Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 2874
| Otilia, inseamna ca ai ovulat cam pe 16, deci esti cu o zi in urma mea, 11 dpo Buzbuchi, doar daca nu-mi vine luni testez |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1726
| OtiliaC wrote:Eu de doua zile fac curatenie generala, sa zic c-or mai trece trei pana termin, incerc sa imi ocup timpul Ma tot macina un gand de ieri, poate ma ajutati voi. Daca in data de 15 am avut test de ovulatie pozitiv, maine a cata zii dpo as fii? Ma cam bate gandul sa testez, de cateva zile am o durere aproape constanta de burta, lucru ce nu mi s-a intamplat in lunile trecute Asa am avut si eu... Cand ai 2 saptamani de la contact? La mine coincide nu stiu daca e relevant |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 568
| ANDREEA2929A wrote: Asa am avut si eu... Cand ai 2 saptamani de la contact? La mine coincide nu stiu daca e relevant
Pai am avut contact pe 15 16 17, pe care sa-l iau in considerare? |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 568
| freya1 wrote:Otilia, inseamna ca ai ovulat cam pe 16, deci esti cu o zi in urma mea, 11 dpo Buzbuchi, doar daca nu-mi vine luni testez Deci maine as fi 12 dpo? Oare pot sa testez? Sau iar e prea devreme? Am 2 teste, ambele clasice, unul barza si unul sure check |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1520
| OtiliaC wrote: Deci maine as fi 12 dpo? Oare pot sa testez? Sau iar e prea devreme? Am 2 teste, ambele clasice, unul barza si unul sure check
Daca nu sunt ultrasensibile, eu as zice sa mai astepti vreo 2 zile. Sa vii cu doua liniute |
|

| Eu eram cam in 12 dpo la primul test, toate ultrasensibile Am facut si azi mi se pare un pic mai clar ca ieri
https://postimg.cc/bsRsHNWN
L am contactat pe medic sa vedem poate vrea beta intr un anumit loc. Am sunat in oras pe la toate clinicile, au program scurt din cauza starii de urgenta... Noi anumite analize le am facut unde ne a indicat el..Si sper ca am procedat corect chiar daca e devreme in opinia lor |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1062
| OtiliaC wrote: Deci maine as fi 12 dpo? Oare pot sa testez? Sau iar e prea devreme? Am 2 teste, ambele clasice, unul barza si unul sure check
Eu as zice pe luni, pt siguranta:)
Buna ziua fetelor, felicitari pt liniute Andreeeeaaaa, bun venit celor noi :)
Eu mai am putin si ma arunc de la etaj, ies doar la piata la 3 zile, casa e cea mai curata din lume, nu am chef de nimic ;)
Sunt in z33,z14 dpo, asteptand-o pe Roza :) . Am avut teste pozitive in z17 si z18 (insa am luat duphaston din z16) ,deci slabe sanse. Astazi este a8a zi de cand am terminat duphaston-ul, nu ar fi trebuit sa apara CM? |
|

| deme wrote:
Eu mai am pu?in si ma arunc de la etaj, ies doar la pia?a la 3 zile, casa e cea mai curata din lume, nu am chef de nimic ;)
Sunt in z33, asteptand-o pe Roza :) . Am avut teste pozitive in z17 si z18 (insa am luat duphaston din z16) ,deci slabe ?anse. Astazi este a8a zi de cand am terminat duphaston-ul, nu ar fi trebuit sa apara CM?
Multumesc frumos, Doamne ajuta si la tine! |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| deme wrote:
Eu mai am putin si ma arunc de la etaj, ies doar la piata la 3 zile, casa e cea mai curata din lume, nu am chef de nimic ;)
Sunt in z33,z14 dpo, asteptand-o pe Roza :) . Am avut teste pozitive in z17 si z18 (insa am luat duphaston din z16) ,deci slabe sanse. Astazi este a8a zi de cand am terminat duphaston-ul, nu ar fi trebuit sa apara CM?
Hey, Deme! Cam aceeasi situatie si aici. Tu lucrezi de acasa? Eu nu mai ies nici la cumparaturi, se duce sotul singur Si eu sunt in asteptarea Z1, care ar trebui sa fie azi si cred ca va fi, pt ca am un foooarte usor spotting. Curaj, trecem noi si peste asta, sanatosi sa fim! |
|
| Buzbuchi wrote:Hey, Deme! Cam aceeasi situatie si aici. Tu lucrezi de acasa? Eu nu mai ies nici la cumparaturi, se duce sotul singur Si eu sunt in asteptarea Z1, care ar trebui sa fie azi si cred ca va fi, pt ca am un foooarte usor spotting. Curaj, trecem noi si peste asta, sanatosi sa fim!
Hey Buz, sunt in fara plata de luni Era o firma mica unde lucram, gen afacere de familie, insa se pare ca raman fara loc de munca. So?ul inca mai merge la munca si eu raman cu mama lui acasa, deci asta da placere chiar daca femeia e ok :) carantina cu soacraaaaa
Eu nu am nimic, doar usoare dureri de spate, au început de ieri, pe care le am inainte de CM.
Aveti idee dupa terminarea duphastonului cand trebuie sa vina?
Later edit: declar si eu z1
|
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| deme, depinde.. pe net scrie ca menstruatia apare la cateva zile, gen 2-3-4, mie mi s a intamplat sa imi vina si dupa 10 zile de la terminarea unui tratament de 10 zile cu 2 pastile/zi.
nu este o regula in privinta asta din cate am observat eu :) |
|
| deme wrote:Hey Buz, sunt in fara plata de luni Era o firma mica unde lucram, gen afacere de familie, insa se pare ca raman fara loc de munca. So?ul inca mai merge la munca si eu raman cu mama lui acasa, deci asta da placere  chiar daca femeia e ok :) carantina cu soacraaaaa Eu nu am nimic, doar usoare dureri de spate, au început de ieri, pe care le am inainte de CM. Aveti idee dupa terminarea duphastonului cand trebuie sa vina? Later edit: declar si eu z1 Legat de carantina cu soacra, cred ca nu e tocmai ideal, oricat de ok ar fi inainte sa ne mutam singuri, am stat o vreme cu socrii, si desi sunt niste oameni grozavi, imi lipsea intimitatea aceea de cuplu! |
|
| Buzbuchi wrote:Legat de carantina cu soacra, cred ca nu e tocmai ideal, oricat de ok ar fi  inainte sa ne mutam singuri, am stat o vreme cu socrii, si desi sunt niste oameni grozavi, imi lipsea intimitatea aceea de cuplu!
Pai stiu Buz, dar ce sa facem daca aata este situatia :( Macar pana la carantina , pleca dimineata la biserica la ora 7 si venea seara, 20-22, uneori nici nu ne intalneam. Fac si eu limonada cand am lamai :) |
|
| ivy wrote:deme, depinde.. pe net scrie ca menstruatia apare la cateva zile, gen 2-3-4, mie mi s a intamplat sa imi vina si dupa 10 zile de la terminarea unui tratament de 10 zile cu 2 pastile/zi.
nu este o regula in privinta asta din cate am observat eu :)
Multumesc ivy, chiar dupa mesajul de la tine, mi-a venit, deci in a8a zi ;) |
|
| deme wrote:
Pai stiu Buz, dar ce sa facem daca aata este situatia :( Macar pana la carantina , pleca dimineata la biserica la ora 7 si venea seara, 20-22, uneori nici nu ne intalneam. Fac si eu limonada cand am lamai :)
Mergem inainte, Deme! |
|
|