Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1607
| ivy wrote:nu pot pune poza dar am 2 liniute!!!! is acolo si nu pare sa dispara!
Wooow ivy, felicitari Ce ma bucur!!! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3034
| ivy felicitari !! ai vazut ?? |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Felicitari ivy  Parca îmi vine ?i mie sa fac un test dupa atâtea linii |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| sunt in stare de soc! aveam tot scenariul facut pt test negativ, m a luat prin surprindere.. deja imi faceam planuri cu fiv, la ce dr sa merg, nu ma asteptam sa iasa primul iui acuma sper doar sa fie bine pana la capat inca nu realizez oricum... poate dupa ce fac beta
sa merg acum sau dimineata oare? desi nu cred ca mai recolteaza la ore deastea |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ivy wrote:sunt in stare de soc! aveam tot scenariul facut pt test negativ, m a luat prin surprindere.. deja imi faceam planuri cu fiv, la ce dr sa merg, nu ma asteptam sa iasa primul iui acuma sper doar sa fie bine pana la capat inca nu realizez oricum... poate dupa ce fac beta
sa merg acum sau dimineata oare? desi nu cred ca mai recolteaza la ore deastea
Nu cred ca se mai recolteaza asa târziu, mâine diminea?a da fuga. Ma bucur mult pentru tine! |
|

Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Ivy, multe, multe felicitari , sa ai o sarcina usoara! Sufla-ne niste praf magic si noua 
Mihaela, felicitari pentru bebel, sa creasca mare si voinic |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Ivy!!!!!!!!!! Sarcina usoara si la termen! Hai cu beta baban! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| ivy wrote:sunt in stare de soc! aveam tot scenariul facut pt test negativ, m a luat prin surprindere.. deja imi faceam planuri cu fiv, la ce dr sa merg, nu ma asteptam sa iasa primul iui acuma sper doar sa fie bine pana la capat inca nu realizez oricum... poate dupa ce fac beta
sa merg acum sau dimineata oare? desi nu cred ca mai recolteaza la ore deastea
Felicitari si sarcina usoara!! stiam ca va fi o reusita IUI!! |
|

Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Felicitari, Ivy |
|

Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| carlita wrote:Raza, multumesc frumos de informatii! Sunt mai linistita acum. Si eu tot la plural ma mai trezesc vorbind, cred ca vreau sa simt ca nu sunt singura implicata in procedura, asa ca implicam si sot, si dr .... Cati foliculi antrali ti-a numarat la inceput de stimulare? Multa bafta sa fie un succes total procedura!
Multumesc la fel! Foliculi nu stiu cati am avut, doctorul a zis ca totul e foarte ok si stiu ca mi i-a aratat, probabil mi-a zis dar eram zapacita de cap sau traducatorul google din cap engleza - romana nu a functionat atunci. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
sa merg acum sau dimineata oare? desi nu cred ca mai recolteaza la ore deastea Ma bucur din tot sufletul! Ce veste minunata! Sa fiti sanatosi! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2020 Mesaje: 27
| Felicitari, ivy!!!!
Ce bine a început casu?a noua, deja cu primele doua liniu?e, asta e semn bun zic... ca mai urmeaza multe liniu?e in casu?a luna asta!!!
|
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Felicitari ivy ! Sarcina usoara si la termen! |
|

Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| ivy wrote:nu pot pune poza dar am 2 liniute!!!! is acolo si nu pare sa dispara!
Felicitari ivy!!! Sarcina usoara si bebe sanatos |
|
Inregistrat: 2/26/2020 Mesaje: 258
| ivy wrote:nu pot pune poza dar am 2 liniute!!!! is acolo si nu pare sa dispara! Felicitari Ivy!! Cred ca niciodata nu ti-a placut mai mult apa Sarcina usoara si sanatoasa |
|
|