Cubul aspirantelor - 79
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adelinuta
Scris: Tuesday, March 17, 2020 8:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/8/2015
Buna dimi, dragelor! Chiar daca nu am mai spus nimic, v-am citit in fiecare zi Cheek Kiss
Eu am fost in 12 la programare pt citirea rezultatelor de la primul set de analize si sa vad rezultatul de la Pap. Slava Domnului, e negativ dar tot au gasit ei niste flora bacilara. Mi-a prescris doctorita Cervucid ovule dar doar pana aseara inclusiv, fiindca azi merg la prima zi de monitorizare. Daca e totul ok ne da verde la bebelit. Daca e totul bine o sa asteptam sa vedem daca vine menstra, daca o sa vina, o sa imi scrie si antibiotic pt flora aia si o sa reiau si Cervucidul, iar daca nu o sa vina a zis ca nu e stres, mai amanam tratamentul ras
In legatura cu corona, ce sa zic...eu lucrez la un birou notarial si ne-a venit un email de la Camera Notarilor Timisoara (Camera care si-a sistat si programul cu publicul si si-a amanat intalniri, adunari, conferinte...) cum ca notarii sunt in centrul vietii sociale si trebuie sa dea exemplu bla, bla, bla, prin urmare birourile isi vor continua activitatea obisnuita, program cu publicul neintrerupt, asa ca lucrul de acasa nu va fi o optiune pentru mine si pentru sotul meu, lucram amandoi in acelasi loc. Ce sa facem, o sa ne protejam cat vom putea, sigur au venit pe la noi si repatriati cu vreo cateva saptamani, zile inainte de luarea masurilor cu carantina, vedem ce o fi, parerea mea e ca suntem abia la inceput, iar cazurile se vor tot inmulti.
Aveti grija de voi, fetelor, mai ales cele plecate pe la proceduri! In rest, sa ne aibe Dumnezeu in paza pe toti! Va pup
Maria.mmh
Scris: Tuesday, March 17, 2020 9:06 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Doamne ...e haos la mine in grafic cum e in supermarket-uri in momentul de fata Lol
Si daca as vrea nu inteleg nimic din el NuStiu
Buzbuchi
Scris: Tuesday, March 17, 2020 10:22 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
[quote=Maria.mmh]Doamne ...e haos la mine in grafic cum e in supermarket-uri in momentul de fata Lol
Si daca as vrea nu inteleg nimic din el NuStiu [/quote
Eu nu pot vedea graficul tau, Maria. Doar pe cel din ianuarie...cred ca nu ma uit bineCrazy
ivy
Scris: Tuesday, March 17, 2020 10:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
ala e, din ianuarie
a avut saraca un ciclu haotic si lung
Maria.mmh
Scris: Tuesday, March 17, 2020 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Buzbuchi wrote:
[quote=Maria.mmh]Doamne ...e haos la mine in grafic cum e in supermarket-uri in momentul de fata Lol
Si daca as vrea nu inteleg nimic din el NuStiu [/quote
Eu nu pot vedea graficul tau, Maria. Doar pe cel din ianuarie...cred ca nu ma uit bineCrazy

Pai daca iti vine sa crezi..ala e Lol
Incepe pe 30 ianuarie si e pana in ziua de azi Blackeye
Roser
Scris: Tuesday, March 17, 2020 1:30 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Maria.mmh wrote:

Maria, nu o sa iei progesteron pana la urma? Dupa cum se vede din grafic, e un ciclu anovulator.

Raza, ce noutati ai?topai
Raza
Scris: Tuesday, March 17, 2020 3:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/15/2019
Hello, avem 5 embrioni, unul il transferam joi la 11:30, o sa fie de ziua 3, nu ne-a dat mai multe detalii la telefon. Speram sa reziste ?i ceilal?i ca sa ii congelam.
Mergem pana la capat daca am inceput.
Hands Hands
freya1
Scris: Tuesday, March 17, 2020 3:42 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Raza, bravo, bafta ! pe ceilalti ii lasa pana la stadul de blastocist presupun
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, March 17, 2020 3:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Raza wrote:
Hello, avem 5 embrioni, unul il transferam joi la 11:30, o sa fie de ziua 3, nu ne-a dat mai multe detalii la telefon. Speram sa reziste ?i ceilal?i ca sa ii congelam.
Hands Hands

Bravo! Hai sa fie bine! Clap Clap Clap Grija cum ajungeti acasa si stay safe!
Raza
Scris: Tuesday, March 17, 2020 3:59 PM
Nivel

freya1 wrote:
Raza, bravo, bafta ! pe ceilalti ii lasa pana la stadul de blastocist presupun

Mul?umesc! A?a cred si eu, sper sa mai si ramana de inghetat.
Raza
Scris: Tuesday, March 17, 2020 4:04 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Bravo! Hai sa fie bine! Clap Clap Clap Grija cum ajungeti acasa si stay safe!

Mul?umesc!

Cu avionul o sa mergem la Targu Mures si de acolo rasuflu usurata ca is pe teritoriu roman si gasim cu ce sa mergem mai departe.

Offf acum o saptamana am ajuns aici totul era ok si acasa si aici. Nu credeam ca vor degenera lucrurile chiar asa. Doamne ajuta la toata lumeaHands !
freya1
Scris: Tuesday, March 17, 2020 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Raza Cheek Kiss sa ajungeti cu bine si sa ramaneti in continuare 3 coeur
carlita
Scris: Tuesday, March 17, 2020 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Raza wrote:
Hands Hands

Ooo, sa va fie de bine si sa aiba o evolutie perfecta copilasii tai! computerlove DAca tot ai ajuns in faza asta, da-i inainte cu tupeu si-ti iei de-o grija. Ce sa mai faci un drum pt ET? Si-asa s-ar putea sa se inrautateasca sit, cine stie cand ne-om putea apuca si noi celelalte... pale Daca incepeam si eu in z2, acum as fi fost si eu dupa punctie ...
Buzbuchi
Scris: Tuesday, March 17, 2020 7:24 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Of, iarta ma, Maria, nu mi am dat seama, deci nu m a dus deloc capul asta sec!
Buzbuchi
Scris: Tuesday, March 17, 2020 7:26 PM
Nivel

Raza wrote:
Hands Hands

Raza, esti aproape de visul tau! Ai incredere in Doamne, va fi bine! Muuuult succes!grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.