Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
OtiliaC
Scris: Thursday, March 19, 2020 7:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/22/2020
Inca nu ma apropii, practic testul de ovulatie pozitiv a fost pe 15, menstruatia ar trebui sa vina pe 31, trebuie sa mai astept. Dar e asa de greu, si tot citesc despre teste care e cel mai sigur??. Oare in ce zii ar trebui sa testez?
freya1
Scris: Thursday, March 19, 2020 8:00 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Otilia, eu as zice 13-14 dpo ca sa fii sigura si atunci conteaza mai putin testul, mai devreme te chinui degeaba
ivy
Scris: Thursday, March 19, 2020 8:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
ieeeei Raza! ai un luptator, in vremurile astea! iti tin pumnii Buddy1
Buzbuchi
Scris: Thursday, March 19, 2020 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
freya1 wrote:
Buzbuchi, nu ai modificat graficul ala ? ras da-i OPK la metoda ca sa ia in considerare testul

L am modificat, dar apoi l am remodificat, ca voiam sa vad ceva, dar ma crezi ca nu mai stiu ce? Cine stie ce pitic am avut. Apoi am neglijat sa il mai schimb. Gata, l am modificat. Ce o mai fi si luna asta...imi fac si nu imi fac sperante, nu stiu cum poti ave a doua stari complet opuse, simultanLol
Buzbuchi
Scris: Thursday, March 19, 2020 8:42 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Buzbuchi wrote:

L am modificat, dar apoi l am remodificat, ca voiam sa vad ceva, dar ma crezi ca nu mai stiu ce? Cine stie ce pitic am avut. Apoi am neglijat sa il mai schimb. Gata, l am modificat. Ce o mai fi si luna asta...imi fac si nu imi fac sperante, nu stiu cum poti ave a doua stari complet opuse, simultanLol

Vad ca aici apare tot asa. In aplicatia mea arata ok, am 5 dpo.
Poate se sincronizeaza cu intarziere. Pana la 13 dpo lung e drumulCrazy
Adelinuta
Scris: Friday, March 20, 2020 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 5/8/2015
Va salut si va pup pe toate dragele mele Cheek Kiss
Raza, felicitari, doamne ajuta sa ne dai vesti bune, bune si sa ne arati un super beta majoreta majoreta
Otilia, succes la testare pe cand o fi!
Eu am facut si analizele de ziua 15, de data asta nu mai stau chiar asa grozav. Testele de ovulatie inca sunt negative, sa vad astazi cum iasa al treilea. Am fost marti la foliculometrie si aveam un amarat de folicul dominant pe ovarul stang, dar nu destul de mare, o sa vad ce o fi luna asta, oricum suntem un pic mai relaxati fiindca totusi ne lasa si pe noi sa lucram de acasa. Va atasez rezultatele sa le vedeti si voi. Daca ieri am fost in ziua 15, cred ca deja ma incadrez in perioada ovulatorie, nu? Luni am programare pentru o noua foliculometrie si sa vada si rezultatele astea.

https://ibb.co/PW1379t
https://ibb.co/y0bM5MN
freya1
Scris: Friday, March 20, 2020 9:03 AM
Nivel

Adelinuta, rezultatele astea arata ca nu ovulezi inca, de obicei se da doar estradiol la ovulatie sau nu se fac deloc analize in faza ovulatorie
Prolactina ai mai facut-o ? eu am avut surpriza sa-mi iasa mare cand am facut-o odata cu progesteronul in 7 dpo si normala in z3, deci se pare ca ar conta si ziua in care o faci (asa mi-a zis endocrinologul)
Adelinuta
Scris: Friday, March 20, 2020 9:49 AM
Nivel

freya1 wrote:
Adelinuta, rezultatele astea arata ca nu ovulezi inca, de obicei se da doar estradiol la ovulatie sau nu se fac deloc analize in faza ovulatorie
Prolactina ai mai facut-o ? eu am avut surpriza sa-mi iasa mare cand am facut-o odata cu progesteronul in 7 dpo si normala in z3, deci se pare ca ar conta si ziua in care o faci (asa mi-a zis endocrinologul)

Am facut-o in ziua 3, a iesit normal, daca te uiti pe rezultate apare in dreapta cum te uiti si rezultatul precedent. Mai am de facut estrogen, progesteron si mai ceva, dheas parca? NuStiu in ziua 21
Maria.mmh
Scris: Friday, March 20, 2020 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Eu raman fara Metformin care nu se mai gaseste, nici macar inlocuitor, deci ma vad obligata sa opresc tratamentul...Cray
freya1
Scris: Friday, March 20, 2020 10:39 AM
Nivel

Adelinuta, atunci nu mi-as face probleme cu prolactina, progsteronul degeaba il faci in z21 daca nu ai ovulat, eventual sa astepti sa vezi daca ovulezi si sa il faci la 7 zile dupa
E putin ciudata schema asta, nici estradiol in z21 nu vad de ce ai face, ala e important fix la ovulatie... in fine

