Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| freya1 wrote:Miha  felicitari pentru baietel Ivy, ai facut test ?
nuuuu, cand ajung acasa de la birou asa prost am dormit, numa vise dubioase am avut
mi e mai frica decat credeam de rezultat |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| hai, curaj, tinem pumnii trebuie sa faci si testul sa stii cum stai |
|
| da, asa e! deseara ori ii dau cu vin, ori trec pe apa
multumesc pt pumnii stransi, revin cu vesti in cateva ore! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| ma gandesc la tine ! si eu am zis ca ma imbat dupa testul negativ, macar atat nu m-am imbatat, dar am baut totusi niste alcool, ca dupa transfer nici macar cafea nu mai bausem (nu ca as crede ca face rau, dar am zis sa nu-mi reprosez nimic) |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 973
| ivy wrote:da, asa e! deseara ori ii dau cu vin, ori trec pe apa multumesc pt pumnii stransi, revin cu vesti in cateva ore! Hai ivy, curaj! 2 liniute iti doresc! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| ivy wrote:da, asa e! deseara ori ii dau cu vin, ori trec pe apa multumesc pt pumnii stransi, revin cu vesti in cateva ore!
Hai cu apaaaaa bafta!! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2020 Mesaje: 27
| ivy wrote:da, asa e! deseara ori ii dau cu vin, ori trec pe apa multumesc pt pumnii stransi, revin cu vesti in cateva ore!
Bafta, ivy!!! Asteptam ve?tile bune, sa fie cu ochi?ori!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| ivy wrote:
nuuuu, cand ajung acasa de la birou asa prost am dormit, numa vise dubioase am avut
mi e mai frica decat credeam de rezultat
Bafta! Ai galerie!
Andreea, multumim de casuta! Vreau sa facem casuta asta roz, fetelor! Bafta tuturor!
Mihaela, felicitari pt baietel! Sa creasca mare si voinicel! PS: Da-i cu prafusor pe aici! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Raza wrote: Carlita, mie mi-a dat AC din prima zi de ciclu cred ca pe 12 a fost asta si le-am oprit pe 1 martie. Maine începem stimularea, cred ca eu sunt prima luna asta la proceduri. Wish me luckHands . Nu stiu de ce vorbesc la plural cand zic vorbesc de FIV.
Raza, multumesc frumos de informatii! Sunt mai linistita acum. Si eu tot la plural ma mai trezesc vorbind, cred ca vreau sa simt ca nu sunt singura implicata in procedura, asa ca implicam si sot, si dr .... Cati foliculi antrali ti-a numarat la inceput de stimulare? Multa bafta sa fie un succes total procedura!
|
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| ivy wrote:
mi e mai frica decat credeam de rezultat
Sunt prezenta aici in galerie !!
Mihaela, te felicit, draga mea, chiar ma bucur pentru tine ! |
|
| sunteti niste extraordinare, toate! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1288
| Mihaela14 wrote:Multumesc Andreea!
Miha, felicitari pt martisor :) |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1288
| ivy wrote: sunteti niste extraordinare, toate!
ivy, hai cu apa !!! |
|
| vai de mine nu mai am aer, imi tremura mainile cand scriu la asta chiar nu ma asteptam
|
|
| nu pot pune poza dar am 2 liniute!!!! is acolo si nu pare sa dispara! |
|
|