Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mihaela14
Scris: Wednesday, April 1, 2020 12:55 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
diana.dmn wrote:
Buna fetelor. Va atasez graficul meu de luna aceasta. Ce parere aveti de temp de dupa ovulatie? Mi se pare ciudat sa se pastreze aceeasi temp atatea zile..

Diana nu e ceva anormal cu temp ta, si eu mai aveam luni in care graficul avea un platou de genul dupa ovulatie. Nu-ti face griji, important e ca-ti confirma ovulatia.

AlexandraG felicitari pt liniute!!newclap
diana.dmn
Scris: Wednesday, April 1, 2020 3:35 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
Mihaela14 wrote:

Diana nu e ceva anormal cu temp ta, si eu mai aveam luni in care graficul avea un platou de genul dupa ovulatie. Nu-ti face griji, important e ca-ti confirma ovulatia.

AlexandraG felicitari pt liniute!!newclap

Multumesc. M-am linistit. ras
Mihaela14
Scris: Wednesday, April 1, 2020 4:21 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Multumesc. M-am linistit. ras

Cu drag!DistanceKiss
deme
Scris: Wednesday, April 1, 2020 4:37 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
AlexandraG wrote:
Buna dimineata fete dragi!
Am doua liniute! Nu realizez, nu.mi vine sa cred inca. Se pare ca a noua luna de incercari a fost cea norocoasa si binecuvantata.

Felicitari Alexandra!! Ce inceput de luna frumos, sper sa continue asa pentru toate fetele !

Eu m-am apucat de fitness, avand in vedere ca am pus aproape 2kg de cand stau acasa si nu mai merg la sala, macar mai trece timpul, ca si asa nu mai stiu ce sa fac Boredom
carlita
Scris: Wednesday, April 1, 2020 4:45 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Wow, de cand n-am mai intrat pe forum s-au intamplat multe; aseara am intrat special sa vad rezultatul Razei... Raza, o sa vina si rezultatul pozitiv, stii si tu asta! Cheek Kiss grup CEilalti embrionasi au fost congelati in z5 sau tot de z3?

Ma bucur ca rezultatele Alexandrei si Buzbuchi au mai echilibrat putin pesimismul din per asta. Felicitari, fetelor! Sa aveti o sarcina cat mai usoara si la termen! computerlove
Buzbuchi
Scris: Wednesday, April 1, 2020 6:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
carlita wrote:
Wow, de cand n-am mai intrat pe forum s-au intamplat multe; aseara am intrat special sa vad rezultatul Razei... Raza, o sa vina si rezultatul pozitiv, stii si tu asta! Cheek Kiss grup CEilalti embrionasi au fost congelati in z5 sau tot de z3?

Ma bucur ca rezultatele Alexandrei si Buzbuchi au mai echilibrat putin pesimismul din per asta. Felicitari, fetelor! Sa aveti o sarcina cat mai usoara si la termen! computerlove

Multumim, Carlita! Intr-adevar, multe s-au intamplat! Pupici!pupici Buddy1
Buzbuchi
Scris: Wednesday, April 1, 2020 6:33 PM
Nivel

deme wrote:

Felicitari Alexandra!! Ce inceput de luna frumos, sper sa continue asa pentru toate fetele !

Eu m-am apucat de fitness, avand in vedere ca am pus aproape 2kg de cand stau acasa si nu mai merg la sala, macar mai trece timpul, ca si asa nu mai stiu ce sa fac Boredom

Bravo, deme, e sanatos si ajuta si moralul! Eu eram certata cu sportul si inainte de liniute, dar mereu imi propuneam sa incep sa fac exercitii - acum e clar ca nu o sa se intampleLol te imbratisez!Buddy1
Raza
Scris: Wednesday, April 1, 2020 7:14 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Alexandra, felicitari!!!

Multumesc fetelor pentru cuvintele de incurajare, am mai bocit o tura cand le-am citit.

Embrionii sunt congelati in ziua 3, sper sa fie unul dintre ei bobica mea, sau bobicile mele.

