsabili care isi fac griji in primul rand pentru familia lor si apoi pentru noi ceilalti si respecta autoizolarea. Dar cei mai multi nu o fac... Si e trist... Si noi suntem neputinciosi in fata lor |
|
| AmiS wrote:
Adelinuta, sa ne fereasca pe toate! Chiar nu e de gluma cu virusul asta, ?i când vad câ?i oameni sunt care înca mai considera ca este o joaca ?i ca nu e nimic periculos... Se plimba nestingheri?i pe strada, în special batrânii, ?i spun ca ei ?i au trait viata. Ok, dar cu noi cum ramâne? Nu avem ?i noi dreptul la o viata? În fine, hai ca dau în alte alea.
Te în?eleg perfect. Eu am apucat sa ma duc la programare pe 10 februarie ?i sotul a facut spermograma. Urma sa ma duc la hsg dar nu am mai apucat ?i nici menstruatia nu mi a venit. Am zis ok.. Cat tine nebunia asta ?i pana se lini?tesc apele mai încercam natural. Ce sa vezi? So?ul nu poate sa mai vina acasa ca altfel intram to?i în izolare el lucrând pe tir(face România-Bulgaria). Psihicul meu e zob ?i a?teptarea asta ma termina cu nervii!! Zic merci ca înca ma mai duc la munca, în weekend mai plantez floricele, mai citesc fac curat, altfel m-a? catara pe pere?i. În ultimele 2 saptamâni nustiu daca am dormit 2 nop?i sa ma odihnesc.. Drept dovada nici acum nu am somn.. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Maria.mmh wrote:
Te în?eleg perfect. Eu am apucat sa ma duc la programare pe 10 februarie ?i sotul a facut spermograma. Urma sa ma duc la hsg dar nu am mai apucat ?i nici menstruatia nu mi a venit. Am zis ok.. Cat tine nebunia asta ?i pana se lini?tesc apele mai încercam natural. Ce sa vezi? So?ul nu poate sa mai vina acasa ca altfel intram to?i în izolare el lucrând pe tir(face România-Bulgaria). Psihicul meu e zob ?i a?teptarea asta ma termina cu nervii!! Zic merci ca înca ma mai duc la munca, în weekend mai plantez floricele, mai citesc fac curat, altfel m-a? catara pe pere?i. În ultimele 2 saptamâni nustiu daca am dormit 2 nop?i sa ma odihnesc.. Drept dovada nici acum nu am somn..
Hehe nici eu nu am si maine lucrez :) Ai noroc ca stai la curte si mai poti face una alta. Tot mai mult aud in ultimul timp ca situatia asta o sa dureze destul de mult din pacate :( Saptamana viitoare aici e saptamana sfanta si iar am 5 zile libere de la lucru de stat inchisa in casa yeey |
|
| Roser wrote:Hehe nici eu nu am si maine lucrez :) Ai noroc ca stai la curte si mai poti face una alta. Tot mai mult aud in ultimul timp ca situatia asta o sa dureze destul de mult din pacate :( Saptamana viitoare aici e saptamana sfanta si iar am 5 zile libere de la lucru de stat inchisa in casa yeey
Stau la bloc, din pacate... dar ies in balcon si le pun in jardiniere. Apartamentul nostru are si iesire pe terasa blocului(sus pe bloc), asa ca dupa masa ies si mai stau acolo la soare Cred ca doar Dumnezeu stie cand ne vom recupera vietile vechi inapoi |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1859
| Buna ziua fetelor, cum nu mai merge sa ma duc la monitorizare, am decis sa nu mai iau deloc Duphaston-ul, cel pu?in pana revin treburile la normal, imi iau linistita Inogest-ul si acum 2 zile mi-am cumparat si pulbere de maca (foloseste sau a folosit cineva?). De ieri , sunt in z7, si au inceput durerile de ovare de parca este perioada de ovulatie (in special pe dreptul, caci ca el imi fac treaba, sau cel putin asa ar trebui) si uneori cu dureri de spate . Mi-am facut un test de ovulatie (nu stiu ce a fost in capul meu, dar na..), am zis ca mai bine sa previn, dar evident ca este negativ, eu de regula ovuland prin z16 . Vi s-a mai intamplat sa aveti "semne" asa de rapid? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| foarte bine, deme, eu nu cred ca ai nevoie de duphaston daca ovulezi da, mie mi se intampla sa am simptome devreme, se pregatesc ovarele, de prin z8 incep sa am si secretie egg maca e estrogenica, nu e indicata pentru toata lumea, asa cum vitex e progesteronic, daca in corpul tau ele sunt deja echilibrate e mai bine sa nu le strici acest echilibru eu am evitat maca pentru ca dintotdeauna imi iesea estrogenul destul de mare in Z3 si aveam si alte simptome de dominanta estrogenica (chisturi la sani), abia acum dupa a 2a sarcina pierduta vad ca e in sfarsit normal |
|
|