Adelinuta
Scris: Friday, March 20, 2020 11:10 AM
Nivel

freya1 wrote:
Adelinuta, atunci nu mi-as face probleme cu prolactina, progsteronul degeaba il faci in z21 daca nu ai ovulat, eventual sa astepti sa vezi daca ovulezi si sa il faci la 7 zile dupa
E putin ciudata schema asta, nici estradiol in z21 nu vad de ce ai face, ala e important fix la ovulatie... in fine

Estrogen mai am in ziua 21, nu estradiol..Nu am ovulat inca, fiindca marti cand am fost, in ziua 13, aveam un folicul dominant pe ov stang, dar micut, de 1,23 cm si testele de ovulatie de alaltaieri si de ieri sunt negative, abia se vede a doua liniuta...eu sper sa fie mai tarzie ovulatia cum a intarziat menstra si sa mai creasca foliculul ala. Desi imi fac putin griji, fiindca nu stau chiar grozav cu rezerva ovariana, la analiza amh sunt intr-adevar intre valori, dar sunt mai aproape de limita inferioara decat cea superioara, la fel si cu restul analizelor, sunt bune dar nu prea...Sa vad ce o sa recomande doctorita asta si dupa ultimele analize din ziua 21 si sa vad luna viitoare la monitorizare daca o sa am foliculi buni
Roser
Scris: Friday, March 20, 2020 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Adelinuta wrote:

Estrogen mai am in ziua 21, nu estradiol..Nu am ovulat inca, fiindca marti cand am fost, in ziua 13, aveam un folicul dominant pe ov stang, dar micut, de 1,23 cm si testele de ovulatie de alaltaieri si de ieri sunt negative, abia se vede a doua liniuta...eu sper sa fie mai tarzie ovulatia cum a intarziat menstra si sa mai creasca foliculul ala. Desi imi fac putin griji, fiindca nu stau chiar grozav cu rezerva ovariana, la analiza amh sunt intr-adevar intre valori, dar sunt mai aproape de limita inferioara decat cea superioara, la fel si cu restul analizelor, sunt bune dar nu prea...Sa vad ce o sa recomande doctorita asta si dupa ultimele analize din ziua 21 si sa vad luna viitoare la monitorizare daca o sa am foliculi buni

Adelinuta, freya are dreptate. Nu nu are rost sa faci analize asa aiurea si sa arunci degeaba banii pe ele ca nu iti dau nicio informatie relevanta. E ok ca ai facut cele din z2-3 dar acum daca mai vrei sa faci ceva ar fi estrogenul/estradiolul (e cam acelasi lucru, estradiolul e un tip de estrogen) la ovulatie, desi asta e mai important sa se monitorizeze cand faci fiv, nu intr-un ciclu natural si apoi o data ce ai ovulat, faci progesteronul 7 zile dpo ca sa confirmi ovulatia.
Daca marti aveai un folicul de 12,3 mm nu mai este mult si vei ovula. Testele se pozitiveaza cam cand foliculul ajunge la 18mm si calculeaza ca creste cam 1.5mm pe zi, poate chiar 2mm in ultimele zile din perioada foliculara.
De amh nu iti face probleme deocamdata, cat timp e peste 1, nu pune probleme in obtinerea unei sarcini.
Adelinuta
Scris: Friday, March 20, 2020 11:56 AM
Nivel

Roser wrote:

Adelinuta, freya are dreptate. Nu nu are rost sa faci analize asa aiurea si sa arunci degeaba banii pe ele ca nu iti dau nicio informatie relevanta. E ok ca ai facut cele din z2-3 dar acum daca mai vrei sa faci ceva ar fi estrogenul/estradiolul (e cam acelasi lucru, estradiolul e un tip de estrogen) la ovulatie, desi asta e mai important sa se monitorizeze cand faci fiv, nu intr-un ciclu natural si apoi o data ce ai ovulat, faci progesteronul 7 zile dpo ca sa confirmi ovulatia.
Daca marti aveai un folicul de 12,3 mm nu mai este mult si vei ovula. Testele se pozitiveaza cam cand foliculul ajunge la 18mm si calculeaza ca creste cam 1.5mm pe zi, poate chiar 2mm in ultimele zile din perioada foliculara.
De amh nu iti face probleme deocamdata, cat timp e peste 1, nu pune probleme in obtinerea unei sarcini.

1,23 era foliculul...micut rau pentru jumatatea ciclului, cine stie daca oi si ovula luna asta...
Roser
Scris: Friday, March 20, 2020 11:59 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Adelinuta wrote:

1,23 era foliculul...micut rau pentru jumatatea ciclului, cine stie daca oi si ovula luna asta...

1,23cm=12,3mm. Nu e chiar asa micut, mai fa teste ca creste si vei ovula.
freya1
Scris: Friday, March 20, 2020 12:02 PM
Nivel

ca sa iti dau un exemplu, eu aveam luni foliculi de 12 mm si am ovulat duminica (sambata am avut test pozitiv) si inca a mers mai greu ca aveam 2 si cine stie ce s-o fi intamplat
deci in vreo 4-5 ovulezi
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.