Aveti grija de voi si fiti tari in perioada asta desi e cam dificilLove !
Adelinuta
Scris: Wednesday, April 1, 2020 8:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/8/2015
Uhh, abia acum am ajuns si eu la zi cu vestile. Dat fiind ca stam mai mult acasa decat la lucru, am stat putin mai departe de internet, dar nu intentionat. Mi-am umplut timpul cu citit, seriale, gatit, muuuulta iubire, ca deh, suntem mai relaxati . Cred ca sunt singurul om de pe planeta asta care este relaxat in plina pandemmie Hilar Lol

Raza, imi pare tare, tare rau, nu stiu ce as putea sa iti spun mai mult computerlove

Buzzz, doamnee, nu mi-a venit sa cred cand am vazut testul tau, iti doresc din suflet muuulta sanatate si o sarcina usoara si linistita!

Alexandra, muulteee felicitari si pentru tine si sarcina usoara! Pentru fetele ce urmeaza la testare, va tin pumnii! majoreta majoreta majoreta

De mine ce sa va zic... Am facut si analizele de ziua 21,asa cum se astepta si doctorita, am un deficit destul de marisor de progesteron, Dheas mare, foarte mare. Recomandarea ei e sa iau timo de vreo 4 luni Duphaston din ziua 5 pana in ziua 25 ale ciclului, sa continui cu myo-sun tot asa vreo 4 luni, iar dupa ce mai trece nebunia asta sa merg si la endocrinolog. Tare nu m-as plimba prin clinici perioada asta, dar m-am linistit ca a spus ca mai pot astepta acuma cateva luni pt endocrinolog, pana trece nebunia. Dupa astea 4 luni daca nu reusesc sa raman, ma va indruma la un medic bun de la Timisoara pentru drilling ovarian, sper ca am scris bine, habar nu am ce e, o sa citesc cand o sa am un pic de chef. Acum sunt in ziua 28 si inca nu am simptome, dar cum data trecuta a venit cu o saptamana intarziere, presupun ca si acuma vine cu cateva zile mai tarziu. De testat nu mai testez decat daca o sa am vreo intarziere semnificativa.
In rest, va doresc multa sanatate, rabdare si va imbratisez cu drag pe toate!
Buzbuchi
Scris: Wednesday, April 1, 2020 9:23 PM
Nivel

Adelinuta wrote:
Uhh, abia acum am ajuns si eu la zi cu vestile. Dat fiind ca stam mai mult acasa decat la lucru, am stat putin mai departe de internet, dar nu intentionat. Mi-am umplut timpul cu citit, seriale, gatit, muuuulta iubire, ca deh, suntem mai relaxati . Cred ca sunt singurul om de pe planeta asta care este relaxat in plina pandemmie Hilar Lol

Raza, imi pare tare, tare rau, nu stiu ce as putea sa iti spun mai mult computerlove

Buzzz, doamnee, nu mi-a venit sa cred cand am vazut testul tau, iti doresc din suflet muuulta sanatate si o sarcina usoara si linistita!

Alexandra, muulteee felicitari si pentru tine si sarcina usoara! Pentru fetele ce urmeaza la testare, va tin pumnii! majoreta majoreta majoreta

De mine ce sa va zic... Am facut si analizele de ziua 21,asa cum se astepta si doctorita, am un deficit destul de marisor de progesteron, Dheas mare, foarte mare. Recomandarea ei e sa iau timo de vreo 4 luni Duphaston din ziua 5 pana in ziua 25 ale ciclului, sa continui cu myo-sun tot asa vreo 4 luni, iar dupa ce mai trece nebunia asta sa merg si la endocrinolog. Tare nu m-as plimba prin clinici perioada asta, dar m-am linistit ca a spus ca mai pot astepta acuma cateva luni pt endocrinolog, pana trece nebunia. Dupa astea 4 luni daca nu reusesc sa raman, ma va indruma la un medic bun de la Timisoara pentru drilling ovarian, sper ca am scris bine, habar nu am ce e, o sa citesc cand o sa am un pic de chef. Acum sunt in ziua 28 si inca nu am simptome, dar cum data trecuta a venit cu o saptamana intarziere, presupun ca si acuma vine cu cateva zile mai tarziu. De testat nu mai testez decat daca o sa am vreo intarziere semnificativa.
In rest, va doresc multa sanatate, rabdare si va imbratisez cu drag pe toate!

