Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| da, Otilia, cred ca maine va fi pozitiv in sfarsit mi s-a pozitivat si mie azi testul, ca ma plictisisem...cam greu avand in vedere ca luni aveau 12 mm foliculii, poate unde or fi crescut amandoi (sper eu), cine stie spor la treaba in continuare, fetelor |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
|
Da, da! Se apropie ovulatia. Probabil maine va fi. |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| freya1 wrote:da, Otilia, cred ca maine va fi pozitiv in sfarsit mi s-a pozitivat si mie azi testul, ca ma plictisisem...cam greu avand in vedere ca luni aveau 12 mm foliculii, poate unde or fi crescut amandoi (sper eu), cine stie spor la treaba in continuare, fetelor La fel si tie! Sa bebeliti cu noroc! Fetelor, iar ma entuziasmez, nu ma pot abtine! Sa ploua cu vesti bune in curand! |
|
| eu dupa 3 ani jumate nu prea ma mai entuziasmez, ce sa zic... doar ca unde acum cateva luni ma saturasem de sex la comanda, dupa alte luni in care nu am avut voie dintr-un motiv sau altul acum mi se pare chiar dragut ce sa mai zici, mereu se poate mai rau |
|
| freya1 wrote:eu dupa 3 ani jumate nu prea ma mai entuziasmez, ce sa zic... doar ca unde acum cateva luni ma saturasem de sex la comanda, dupa alte luni in care nu am avut voie dintr-un motiv sau altul acum mi se pare chiar dragut ce sa mai zici, mereu se poate mai rau Off. Vino aici |
|
| Buzbuchi |
|
Inregistrat: 2/22/2020 Mesaje: 589
| Sa fie cu ochisori!! |
|
| Fetelor, sunt cam amarata. Graficul ff imi arata ca am ovulat in ziua 10, desi in ziua 11 am avut testul pozitiv. Se poate asta? Ar insemna ca am ratat luna asta, pentru ca nu am bebelit atunci. Temperaturile sunt ametite rau, desi le am luat cam la aceeasi ora. Poate din cauza stresului, ca nu sunt chiar linistita, din X motive. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| hello, Buzbuchi! eu nu cred ca ai ovulat inca, temperatura ta e inca destul de jos
dupa ovulatie, eu cel putin, am temperatura in jur de 36,8 - 37, deci nu te descuraja! continua sa o iei!
|
|
| ivy wrote:hello, Buzbuchi! eu nu cred ca ai ovulat inca, temperatura ta e inca destul de jos
dupa ovulatie, eu cel putin, am temperatura in jur de 36,8 - 37, deci nu te descuraja! continua sa o iei!
Multumesc, Ivy, o iau in continuare! Fetelor, voi cum sunteti? Mai ales cele care trebuie sa urmeze anumite proceduri, tinand cont de situatia asta delicata...totul e incert rau... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Fetelor, azi m-am trezit panicata cu privire la situatia din tara. Maine avem punctia daca totul e ok, vineri ar trebui sa avem transferul, sambata plecarea acasa.
Nu pot sa nu ma gandesc daca degenereaza lucrurile in tara ce facem? O sa putem intra in tara? Mai mult, noi suntem cu microbusul veniti aici, nici nu stim daca o sa mai circule pe sambata viitoare.
Sper din sufelt sa fie bine maine la punctie si dupa aceea sa avem embrioni. Daca totul e ok, ma gandesc sa ii congelam si sa revenim cand se mai limpezesc lucrurile. Mi se pare cea mai logica alegere, daca sambata viitoare nu avem cu ce pleca, daca stam la vama 5 ore dupa embriotransferul de vineri, daca, daca... Offff sunt panicata putin, astept sa trezeasca sotul sa ne decidem ce facem.
Duminica placuta, gagici! |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Raza wrote:Fetelor, azi m-am trezit panicata cu privire la situatia din tara. Maine avem punctia daca totul e ok, vineri ar trebui sa avem transferul, sambata plecarea acasa.
