Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Mihaela14 wrote:Felicitari ivy ! Sarcina usoara si la termen! Miha, felicitari pentru bebelin! Ce emotii! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| ivy, sincere felicitari!! Sa fi?i sanato?i! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Buzbuchi wrote:Miha, felicitari pentru bebelin! Ce emotii! Multumesc! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Felicitari Ivy!!! Ma bucur mult pentru tine. Eu azi am fost la ginecolog, se pare ca ovulez, am confirmat ecografic si ne-a recomandat ca urmatoarele 3-4 zile sa avem program sexi cu lumini . Si daca nu raman luna asta, urmatoarea trec la trompe. Va pup |
|

| carlita wrote:Mihaela, felicitari pt baietel! Sa creasca mare si voinicel! PS: Da-i cu prafusor pe aici! Multumesc! Pfuuu ..pfuu ..niste prafusor de bebe luptator |
|

| Maria.mmh wrote:Sunt prezenta aici in galerie !! Mihaela, te felicit, draga mea, chiar ma bucur pentru tine ! Multumesc mult Maria |
|

| deme wrote:Miha, felicitari pt martisor :)
multumesc! |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Felicitari ivy!!!! Am zis bine sa i dai cu apa!!! Daca ai deschis casuta asta noua asa sper sa o tinem tot asa!!! Ai vreun simptom? Cand aud vesti dinastea ma bucur ca si cand as fi eu |
|

Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Sa ne spui si in ce pozitie ai stat cu picioarele,si daca ai facut zilnic si tot ,toate detaliile |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Cred ca luminile mi au lipsit din programul sexy! |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| ivy wrote:sunt in stare de soc! aveam tot scenariul facut pt test negativ, m a luat prin surprindere.. deja imi faceam planuri cu fiv, la ce dr sa merg, nu ma asteptam sa iasa primul iui acuma sper doar sa fie bine pana la capat inca nu realizez oricum... poate dupa ce fac beta
sa merg acum sau dimineata oare? desi nu cred ca mai recolteaza la ore deastea
Felicitari ivy ma bucur tare mult pt tine, te imbratisez |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| [quote=Droxana]Sa ne spui si in ce pozitie ai stat cu picioarele,si daca ai facut zilnic si tot ,toate detaliile [/quote/]
Buna! Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar mie medicul mi-a zis ieri sa avem contact zilnic, pana luni(4 zile la rand) si sa stau cu o perna sub fund dupa...vedem la prin 20 martie daca functioneaza |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Multumesc mult mult! Am fost si am recoltat beta si progesteron, la receptie mi a zis ca abia luni seara e gata, pai pana atunci il mai recoltez o data! sper sa nu fie asa totusi, sa il vad azi. intre timp am mai facut un pipi test asa l as etala si eu aici, dar are prea multi mega poza si nu ma lasa sa o incarc.
referitor la simptome, da, am, dar eu credeam ca sunt de la progesteronul pe care il pun seara de seara si am tot incercat sa mi le anulez, nu am vrut sa ma entuziasmez degeaba.
m-au durut sanii cu cateva zile dupa ovulatie si s au umflat.. si ieri in masina, cand veneam acasa de la birou ii tot apasam si ma rugam sa fie ceva acolo
am fost exagerat de balonata toata saptamana si foarte somnoroasa
si am tot simtit prin mine intepaturi, pulsatii, nu chiar dureri.. prin uter dar cu preponderenta catre partea stanga ( cu care am ovulat). mi a dat prin gand sa nu fie extrauterina, avand in vedere ca “durerile” sunt mai mult pe partea aia. nu stiu care sunt simptomele la extrauterina dar mi e frica sa caut pe net.
eu sper ca bebelusul meu sa fie bine si sa stea acolo pana in noiembrie, chiar daca scorpionii sunt tare dificili
de a lungul timpului am tot incercat sa descopar eventuale probleme ca sa evit avorturi spontane si preferam mai degraba sa raman greu decat sa pierd o sarcina... asa ca sper ca cineva acolo mi a auzit dorinta si bebe va fi invingator |
|
| o sa mai stau in casuta asta ca am prins drag de voi mai mult decat credeam. si vreau sa va si multumesc cu ocazia asta! chiar sunteti minunate! si voi mai mult decat oricine meritati sa fiti mamici! sa nu va descurajati! o sa vina si vremea voastra!
chiar daca poate consoderati ca eu nu am incercat mult, nu a fost usor. din vara, am tot descoperit probleme, ba la mine, ba la sot, poate asta a fost si rostul asteptarii, sa ne rezolvam incet bubele. ( sper sa nu mai apara nimic! si daca va vine in cap vreo analiza ce as putea sa o fac sa imi spuneti ca o rezolv rapid doar ca sa stau linistita)
|
|
| referitor la pozitii am stat mega cracita (IUI)
eu nu prea cred in “regulile” astea de conceptie. cred ca e ok sa stai otzara linistita dupa, dar daca e se prinde el oricum, si cu picioarele in sus sau jos si cu bebelit o singura data, nu zilnic |
|
|