Multumesc din suflet, Adelinuta, si te prafuiesc bine! Pastreaza speranta in suflet, ca o sa se intample si iti tin pumnii ca asteptarea sa fie cat mai scurta! E bine ca ai o stare psihica buna, e f important, si cine stie ce se poate intampla in plina pandemieBlushing
Te imbratisez, sanatate muuuuulta!Buddy1
AlexandraG
Scris: Wednesday, April 1, 2020 9:33 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/25/2020
Va multumesc si eu tare mult fetelor! Sunteti super mega extra dragute si sper din tot sufletul ca o sa vina si momentul vostru..
Stateam si ma gandeam ca poate este chiar asa cum vrea Dumnezeu pentru ca nu ma asteptam deloc sa mi se întâmple luna aceasta.
Va pup si ma rog si pt voi! topai
Roser
Scris: Wednesday, April 1, 2020 10:28 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Adelinuta, pai cum sa ramai gravida in urmatoarele 4 luni daca iei progesteron din z5 pana in z25, asa nu vei mai ovula niciodata, e ca si cum ai lua anticonceptionale.
Din moment ce esti in z28 si inca nu ti-a venit, inseamna ca nu ai ovulat in z14 si atunci degeaba ai facut progesteronul in z21, se face la 7 zile dupa ce ai ovulat, normal ca a iesit mic.
Trei la mana, Dne fereste sa faci drilling ovarian, iti reduce rezerva ovariana foarte mult si nu serveste la nimic. Nu esti pe FB pe grupul sosi? Acolo vei gasi multe informatii utile, una din ele e NU drilling ovarian.
Eu nu stiu la ce doctorita mergi, dar dp meu de vedere nu le are deloc cu infertilitatea, imi pare rau sa iti spun asta.
Sper ca nu te superi pe mine ca ti-am spus toate astea, dar ma crucesc pur si simplu cum unii doctori dau tratamente asa aiurea.
Te pup si sper totusi sa nu-ti vina luna asta si sa nu mai fie nevoie sa mai faci nicio analiza si niciun tratament.
Mihaela14
Scris: Wednesday, April 1, 2020 10:37 PM
Nivel

Roser vad ca a crescut totusi temperatura ta, spotting mai ai sau s-a oprit?
Roser
Scris: Wednesday, April 1, 2020 10:47 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mihaela14 wrote:
Roser vad ca a crescut totusi temperatura ta, spotting mai ai sau s-a oprit?

Hey Mihapupici
Pai a crescut ca pana la urma am inceput sa iau progesteron ca de nu imi tot freca creierul spottingul ala ca nu se mai oprea pana la menstruatie si m-am saturat sa il tot vad acolo si sa ma simt tot umeda banghead
Asa ca s-a oprit imediat ce am inceput sa il iau.
Nu imi place deloc sa iau progesteron ca am niste efecte secundare naspa de la el: sunt tot nervoasa, am insomnii, pofta mare de mancare, dar am zis ca iau luna asta numai sa nu mai vad spottingul ala.

Tu cum mai esti? Ce mai face baietelul tau frumos?pupici
Mihaela14
Scris: Thursday, April 2, 2020 7:21 AM
Nivel

Roser wrote:

Hey Mihapupici
Pai a crescut ca pana la urma am inceput sa iau progesteron ca de nu imi tot freca creierul spottingul ala ca nu se mai oprea pana la menstruatie si m-am saturat sa il tot vad acolo si sa ma simt tot umeda banghead
Asa ca s-a oprit imediat ce am inceput sa il iau.
Nu imi place deloc sa iau progesteron ca am niste efecte secundare naspa de la el: sunt tot nervoasa, am insomnii, pofta mare de mancare, dar am zis ca iau luna asta numai sa nu mai vad spottingul ala.

Tu cum mai esti? Ce mai face baietelul tau frumos?pupici

Aaaa deci de la progesteron a crescut. Stii ca si eu aveam cicluri dinastea, de-mi venea s-o iau pe carari cand vedeam spottingul ala, dar sa stii ca si acum cand am ramas in dec am avut spotting dupa ovulatie vreo doua zile, plus sangerarea de nidatie, nu parea sa fie sarcina si totusi a fostcoeur
Baietelul meu cred ca e bine, nu l-am mai vazut de aproape 5 sapt, dar burtica creste asa ca cred ca e bine. Tot incerc sa gasesc un loc sa fac un eco, sper sapt viitoare sa reusesc.
Te pup si sa nu-ti pierzi speranta!pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.