Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/8/2015 Mesaje: 348
| Buna dimi, dragelor! Chiar daca nu am mai spus nimic, v-am citit in fiecare zi Eu am fost in 12 la programare pt citirea rezultatelor de la primul set de analize si sa vad rezultatul de la Pap. Slava Domnului, e negativ dar tot au gasit ei niste flora bacilara. Mi-a prescris doctorita Cervucid ovule dar doar pana aseara inclusiv, fiindca azi merg la prima zi de monitorizare. Daca e totul ok ne da verde la bebelit. Daca e totul bine o sa asteptam sa vedem daca vine menstra, daca o sa vina, o sa imi scrie si antibiotic pt flora aia si o sa reiau si Cervucidul, iar daca nu o sa vina a zis ca nu e stres, mai amanam tratamentul In legatura cu corona, ce sa zic...eu lucrez la un birou notarial si ne-a venit un email de la Camera Notarilor Timisoara (Camera care si-a sistat si programul cu publicul si si-a amanat intalniri, adunari, conferinte...) cum ca notarii sunt in centrul vietii sociale si trebuie sa dea exemplu bla, bla, bla, prin urmare birourile isi vor continua activitatea obisnuita, program cu publicul neintrerupt, asa ca lucrul de acasa nu va fi o optiune pentru mine si pentru sotul meu, lucram amandoi in acelasi loc. Ce sa facem, o sa ne protejam cat vom putea, sigur au venit pe la noi si repatriati cu vreo cateva saptamani, zile inainte de luarea masurilor cu carantina, vedem ce o fi, parerea mea e ca suntem abia la inceput, iar cazurile se vor tot inmulti. Aveti grija de voi, fetelor, mai ales cele plecate pe la proceduri! In rest, sa ne aibe Dumnezeu in paza pe toti! Va pup
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Doamne ...e haos la mine in grafic cum e in supermarket-uri in momentul de fata Si daca as vrea nu inteleg nimic din el |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| [quote=Maria.mmh]Doamne ...e haos la mine in grafic cum e in supermarket-uri in momentul de fata Si daca as vrea nu inteleg nimic din el [/quote Eu nu pot vedea graficul tau, Maria. Doar pe cel din ianuarie...cred ca nu ma uit bine |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| ala e, din ianuarie a avut saraca un ciclu haotic si lung |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Buzbuchi wrote:[quote=Maria.mmh]Doamne ...e haos la mine in grafic cum e in supermarket-uri in momentul de fata Si daca as vrea nu inteleg nimic din el [/quote Eu nu pot vedea graficul tau, Maria. Doar pe cel din ianuarie...cred ca nu ma uit bine
Pai daca iti vine sa crezi..ala e Incepe pe 30 ianuarie si e pana in ziua de azi |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Maria.mmh wrote:Pai daca iti vine sa crezi..ala e Incepe pe 30 ianuarie si e pana in ziua de azi
Maria, nu o sa iei progesteron pana la urma? Dupa cum se vede din grafic, e un ciclu anovulator.
Raza, ce noutati ai? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Hello, avem 5 embrioni, unul il transferam joi la 11:30, o sa fie de ziua 3, nu ne-a dat mai multe detalii la telefon. Speram sa reziste ?i ceilal?i ca sa ii congelam. Mergem pana la capat daca am inceput. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Raza, bravo, bafta ! pe ceilalti ii lasa pana la stadul de blastocist presupun |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Raza wrote:Hello, avem 5 embrioni, unul il transferam joi la 11:30, o sa fie de ziua 3, nu ne-a dat mai multe detalii la telefon. Speram sa reziste ?i ceilal?i ca sa ii congelam. Mergem pana la capat daca am inceput. Bravo! Hai sa fie bine! Grija cum ajungeti acasa si stay safe! |
|
| freya1 wrote:Raza, bravo, bafta ! pe ceilalti ii lasa pana la stadul de blastocist presupun
Mul?umesc! A?a cred si eu, sper sa mai si ramana de inghetat. |
|
| IoanaIoanaC wrote:Bravo! Hai sa fie bine! Grija cum ajungeti acasa si stay safe!
Mul?umesc!
Cu avionul o sa mergem la Targu Mures si de acolo rasuflu usurata ca is pe teritoriu roman si gasim cu ce sa mergem mai departe.
Offf acum o saptamana am ajuns aici totul era ok si acasa si aici. Nu credeam ca vor degenera lucrurile chiar asa. Doamne ajuta la toata lumea ! |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Raza sa ajungeti cu bine si sa ramaneti in continuare 3 |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Raza wrote:Hello, avem 5 embrioni, unul il transferam joi la 11:30, o sa fie de ziua 3, nu ne-a dat mai multe detalii la telefon. Speram sa reziste ?i ceilal?i ca sa ii congelam. Mergem pana la capat daca am inceput. Ooo, sa va fie de bine si sa aiba o evolutie perfecta copilasii tai! DAca tot ai ajuns in faza asta, da-i inainte cu tupeu si-ti iei de-o grija. Ce sa mai faci un drum pt ET? Si-asa s-ar putea sa se inrautateasca sit, cine stie cand ne-om putea apuca si noi celelalte... Daca incepeam si eu in z2, acum as fi fost si eu dupa punctie ... |
|
| Maria.mmh wrote:Pai daca iti vine sa crezi..ala e Incepe pe 30 ianuarie si e pana in ziua de azi Of, iarta ma, Maria, nu mi am dat seama, deci nu m a dus deloc capul asta sec! |
|
| Raza wrote:Hello, avem 5 embrioni, unul il transferam joi la 11:30, o sa fie de ziua 3, nu ne-a dat mai multe detalii la telefon. Speram sa reziste ?i ceilal?i ca sa ii congelam. Mergem pana la capat daca am inceput. Raza, esti aproape de visul tau! Ai incredere in Doamne, va fi bine! Muuuult succes! |
|
|