Nu pot sa nu ma gandesc daca degenereaza lucrurile in tara ce facem? O sa putem intra in tara? Mai mult, noi suntem cu microbusul veniti aici, nici nu stim daca o sa mai circule pe sambata viitoare.
Sper din sufelt sa fie bine maine la punctie si dupa aceea sa avem embrioni. Daca totul e ok, ma gandesc sa ii congelam si sa revenim cand se mai limpezesc lucrurile. Mi se pare cea mai logica alegere, daca sambata viitoare nu avem cu ce pleca, daca stam la vama 5 ore dupa embriotransferul de vineri, daca, daca... Offff sunt panicata putin, astept sa trezeasca sotul sa ne decidem ce facem.
Duminica placuta, gagici!
Raza stai relaxata ca ai ajuns pana aici si poti sa faci punctia. De transfer eu l-as face daca nu ai facut suprastimulare si ai endometrul bun. Aici in Spania e declarata stare de urgenta de vineri noaptea, avem voie sa iesim din casa doar pt a merge la lucru (cine nu poate lucra de acasa), la farmacie, la centru sanitar/spital, sau ceva de forta majora. Dar orice cetatean/rezident spaniol poate sa se intoarca acasa daca a fost plecat, dar cand ajunge trebuie sa respecte aceleasi conditii. Am auzit ca si in Ro o sa se faca la fel, asa ca sigur ca si cetateni romani aveti voie sa va intoarceti acasa, doar ca vor fi cozi mari la vama si controale (care oricum deja sunt). Eu maine merg la clinica la prima ecografie (e considerat mers la centru sanitar, asa ca pot sa ies ) sa vedem daca am macar un amarat de folicul. Mult succes la punctie si relax ca toate sunt rezolvabile |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Buzbuchi wrote:Multumesc, Ivy, o iau in continuare! Fetelor, voi cum sunteti? Mai ales cele care trebuie sa urmeze anumite proceduri, tinand cont de situatia asta delicata...totul e incert rau...
In z9-10 nu ai facut teste? FF traseaza ovulatia ca a vazut 3 temp peste medie, dar nu cred ca ai ovulat asa devreme. Probabil ai ovulat ieri, sau chiar azi (de obicei testele ies + doua zile la rand). Poti sa schimbi la setari sa traseze ovulatia in functie de test. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Roser wrote:Raza stai relaxata ca ai ajuns pana aici si poti sa faci punctia. De transfer eu l-as face daca nu ai facut suprastimulare si ai endometrul bun. Aici in Spania e declarata stare de urgenta de vineri noaptea, avem voie sa iesim din casa doar pt a merge la lucru (cine nu poate lucra de acasa), la farmacie, la centru sanitar/spital, sau ceva de forta majora. Dar orice cetatean/rezident spaniol poate sa se intoarca acasa daca a fost plecat, dar cand ajunge trebuie sa respecte aceleasi conditii. Am auzit ca si in Ro o sa se faca la fel, asa ca sigur ca si cetateni romani aveti voie sa va intoarceti acasa, doar ca vor fi cozi mari la vama si controale (care oricum deja sunt). Eu maine merg la clinica la prima ecografie (e considerat mers la centru sanitar, asa ca pot sa ies ) sa vedem daca am macar un amarat de folicul. Mult succes la punctie si relax ca toate sunt rezolvabile
Multumesc, Roser!
Endometrul e de 13, hiperstimulare nu cred ca se pune problema, am estradiol cam 6000pmol/ asta vine cam 1600 in pg/mL, progesteronul sub 1 cum se cere inainte declansare. Cred ca o sa ma decid maine dupa punctie, in functie de ce zice si doctorul. Bafta maine sa fie mai mult de un folicul ! |
|
| Buzbuchi, si eu zic ca ai ovulat ieri, nu-ti face griji !
Raza, bafta ! si eu zic ca ar fi ok sa faci si transferul in conditiile astea eu tot nu stiu cum o sa fac, ar veni si punctia cam de pasti, cred ca aman... desi cu situatia actuala cred ca aman pentru mult timp |
|
|