Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1288
| Andreea06 wrote:Am updatat listuta, 24h mai pot edita asa ca mai acceptam inscrieri :) Si muuulte teste pozitive mai asteptam!
Andreea, ma treci si pe mine te rog cu luna asta :) |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am facut schimbarile de TTC, reordonare si burtica scoasa de pe lista :) |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| IoanaIoanaC wrote:Rabdare. Avem noi in stil, cand intram in caruselul asta al procedurilor, vrem sa le facem pe toate deodata si sa terminam si sa vedem testul pozitiv. Asa sunt/am fost si eu. Mie Galan la Cluj mi-a zis sa ma calmez, si sa consider chisturile alea modul organismului meu de a-mi spune ca vrea o pauza. Degeaba vrem noi sa grabim procedurile ca nu se pupa planul de acasa cu ala din targ
Da..probabil trebuie sa iau lucrurile mai usor.. disperarea si-a spus cuvantul.. Yeyyy, sunt pe pozitia 13, asta e numarul meu norocos |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1599
| Mihaela14 wrote:Uau Roser, ovulatie in ziua 14...
Da, am fost si eu "normala" ciclul asta Acum am citit dincolo...baietel la orizont? |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2502
| IoanaIoanaC wrote:Rabdare. Avem noi in stil, cand intram in caruselul asta al procedurilor, vrem sa le facem pe toate deodata si sa terminam si sa vedem testul pozitiv. Asa sunt/am fost si eu. Mie Galan la Cluj mi-a zis sa ma calmez, si sa consider chisturile alea modul organismului meu de a-mi spune ca vrea o pauza. Degeaba vrem noi sa grabim procedurile ca nu se pupa planul de acasa cu ala din targ Exact asta mi-a spus si mie doctorita mea. Ca oricat am incerca noi sa grabim lucrurile, organismul nostru stie mai bine cand si ce are de facut. Chiar imi dadea ex si la fiv.Faci stimulare, punctie se fertilizeaza ovocitele si vrei direct transfer.Dar e posibil ca din diferite motive sa nu se faca in luna aceea. Corpul nu e pregatit pentru o sarcina, deci se amana, decat sa se faca atunci, ca vrei tu, ca nu mai poti astepta si sa se piarda un embrion bun. Asa e si la natural. Sunt luni in care corpul nu e pregatit sa primeasca o sarcina, nu a crescut endometrul, ai o dereglare hormonala, un deficit de nu stiu ce. Stiu ca suna cliseic, dar in lupta asta trebuie sa avem atat de multa rabdare.... |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Roser wrote:Da, am fost si eu "normala" ciclul asta Acum am citit dincolo...baietel la orizont? Supeeer, asa imi doresc sa te vad burtica , abea astept Daaa, doctorita parea destul de sigura ca are cuc am plans de-a dreptul la eco, a fost magic sa-l vad cum misca |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Mihaela14 wrote:Supeeer, asa imi doresc sa te vad burtica , abea astept Daaa, doctorita parea destul de sigura ca are cuc  am plans de-a dreptul la eco, a fost magic sa-l vad cum misca
Ce faaaain sa fiti sanatosi!! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 12/6/2019 Mesaje: 400
| Mihaela14 wrote:Supeeer, asa imi doresc sa te vad burtica , abea astept Daaa, doctorita parea destul de sigura ca are cuc  am plans de-a dreptul la eco, a fost magic sa-l vad cum misca
ce draguuuut!! |
|

| Droxana wrote:Ce faaaain  sa fiti sanatosi!! Multumim! |
|

| ivy wrote:ce draguuuut!! Din suflet va doresc la fiecare sa traiti momente magice alaturi de bebeii vostri ! |
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Mihaela14 wrote:Din suflet va doresc la fiecare sa traiti momente magice alaturi de bebeii vostri ! Mul?umim frumos! Ma bucur enorm pentru tine Anul acesta o sa fie cu noroc pt toate.
|
|

Inregistrat: 1/15/2019 Mesaje: 1881
| Mihaela14 wrote:Din suflet va doresc la fiecare sa traiti momente magice alaturi de bebeii vostri ! Mul?umim frumos! Ma bucur enorm pentru tine Anul acesta o sa fie cu noroc pt toate.
|
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3004
| Miha felicitari pentru baietel Ivy, ai facut test ? |
|

| freya1 wrote:Miha  felicitari pentru baietel Ivy, ai facut test ? Multumesc! |
|

| ANDREEA2929A wrote:Mul?umim frumos! Ma bucur enorm pentru tine Anul acesta o sa fie cu noroc pt toate. Multumesc Andreea! |
|
|