Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| pai cati foliculi sa ai, Roser ? sau ziceai de foliculi antrali ? bafta multa, sa apuci sa faci toata procedura ! si eu vreau sa incerc Pergoveris la urmatoarea stimulare, desi dr zice ca studiile nu au aratat diferente fata de Menopur si nu se justifica pretul, in mod ciudat am citit de cazuri care au reactionat mai bine la Pergoveris si sa nu zic ca nu am incercat... desi e de 2 ori mai scump mai e si stimularea minimala cu letrozol + 2-3 zile de gonadotrofine tot pt ciclul natural modificat care am intles ca merge f bine si e si mai ieftina |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| freya1 wrote:pai cati foliculi sa ai, Roser ? sau ziceai de foliculi antrali ? bafta multa, sa apuci sa faci toata procedura ! si eu vreau sa incerc Pergoveris la urmatoarea stimulare, desi dr zice ca studiile nu au aratat diferente fata de Menopur si nu se justifica pretul, in mod ciudat am citit de cazuri care au reactionat mai bine la Pergoveris si sa nu zic ca nu am incercat... desi e de 2 ori mai scump mai e si stimularea minimala cu letrozol + 2-3 zile de gonadotrofine tot pt ciclul natural modificat care am intles ca merge f bine si e si mai ieftina
Pai macar 10 hehhe (jk ).Deci am doar unul de 5mm pe ovarul drept, ca cel stang doarme demuuult. Si mie au vrut sa-mi dea tot Menopur dar mie nu-mi place sistemul cu siringi si prafuri si ace grosute si am cerut pen, so atunci mi-au prescris Pergoveris. E mai scump dar cum fac doar 75ui nu trebuie sa iau mult. Am trimis reteta prin whatsapp la farmacie si nu il au pe stock, dar au zis ca pana la 19h mi-l aduc. Sper sa fie asa... |
|
| si la mine stangul e mai slow saracul, desi natural isi face si el treaba cat poate da, la 75 e ok, mie acum a zis ca imi da 450 de menopur sau 300 pergoveris iti tin pumnii, am asa emotii pt tine ca probabil asta ma asteapta si pe mine |
|
| freya1 wrote:si la mine stangul e mai slow saracul, desi natural isi face si el treaba cat poate da, la 75 e ok, mie acum a zis ca imi da 450 de menopur sau 300 pergoveris iti tin pumnii, am asa emotii pt tine ca probabil asta ma asteapta si pe mine
Mersi freya Si eu am ceva emotii ca mi-e groaza ca nu ajung nici macar la punctie, cu un singur folicul e destul de riscant, ca sa nu mai zic de situatia asta de rahat cu corona. Om vedea ce va fi... Poti sa alegi tu ce vei lua, Menopur sau Pergoveris? Eu nu stiu ce sa te sfatuiesc deocamdata, iti dau ceva impresii peste cateva zile |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Hey girls, 8 ovocite extrase, nu stiu mai multe detalii despre ele, maine la 11 sunam la clinica sa vedem ce avem. |
|
| da, si prima oara mi-a zis dr, dar am ales totusi Menopur din cauza pretului, acum ca am vazut ca nu raspund la el ma gandesc sa incerc si Pergoveris... cam astea sunt optiunile Menopur are 1:1 raportul FSH/LH, Pergoveris 2:1
Raza super, tinem pumnii in continuare ! cum te simti ? |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| freya1 wrote:nu ai mai luat duphaston pana la urma, Maria ?
L-am cumparat dar nu l-am luat Raza, mult succes. Te asteptam cu vesti super maine |
|
| Multumesc fetelor,
Momentan bine, nu am niciun disconfort fizic, mai degraba psihic si emotional . M-a apucat bocitul dupa ce m-am trezit din anestezie, speram sa fie bine pe mai departe. |
|
|
Bravo Raza, mult succes in continuare! Pana la urma ce ati hotarat, cand va intoarceti in Ro? |
|
| Roser wrote:Bravo Raza, mult succes in continuare! Pana la urma ce ati hotarat, cand va intoarceti in Ro?
Multumesc!!
Nu stim inca, ne decidem maine dupa informatiile de la embriolog. Cert este ca nu avem de azi cu ce sa ne intoarcem, nu mai circula microbusurile si in Ungaria cica intra doar cetatenii maghiari. Ne bazam pe o cursa wizz Budapesta - Targu Mures care speram sa circule si zilele urmatoare, dar o sa vedem maine in functie de vestile de la clinica. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim wrote:Hey! Te imbratisez.O sa fie bine pana la urma Vine si vremea noastra Nu sunt suparata deloc. Mi se pare o decizie foarte buna avand in vedere situatia. Poate eu in nebunia mea as fi mers mai departe, noroc ca sunt ei mai calmi si mai destepti decat mine. Consider ca e un risc inutil, scade imunitatea, da Domnul si reusesti procedura si pe urma naiba stie cum evolueaza situatia si te imbolnavesti, iar efectele asupra fatului nu se cunosc. Mai ciuda imi era daca se intampla asa. |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote: Nu sunt suparata deloc. Mi se pare o decizie foarte buna avand in vedere situatia. Poate eu in nebunia mea as fi mers mai departe, noroc ca sunt ei mai calmi si mai destepti decat mine. Consider ca e un risc inutil, scade imunitatea, da Domnul si reusesti procedura si pe urma naiba stie cum evolueaza situatia si te imbolnavesti, iar efectele asupra fatului nu se cunosc. Mai ciuda imi era daca se intampla asa.
Exact. Asa e cel mai bine si mai safe |
|
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Raza! Bravo! Hai sa se fertilizeze toate! Stay safe! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Raza wrote:Multumesc fetelor, Momentan bine, nu am niciun disconfort fizic, mai degraba psihic si emotional . M-a apucat bocitul dupa ce m-am trezit din anestezie, speram sa fie bine pe mai departe.
Minunat!!! Iti tin pumnii ca totul sa fie bine in continuare! Ai grija de tine. |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Fetelor, noi lucram de acasa...e o situatia incerta tare dar trecem noi si de asta, viata nu se opreste aici, ii dam tot inainte, pana la ultima bataie. Raza, mult succes, sa iasa 8 embrionasi superbi si puternici! Fetelor, imi dau seama ca e tare greu sa ii ceri timpului timp si sa traiesti tot intr o asteptare. Va doresc multa putere si nu va pierdeti speranta, ca va veni si ziua aceea! Va imbratisez pe toate si ma bucur ca in astfel de vremuri, avem aici un colt al nostru unde mai putem sa impartasim un gand, o temere, sau sa mai cerem o parere. Va multumesc pt timpul pe care l-ati rupt sa oferiti un raspuns sau sa transmiteti un gand bun! |
|
|