Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Roser wrote:
1,23cm=12,3mm. Nu e chiar asa micut, mai fa teste ca creste si vei ovula.
Ce ametita sunt , de cateva minute mi-am dat seama ce am zis, ai dreptate , in timp ce intram pe forum ca sa editez ce am scris ultima data ma gandeam daca a vazut cineva ultimul meu mesaj sau nu |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna!!! Ce liniste e in casuta! Nu e nimeni la testare?? Sa mai avem si noi o veste buna...sa ne inveselim cu toata nebunia asta. Va pup si aveti mare grija de voi. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Raza, cum sunteti, ati reusit sa ajungeti acsa? All good? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Hey hey,
Merci Ioana de intrebare, chiar vroiam sa fac update-ul.
Am ajuns acasa
Cand am urcat in avion m-a busit plansul, de nu stia al meu cum sa ma linisteasca ca cine stie ce o sa creada oamenii.
Pana nu am ajuns acasa nici nu mi-am dat seama ce stresata am fost.
Nu m-am stresat cu fiv-ul cat cu toata nebunia de covid, inchis granite si posibilitatea sa ramanem pe acolo.
A fost cu aventuri, trebuia sa luam metroul spre autobusul spre aeroport si statia unde trebuia sa ne dam jos era inchisa. Ne-am dat jos mai repede si am urcat sa luam tramvaiul, cand am ajuns la suprafata am iesit chiar in piata parlamentului, altfel plina de turisti, acum gol, doar noi si 2 de la armata. Mi s-a ridicat parul pe mine cand am vazut.
In Targu Mures, daca nu aveam cine sa vina dupa noi in aeroport ramaneam, nu era nici urma de taxi, autobus, nimic.
E grava situatia, ma protejez cat pot, ies de musai, momementan nu e.
Sa ne ajute Dumnezeu sa iesim cu bine din toata situatia asta!
Aveti grija de voi!
|
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Sisi2 wrote:Buna!!! Ce liniste e in casuta!  Nu e nimeni la testare?? Sa mai avem si noi o veste buna...sa ne inveselim cu toata nebunia asta. Va pup si aveti mare grija de voi. Hey, fete dragi! Eu mai am 6 zile pana la menstruatie, conform FF. Nu cred ca e nici asta luna mea, nu simt nimic, eu am ramas fixata pe ideea ca voi sti cand se va intampla stam in casa cat de mult, mai teama imi e pt ai mei decat pt mine si sotul. Ce buna ar fi o veste cu ochisori acum, din partea oricareia dintre noi! Raza, tu esti speranta noastra! |
|
| Fetelor, am o intrebare: dupa ovulatie, am avut, in majoritate, temperaturi de 36.5 si 36.4 (intr o singura zi a urcat la 36.7). Sunt ok, oare, aceste temperaturi? Am crezut ca in faza luteala sunt mai ridicate... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| Buzbuchi wrote:Fetelor, am o intrebare: dupa ovulatie, am avut, in majoritate, temperaturi de 36.5 si 36.4 (intr o singura zi a urcat la 36.7). Sunt ok, oare, aceste temperaturi? Am crezut ca in faza luteala sunt mai ridicate...
Buna. Eu zic ca e in regula temperatura de dupa ovulatie. Si la mine temp de dupa ovulatie fluctueaza intre 36.4 si 36.7 ( iti atasez graficul meu din martie anul trecut). Sunt pers care au temp corpului mai mare, iar altele mai mica diana.dmn attached the following image(s):

|
|
| diana.dmn wrote:
Buna. Eu zic ca e in regula temperatura de dupa ovulatie. Si la mine temp de dupa ovulatie fluctueaza intre 36.4 si 36.7 ( iti atasez graficul meu din martie anul trecut). Sunt pers care au temp corpului mai mare, iar altele mai mica
Multumesc, Diana! Sunt similare temperaturile noastre |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Eu mai am 7 zile pâna la testare...de ieri un fel de crAMpe usoare azi le simt mai bine ?i ma deranjeaza sânii, sunt usor sensibili... |
|
| ANDREEA2929A wrote:Eu mai am 7 zile pâna la testare...de ieri un fel de crAMpe usoare azi le simt mai bine ?i ma deranjeaza sânii, sunt usor sensibili... Suntem cam in aceeasi perioada |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Buzbuchi wrote:Suntem cam in aceeasi perioada
Doamne ajuta! Eu aveam simptomele astea inainte de menstra, acum e cam rapid...poate vine mai repede cine stie. |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Si eu cam tot peste 7 zile ma gandesc sa testez, desi menstra ar trebui sa vina peste 10 |
|
| OtiliaC wrote:Si eu cam tot peste 7 zile ma gandesc sa testez, desi menstra ar trebui sa vina peste 10
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| si eu mai am o saptamana pana sa-mi vina, dar n-o sa fac niciun test, nu-mi plac testele
|
|
| freya1 wrote:si eu mai am o saptamana pana sa-mi vina, dar n-o sa fac niciun test, nu-mi plac testele
Deci suntem o gasca intreaga care asteapta o veste in aprox. O saptamana Eu voi face test doar daca imi intarzie mai mult de 2 zile. Deja am sindromul ala premenstrual, deci nu imi fac sperante prea mari, mi le am temperat de ieri incoace. Va imbratisez! |
|
|