Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Roser wrote:
In z9-10 nu ai facut teste? FF traseaza ovulatia ca a vazut 3 temp peste medie, dar nu cred ca ai ovulat asa devreme. Probabil ai ovulat ieri, sau chiar azi (de obicei testele ies + doua zile la rand). Poti sa schimbi la setari sa traseze ovulatia in functie de test.
Multumesc, Roser! Din pacate, nu am facut teste in zilele 9 si 10. Deci de aceea imi indica asa graficul. Nu stiam ca pot schimba setarea, o sa imi bag nasul pe acolo. Astept sa creasca temperatura, si pt siguranta, mai bebelim si azi, si maine. Ma ofticam ca nici luna asta sa nu fie cea norocoasa, si nu din cauze necunoscute inca, ci din vina noastra, ca nu ne am "organizat" Sper ca totul sa decurga ok pentru tine, iti tin pumnii! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| freya1 wrote:Buzbuchi, si eu zic ca ai ovulat ieri, nu-ti face griji !
Raza, bafta ! si eu zic ca ar fi ok sa faci si transferul in conditiile astea eu tot nu stiu cum o sa fac, ar veni si punctia cam de pasti, cred ca aman... desi cu situatia actuala cred ca aman pentru mult timp
Multumesc, freya1!
Am nevoie de pareri ca sa ma calmez si sa iau decizii echilibrate.
|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Roser, bafta multa sa fie un folicul frumos ! |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Raza wrote:Multumesc, Roser! Endometrul e de 13, hiperstimulare nu cred ca se pune problema, am estradiol cam 6000pmol/ asta vine cam 1600 in pg/mL, progesteronul sub 1 cum se cere inainte declansare. Cred ca o sa ma decid maine dupa punctie, in functie de ce zice si doctorul. Bafta maine sa fie mai mult de un folicul  !
Conditiile sunt foarte bune pt transfer. Depinde acum si cati embrioni veti obtine. Daca cumva sunt 1 sau 2 eu nu m-as risca sa ii congelez ci i-as transfera, in tara ajungeti voi cumva, inchiriati o masina daca nu sunt microbuze. Vedeti ce zice si medicul.
La mine mai mult de un folicul oricum nu o sa fie, o sa fac pe ciclu natural fara stimulare
Bafta maine, sa ne tii la curent! |
|
| Raza wrote:Multumesc, Roser! Endometrul e de 13, hiperstimulare nu cred ca se pune problema, am estradiol cam 6000pmol/ asta vine cam 1600 in pg/mL, progesteronul sub 1 cum se cere inainte declansare. Cred ca o sa ma decid maine dupa punctie, in functie de ce zice si doctorul. Bafta maine sa fie mai mult de un folicul  ! Raza, mult succes! E greu in perioada asta sa iei o decizie, caci lucrurile se schimba rapid, dar discuta maine si cu medicul si vedeti ulterior! Esti puternica, ai ajuns pana aici si cred cu tarie ca vei depasi orice obstacol, alaturi de sotul tau! |
|
| Roser wrote:Conditiile sunt foarte bune pt transfer. Depinde acum si cati embrioni veti obtine. Daca cumva sunt 1 sau 2 eu nu m-as risca sa ii congelez ci i-as transfera, in tara ajungeti voi cumva, inchiriati o masina daca nu sunt microbuze. Vedeti ce zice si medicul. La mine mai mult de un folicul oricum nu o sa fie, o sa fac pe ciclu natural fara stimulare Bafta maine, sa ne tii la curent! Haide cu cel mai frumusel folicul! |
|

| Buzbuchi wrote:Multumesc, Roser! Din pacate, nu am facut teste in zilele 9 si 10. Deci de aceea imi indica asa graficul. Nu stiam ca pot schimba setarea, o sa imi bag nasul pe acolo. Astept sa creasca temperatura, si pt siguranta, mai bebelim si azi, si maine. Ma ofticam ca nici luna asta sa nu fie cea norocoasa, si nu din cauze necunoscute inca, ci din vina noastra, ca nu ne am "organizat" Sper ca totul sa decurga ok pentru tine, iti tin pumnii!
Mersi Buzbuchi Stai linistita ca nu ati ratat. Un test nu are cum sa iasa pozitiv dupa ovulatie. Mai bebeliti si azi si maine si sa vii cu vesti bune peste doua saptamani :). |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Raza wrote:Fetelor, azi m-am trezit panicata cu privire la situatia din tara. Maine avem punctia daca totul e ok, vineri ar trebui sa avem transferul, sambata plecarea acasa.
Nu pot sa nu ma gandesc daca degenereaza lucrurile in tara ce facem? O sa putem intra in tara? Mai mult, noi suntem cu microbusul veniti aici, nici nu stim daca o sa mai circule pe sambata viitoare.
Sper din sufelt sa fie bine maine la punctie si dupa aceea sa avem embrioni. Daca totul e ok, ma gandesc sa ii congelam si sa revenim cand se mai limpezesc lucrurile. Mi se pare cea mai logica alegere, daca sambata viitoare nu avem cu ce pleca, daca stam la vama 5 ore dupa embriotransferul de vineri, daca, daca... Offff sunt panicata putin, astept sa trezeasca sotul sa ne decidem ce facem.
Duminica placuta, gagici!
Nu stiu cât de curând se vor a?eza lucrurile cel pu?in în România.. La noi e d-abia începutul acum. Socrul meu e ?ofer de tir, a stat la întrare în Ungaria sa vina spre casa la o coada de 30km. Nu cred ca te baga în carantina daca te întorci din Ungaria, dar având în vedere starea de urgenta ce întra de mâine nu prea au zis concret ce masuri se iau, printre ele era ?i închiderea grani?elor. A?teapta pana mâine când se clarifica situa?ia ?i ia o decizie dupa. Chiar e un bat în roata ce se întâmpla cu nenorocirea asta pentru voi care era?i în proceduri Din punctul meu de vedere cineva î?i face jocurile, nu ?tiu cât sa cred în virusul asta.. Nu vreau sa fie o postare politica dar suntem doar ni?te pioni noi. Putere multa î?i doresc ?i încredere ca totul se va termina cu bine! |
|
| freya1 wrote:Buzbuchi, si eu zic ca ai ovulat ieri, nu-ti face griji !
Raza, bafta ! si eu zic ca ar fi ok sa faci si transferul in conditiile astea eu tot nu stiu cum o sa fac, ar veni si punctia cam de pasti, cred ca aman... desi cu situatia actuala cred ca aman pentru mult timp Multumesc, Freya! Din pacate, eu nu pot veni cu niciun sfat/info pe ntru o astfel de situatie pentru ca nu am experienta necesara (mi as dori sa nu fie nevoie sa ajung sa stiu despre asta, dar cine stie ). Va doresc multa, multa putere si va trimit multe ganduri bune si ! |
|

| Roser wrote:Conditiile sunt foarte bune pt transfer. Depinde acum si cati embrioni veti obtine. Daca cumva sunt 1 sau 2 eu nu m-as risca sa ii congelez ci i-as transfera, in tara ajungeti voi cumva, inchiriati o masina daca nu sunt microbuze. Vedeti ce zice si medicul. La mine mai mult de un folicul oricum nu o sa fie, o sa fac pe ciclu natural fara stimulare Bafta maine, sa ne tii la curent!
Foliculi maturi nu am avut multi cred ca vreo 6, doctorul mizeaza pe calitatea lor. La asta nu m-am gandit ca daca sunt 1 - 2 nu merita riscul sa ii congelez, de aia e bine sa intrebi.
Multumesc!
Bafta si tie fie, sa fiu unul dar bun! |
|

| Buzbuchi wrote:Raza, mult succes! E greu in perioada asta sa iei o decizie, caci lucrurile se schimba rapid, dar discuta maine si cu medicul si vedeti ulterior! Esti puternica, ai ajuns pana aici si cred cu tarie ca vei depasi orice obstacol, alaturi de sotul tau!
Multumesc pentru incurajari! |
|

| Maria.mmh wrote:Nu stiu cât de curând se vor a?eza lucrurile cel pu?in în România.. La noi e d-abia începutul acum. Socrul meu e ?ofer de tir, a stat la întrare în Ungaria sa vina spre casa la o coada de 30km. Nu cred ca te baga în carantina daca te întorci din Ungaria, dar având în vedere starea de urgenta ce întra de mâine nu prea au zis concret ce masuri se iau, printre ele era ?i închiderea grani?elor. A?teapta pana mâine când se clarifica situa?ia ?i ia o decizie dupa. Chiar e un bat în roata ce se întâmpla cu nenorocirea asta pentru voi care era?i în proceduri  Din punctul meu de vedere cineva î?i face jocurile, nu ?tiu cât sa cred în virusul asta.. Nu vreau sa fie o postare politica dar suntem doar ni?te pioni noi. Putere multa î?i doresc ?i încredere ca totul se va termina cu bine!
Maria din cate stiu eu, masinile mici si microbuzele nu stau in vama la aceeasi coada cu tirurile, deci poate nu sunt cozile atat de mari pt masini. Starea de urgenta, in toate tarile in care s-a implementat pana acum, nu inseamna ca nu te mai poti intoarce in tara ta daca esti cetatean. Te poti intoarce, doar ca o sa stai mai mult in casa ca si ceilalti iar daca cumva vii din zone de risc, stai in carantina. Pe mine ma dispera toata situatia asta, o alarmare aiurea fara niciun rost, chiar ma intreb care e motivul real. Gripa A si aviara au fost mult mai grave si nu s-a ajuns aici. Abia astept sa se termine odata circul asta. |
|

| Maria.mmh wrote:Nu stiu cât de curând se vor a?eza lucrurile cel pu?in în România.. La noi e d-abia începutul acum. Socrul meu e ?ofer de tir, a stat la întrare în Ungaria sa vina spre casa la o coada de 30km. Nu cred ca te baga în carantina daca te întorci din Ungaria, dar având în vedere starea de urgenta ce întra de mâine nu prea au zis concret ce masuri se iau, printre ele era ?i închiderea grani?elor. A?teapta pana mâine când se clarifica situa?ia ?i ia o decizie dupa. Chiar e un bat în roata ce se întâmpla cu nenorocirea asta pentru voi care era?i în proceduri  Din punctul meu de vedere cineva î?i face jocurile, nu ?tiu cât sa cred în virusul asta.. Nu vreau sa fie o postare politica dar suntem doar ni?te pioni noi. Putere multa î?i doresc ?i încredere ca totul se va termina cu bine!
Nu-mi bat capul de carantina, asta e o sa stam daca trebuie.
Ma calmez astazi si maine in functie de punctie o sa luam deciziile potrivite!
Multumesc!!! |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Buna fetelor! Asa arata testul meu de astazi, cea din dreapta este liniuta de control. Este pozitiv,nu? Acum in cat timp se va produce ovulata? https://ibb.co/3pmzqv3 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Da, Otilia, in 24-36h se va produce ovulatia |
|
|